A hidrogén-peroxid 30 felhasználási módja

 1. Vírusok elpusztítása: 3 csepp peroxid mindkét fülbe – és elmúlt a megfázás! Segít megszabadulni a fülzsírtól is.
 2. Növényvédőszer-eltávolítás: Zöldségek és gyümölcsök mosásakor adjon 60 ml peroxidot 700 ml vízhez, hogy eltávolítsa belőlük a növényvédő szerek nyomait.
 3. Irtsa el a baktériumokat: Adjon 0,5 liter peroxidot 3,5 liter vízhez, és permetezze a levegőbe, hogy elpusztítsa a levegőben szálló baktériumokat.
 4. Fogfehérítés: 2 tk. víz 1 tk. peroxidok, fogmosás után öblítse ki a száját.
 5. Körömfehérítés: Áztasd be a körmeidet peroxidba.
 6. Haj világosítása: használjon peroxidot normál szőkítőszerként.
 7. Fénypontok: A nedves hajat peroxiddal permetezzük, hogy kiemeljük a tincseket.
 8. Méreganyagok eltávolítása: adjunk a fürdőhöz 250 ml 35%-os peroxidot, majd öblítsük ki a zuhanyból.
 9. Orrfolyás esetén: 1 kupak peroxidot egy pohár vízben, öblítse ki a fülledt orrot.
 10. Fogfájás esetén: keverje össze a kókuszolajat peroxiddal és öblítse ki a száját.
 11. A bőr tisztítása: Törölje át arcát peroxiddal, hogy megszabaduljon a mitesszerektől, és egészséges fényt adjon a bőrnek.
 12. A bőrkeményedés eltávolítása: Keverjen össze egyenlő arányban peroxidot és meleg vizet, áztassa be a bőrkeményedéseket, hogy csökkentse őket.
 13. Gomba ellen: keverjünk össze egyenlő arányban vizet és peroxidot, és használjuk hatékony gyógyszerként a lábgomba ellen.
 14. Pác húshoz, halhoz és baromfihoz: keverje össze egyenlő arányban a vizet és a peroxidot, öntse rá a húst, zárja le a fedelet és hagyja állni 30 percig. a hűtőbe. Főzés előtt öblítse le a húst vízzel.
 15. Fogkefe tisztítás: A legjobb higiénia érdekében öblítse le a fogkefét peroxiddal.
 16. Folteltávolítás: a szöveteken lévő szerves foltok (különösen a vér) könnyen eltávolíthatók peroxiddal. Vigye fel a foltra, hagyja hatni 1 percig, majd öblítse le hideg vízzel.
 17. Akvárium tisztítása: A peroxid kiválóan eltávolítja a gombát az akváriumokból. Keresse meg a pontos receptet az akvaristák webhelyein – megmondják, mit kell tennie, hogy ne károsítsa a halakat.
 18. Az állategészségügyért: Ha kutyáját vagy macskáját megmérgezték valamivel, a peroxid megnyugtatja a gyomrát, tisztító hányást okozva.
 19. Mosogatás: A peroxid remek mosogatógéptisztító.
 20. Tisztítószer: A peroxid olcsó, ártalmatlan és könnyen használható termékként alkalmas otthoni takarításra.
 21. Kontaktlencsék mosása: hagyja a lencséket egy éjszakán át a peroxid oldatban, hogy kiöblítse őket.
 22. Szövetfehérítés: adjunk hozzá 220 ml peroxidot az átitatott ruhaneműhöz, és hagyjuk állni 30 percig. Ezután mossa le a szokásos módon.
 23. Szagok semlegesítése: Keverje össze a fehér ecetet peroxiddal, és mosás előtt áztassa ebbe a keverékbe az anyagot – ezzel eltávolítja a kellemetlen szagokat.
 24. Penészölés: peroxiddal permetezzük a formát, és hagyjuk állni 10 percig, majd szivaccsal távolítsuk el.
 25. Üvegtisztító: A peroxid kiválóan alkalmas a csíkok és szennyeződések eltávolítására az ablakokról.
 26. Vágódeszkák fertőtlenítése: Törölje le a táblát peroxiddal, hogy elpusztítsa az esetleges baktériumokat, majd öblítse le hideg vízzel.
 27. Megégett étel eltávolítása: Készítsen pasztát peroxidból és szódabikarbónából, hogy lekaparja a megégett ételt az edényekről.
 28. Szájhigiénia: Öblítse ki a száját peroxiddal, hogy megszabaduljon a bakteriális fertőzésektől, baktériumoktól és sebektől.
 29. Növényegészség-erősítő: Adjon 1 rész peroxidot 32 rész vízhez a növények öntözéséhez – ez megerősíti gyökérrendszerüket és egészségesebbé teszi őket.
 30. Kézfertőtlenítés: permetezzen peroxiddal a kezét, és törölje át – jobban működik, mint bármely antibakteriális szappan.

H2O2

Alex tanácsolta a használatát, anno, sokat segített vele nekem.
Már az Öregistennel van

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .