a méhlepény szerepe

Szüléskor természetes az lenne, ha az újszülött legalább egy órával a születés utánig az anya mellkasán maradna. A köldökzsinór 50-60 centiméter hosszú, elegendő ahhoz, hogy a baba elérje az anya mellét. És most nem csak az anya és gyermek közötti, egész életre meghatározó pozitív érzésekről beszélek, hanem a méhlepény vérátömlesztéséről is. Az újszülött vérének egynegyede születésekor még a méhlepényben van, és ha legalább 25 percig érintetlenül hagyjuk a köldökzsinórt, a baba “felszívja” a megmaradt vért, és nem szenved vérszegénységben, ahogy az egyébként gyakran elő is fordul.

Ráadásul ez a természetes program azokról a “nagyszerű” őssejtekről szól, amelyek nem egy drága görögországi vagy dániai őssejt-bankban tárolt, ismeretlen gyermek méhlepényből származnak.

Az állatok csak nem sokkal születése után, és nem azonnal, eszik meg kölykeik méhlepényét.

Ebből a perspektívából mi vagyunk az egyetlen emlősök (a főemlősök?! 😀 ) akik azonnal elvágják a köldökzsinórt egy baba születése után.
Barbár és traumatikus eljárás egy légzéshez alig alkalmazkodó gyermek számára …

Ezért egy jó szülési tervben csak azután lehet elvágni a köldökzsinórt, miután már nem pulzál, azaz min. kb 25 perc alatt.
Ez szükségszerű és a szülész orvos nem tekintheti hóbortnak a szülő anyuka kívánságát!

Mondták már neked, hogy a gyermeked ŐSSEJT-jének értéke körülbelül 2-4 ezer euró? Attól függ, hogy milyen kifinomult “csomagot” választhatsz a “szüretük” során a születés utáni első percekben, ugye?
Az egyértelmű, hogy drága. Tényleg nagyon drága.
Tehát az értékes őssejtek szó szerint az ARANY árával vetekszenek. De nem az őssejtbankoknak, CSAK NEKED ÉS A GYERMEKEIDNEK!

A legértékesebb örökség, amely a megszületés első perceiben közvetlenül a méhlepényről kerül át a gyermekedbe.

Az őssejtek a fogantatásból keletkeznek, és a méhlepényben helyezkednek el, abban a külső szervben, amely 9 hónapig táplálja a babádat. A babád őssejtjei intelligens sejtek, amelyek a méhlepényből az újszülött testébe kerülnek (kivéve, ha a beteg orvosi szokványok szerint a méhlepényből származó vérátömlesztés helyett csak elvágják vagy elfogják a köldökzsinór-vért). Ráadásul ezek az őssejtek helyrehozzák a gyermeked szülés utáni esetleges rendellenességeit és károsodását.

Ugye érted, hogy miért van több száz cég, amelyik szeretné a gyermeked őssejtjeit?

A legnagyobb hülyeség, ha elhiszed a magasan fizetett marketingcsapatok által készített ijesztő történeteket, hogy elhitesd veled, hogy valaha majd megmenthetik a gyermeked életét, ha most fizetsz nekik.

Szóval kérlek, drága ANYUKA, ne hagyd magad megvenni és hazugságokkal tömni, képezd magad alaposan, mielőtt több ezer eurót veszel ki a zsebedből, csak hogy megszabadulj a saját gyermeked őssejtjeitől és a 150 ml-es méhlepény vérétől. (A honlap szerzője megjegyzése: az életen át tartó rabszolgaságot már a születés pillanatában elkezdték, az eddig szokványok szerint …)

(az írás alapja DITTY DEPNER – terapeuta és a Holisztikus Reneszánsz Koncepció és Holisztikus termékenységi tanácsadó szerint)
az eredeti írást oroszul találtam…


Csak a harmadik gyermekem szülésekor, magam is és gyermekem is megtapasztalhattuk ezt az anyai oldalról is semmihez sem hasonlítható érzést …

Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .