Dr. Orbán Viktor talán fehérkalapos lenne?

Mostanában sokan emlegetik fel azt, hogy már Orbán Viktor is “fehérkalapos” lett. Ez az írásom (véleményem) közzétételének egyik kiváltó oka. A legfőbb indok a közzétételre pedig az, hogy még, sajnos, Orbán Viktor kezében van a rövidtávú sorsunk, és őt ez valójában, szemmel láthatóan nem igazán érdekli.

Jelen írás szerzője, közismerten nem híve a pártokráciának (sem a demokráciának) így aztán pláne nem “balos” vagy szélsőséges. Csak MAGYAR. Bár egy 24 éve, méltatlanul folyamatosan országgyűlési képviselő, a körzetében történő “lebuktatása” után azonnal kubatovizált engem…
Ismétlem, egyszerűen csak magyar vagyok, aki a MAG Népe sorsát tartja elsődlegesen szem előtt.
Ki kell jelentenünk azt is, hogy magyar érdekeket figyelembe véve Orbán Viktornál jelenleg, egyszerűen nincs jobb, az évtizedek óta közismert politikai piacon. Akik pedig voltak, vagy lehettek volna, azokat kinyírták… de!

Orbán Viktor magától nem lett fehérkalapos, az biztos. Legfeljebb érdekből, de… A tőle közismert kifejezéssel élve, a pávatánccal pedig ugyan túl széles páva-táncparkettet csinál magának, de ez a lépés valóságában már túl menne minden olyan határon, amit még be merne vállalni. Orbán Viktor alapvetően hatalom- és hírnév- éhes. Az igazi célja pedig az, hogy hivatalosan is megkoronázzák… (az önkoronázással nem éri/érte el a saját célját…)

2018. második felében, amikor komolyan felmerült, hogy háttérbe szoríthatja őt egy nála lényegesen nagyobb erő sodrása, felfelé emelve a MAG Népét, akkor csak ennyit mondott: “hát akkor majd sodródunk az árral” … (Ennek az akkori erőnek a hátszele nagyjából ugyanaz, mint az igazibb fehérkalapos csapatnak is. Nem a fehérkalaposok képezik a hátteret? Szerintem nem igazán.) Majd félelmei által vezérelve, Orbán Viktor nagyhirtelen elutazott Sanghajba, ahol potom 60 milliárd eurós hitel ígéretével aláfeküdt az ‘egykína’ politikának. A hitel ígéret persze most is csak ígéret maradt, mert Orbán Viktor most is kifelejtette a küldöttségéből azt, aki miatt esélye maradt volna úszni az árral. A várható felelősségre vonása helyett választotta volna a fehérkalaposságot? Én nem hinném, de ez lenne az egyetlen magyarázat, ha mégis. Ha igazából fehérkalapos lenne, akkor tisztességes lenne.

Pár évet visszaugorva a jelenkori “emelkedési történelemben” egy amerikai megmondó (vagy talán inkább félrevezető?) ember azt is állította róla, hogy jó ember és a magyar “fehér templomos rend” támogatja őt…

Nos ebből az állításból először azt kellene megvizsgálnunk, hogy létezik/létezett-e olyan, hogy magyar fehér templomos ‘rend’. (Az ún. “szolgálatok” is egyértelműen azt állították, hogy nincs ilyen, azonkívül, ami ennél fontosabb, a létezésének az energetikai térben is láthatónak kellett volna lennie – mert a láthatatlanság csak bizonyos szintig működik, mindkét oldalon.)
A magyar templomosok pedig eleve kettős, vagy akár hármas ügynökök, vagyis dolgoznak mindenhova és mindenkinek, kivéve a magyar érdeket. Nem zárnám ki természetesen, hogy van ott kivétel is, nekik viszont már régen színre kellett volna lépni, és nem kussadni a háttérben.

Annak is ismertnek kellene lennie azok előtt, akik őt fehérkalaposnak gondolják, hogy nincs olyan távol Orbán Viktortól az ezotéria. Hiszen egy közismert (fekete-) mágus “védi/védte” őt, kérésére.
Lássuk azt is, emellett a “védelem” mellett, hogy Orbán Viktor morfogenetikus mezeje (és a homloklebenye) a feltételezett védelem ellenére igazán átjárható maradt, felülről, az igazi magyar táltosok előtt, vagy akár csak az orosz parapszichológusok előtt. Ilyen tudás-szintű emberek pedig nem védik őt. Ma már nem.
Az pedig, hogy őt pl. ki átkozza és miért, az igazán lényegtelen.

Itt egy pillanatra álljunk még meg.

Orbán Viktort politikai zseninek tartja mindenki, az ellenfelei is.
Onnantól, hogy 1983 táján George Soros kiválasztottjaként elindították mint egyik pólus a csak 1990-ben kezdődött politikai váltógazdálkodás útján, az a bizonyos orbánviktori morfogenetikus mező állandóan idegenekkel volt tele.

Kb. 2014 végéig, folyamatosan zsidó fekete mágusok irányították, majd kezelték a kialakulóban lévő “zsenit”. Ekkor viszont, előre tervezetten, elengedték a kezét, mert már kiesett a kalapból, bocsi, a sábeszdekliből (ez azonnal láthatóvá is vált a közember számára is) majd azonnal átvették felette az irányítást az orosz parapszichológusok (2015 február).
Emlékezzünk csak! A “Budapest-majdan” tervei véglegesen hamuvá égtek 2016 decemberére, vagyis mégsem sikerült Orbán Viktor ekkorra tervezett leváltása. Mélyebben elemezve egyértelmű lehet-e a felismerés: az orosz parapszichológusok is erősebbek, mit a zsidó fekete mágusok?
Innentől pedig pár évig (2016-2018) az oroszok és néhány magyar táltos váltotta ki a “zsenit” belőle oly módon, hogy az általa sajátjának gondolt zsenijéből számtalan olyan törvényt vitt át a parlamenten, ami valóban jó a magyarságnak, az ősi ellenségeinkkel szemben.

A 2018-as választási eredmények után azonban lassan bebizonyította, hogy “kommunista kutyából sosem lesz polgári szalonna”… ahogy ő mondatta ki Kövérrel ezt alig két évtizeddel ezelőtt. Innentől kezdve pedig már nem is beszélhetünk róla mint politikai zseniről. (Nincs már külső útmutatás, vagyis nincs már külső beavatkozás.) Csak az elméjébe addigra már jól beégett pávatánc beidegződött elemei mozgatják, sokszor értelmetlenül. Az addigi “zsenialitásának” új forrását pedig felülírta a félelemben-tartás ereje.
Putyinnal is egy lapon emlegetni őt csak “szakértői/elemzői” balgaság, a konkrétumok ismeretének hiányában.

Összefoglalva ezt a bekezdést: Orbán Viktort nagyon könnyű külső akarat-átvitellel irányítani…

Igaz az is, hogy Orbán Viktor vérvonalából is kitűnően az a bizonyos ezotéria inkább a kabbala irányába húz, semmint nevezhetnénk spirituálisnak. Vagyis ilyen oldalról sem lenne indokolt nála az igazi magyar érdek szem előtt tartása.

A következő ellenérvem, hogy aki magát zsidókeresztény egyházak hívőjeként nevezi kereszténynek, az valójában nem Istenhívő. Illetve azt állítja magáról, hogy az, de fogalma sincs arról, hogy eme egyházak (illetve bármilyen egyház) egregorjai hová szolgálnak és hogyan működnek? Vagyis ezek a “keresztények” valóságukban csak álkeresztény materialisták.

Idézzük fel itt még Badiny Jós Ferencet, aki egyik könyvében ír egy dél-amerikai találkozásáról. E találkozón egy magyarul beszélő (magyar útlevéllel rendelkező?) zsidó mondta neki azt, hogy 100 év múlva, mi magyarul beszélő zsidók leszünk “a magyarok” (mert az igazi magyarokat addigra kipusztítjuk, vagy elűzzük a Kárpát medencéből?) … és … nézzük csak, hány jelenlegi országgyűlési képviselőnek is van pl. izraeli útlevele is?

Másképp feltéve a kérdést: a jelenlegi országgyűlésünk hogyan is magyar?

Vagyis eddig még igazából semmi nem támasztja alá azt, hogy Orbán Viktor fehérkalapos lenne. A fehérkalapos állapot imádása, úgy látom, hogy nem több, mint egyfajta igaz HIT-et helyettesítő vallás-szerűség. Várják a csodatévőt, a megmentőt, és addig, ha kell, kibírják fejen állva is …


Lélekcsere?

A lélekcsere lehetséges megoldás lehetne/lehetett(?) viszont ez Orbán Viktor esetén is csak egy meglehetősen lassú folyamat elindítója lenne a Kárpát Hazában. Arról nem is beszélve, hogy ettől a pillanattól az ellene forduló belső körös tosszincsok (most már NER-lovagoknak hívják őket) száma is jelentősen megnőne.
2014-2015-ben a Lázár-Rogán központú, a megdöntésére irányuló összeesküvéstervet, miután a tudomására hozta … valaki 🙂 … még le tudta kezelni, akkor többé-kevésbé sikeresen (Mivel rosszul ítélte meg az akkori, valódi ellenségét, a sikere csak átmenetei volt). E “kezelés” is szintén csak külső segítséggel sikerült…
Azóta viszont a belső hatalma jelentősen meggyengült.

A lélekcsere csak nála, nem megoldás. Ki is lenne, minimum, a másik? Pl. Szíjjártó?! És még e kettő is nagyon kevés. Cserélni kellene odáig, hogy pl. Bayert is? 🙂 És, ha csere, honnan tudja meg ezt a plebs? A közszeretet irántuk igencsak gyér.

Így lehetne ugyan ideig-óráig támogatni a változást, de saját emberei állnának ellen a legnagyobb mértékben. Ki adná vissza önként pl. az ellopott nemzeti tulajdont? (Minden hatalmon lévő mindig minden mozdítható ellop, mert ilyen volt a mára szétesőben lévő rendszer.)


A jelen írásom másik, közvetlen kiváltó oka Orbán Viktor minapi CPAC beszéde…

Minden rendelkezésemre álló eszközzel próbáltam az elcsalt amerikai választások (számomra sosem volt kérdés, Biden komoly választási csalással került ideiglenes székébe, és ez 2002 óta ez a magyar választásoknál is rendszeres) idején felhívni Trump figyelmét arra, hogy magyar segítségre igazán szüksége van abban az esetben, ha a közzétett céljai valósak. Hamarosan előtérbe is került Trump magyar érdeklődése, sajnos, Orbán Viktor iránt. Kívánom Trumpnak, hogy saját érdekében rövidebb idő alatt ismerje fel a tévedését, mint azt Putyinnak sikerült, 2016 és 2018 között.

Nyilvánvalóan nem tett jót Orbán Viktor egójának, hogy oda került és beszédet mondhatott. Ezzel közvetve, de végeredményben nekünk is ártott Trump.

Az alábbi videó Orbán Viktor FB oldaláról származik:

A materialisták (beleértve zsidók, zsidókeresztények) hatalmon lévők csahos kutyái, más hitetlenekkel együtt fikázhatja az írásomat. (Ami ismételem nem liberális, vagy baloldali indíttatású! Ez a megjegyzés ismét csak a buta tosszincsoknak szól…)
Ugyanígy nekem eshetnek a ‘Q’ hívők, A NESARA-GESARA hívők is, és persze maguk a fehérkalapos hívők is.

Ettől még az sem változik meg, hogy egy MAG szívű ember, pláne több MAG szívű ember EGYSÉG-ben, EGYÜTT, könnyedén alakíthatná át a politikát (vagyis a hazudozás tudományát) Földanyán, jó irányba. Ennek a csapatnak viszont sosem lesz tagja Orbán Viktor. Érted ugye?
Amint nem változtat azon sem semmi és semmilyen vélemény, hogy változás van, és annak a vége egyfajta emelkedés. De ne feledd, daru nincs, ami felemeljen… Csak biztosítókötél, hogy felmássz…


a címlapkép forrása valamilyen korábbi focista dicsérő cikk…

Címke , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .