
2006-ban, a világon először, Törökországban pert indítottak a Coca-Cola ellen az ital összetétele miatt. a címkén általában az szerepel, hogy a Coca-Cola cukrot, foszforsavat, koffeint, karamellt, szén-dioxidot és egy kis „kivonatot” tartalmaz.
Ez a töredék csak gyanút keltett. A Coca-Cola aggodalma kénytelen volt felfedni a titkot, hogy valójában miből is készítenek kólát. a kochineális rovartól származó folyadék volt. A szöcske a Kanári-szigeteken és Mexikóban élő rovar. A rovar beszívja magát a növénybe, issza belőle a levét, és soha nem mozdul el a helyéről. Ennek a rovarnak egy speciális mezőt készítenek elő. A falusiak rovarokat gyűjtenek…
Ezeknek a rovaroknak a nőstényei és petéi kármin nevű pigmentet termelnek, amely a coca-cola barnává válik. A szárított rágógépek úgy néznek ki, mint a mazsola, de valójában rovarok! Most már tudjuk, mit jelent a „kóla” szó egy italban.
Mi van a „Cola” mögött?
Egy alkalmazott története, aki 23 évig dolgozott a Coca-Cola gyárban.
- A kóla alapanyaga az édes sárgarépa (sok állatot is etetnek ezekkel a gyökerekkel) de benne pl. egerek is vannak.
- A nagy cégek kotrógépekkel tonnában takarítják be ezeket a répákat. Ha sok tonnát takarítanak be, lehetetlen kiszedni az egereket. A gyökereket összezúzzák azzal együtt, ami a gyökerek között volt. Utána már csak a lábak, csontok stb. maradnak, az ilyen masszából eltávolítjuk!
- Mivel az ital sötétebb árnyalatú, nem tűnik fel, hogy az egér gyomrából származó vér és más nedv is van benne. Természetesen az óriáscégek – kólagyárak – vegyszerekkel próbálják semlegesíteni a káros anyagokat.
23 éven keresztül ez az alkalmazott, aki elmesélte e történetet, soha nem ivott egy pohár kólát sem.
Menjünk tovább!
Washingtoni kutatók lebontották a Coca-Cola más összetevőjét alkotó összetevőket.
A karamellről kiderült, hogy nem olvasztott cukor, hanem magas nyomáson és hőmérsékleten kezelt cukor, ammónia és kén kémiai keveréke. tüdő-, máj-, pajzsmirigyrákot és leukémiát okozhat.
Kiderült a szellem a palackban: ez az alapja ennek a szigorúan titkos „7 x” mellékletnek.
Néhány csepp aromás olajat, koriandert és fahéjat adunk az alkoholhoz. és legyőzi a rovarszagot – a kárminnak köszönhetően egyáltalán nem ment át a minősítésen, ezért nem gyártanak ilyen kokszot egyetlen országban sem.
Hogyan reagál a szervezet a kokainra?
Coca-Cola mikroszkóp alatt: tények, amelyek véget vetnek a kérdésnek

Inni vagy nem inni?
10 perc múlva.
10 teáskanál cukor „leveri” a rendszerünket,
20 perc után:
Kiugró inzulin lesz a vérben.
A máj minden cukrot zsírrá alakít.
40 perc után:
A koffeinbevitel leállt. A nyálkahártya kitágul. Emelkedik a vérnyomás, mert a máj több cukrot bocsát ki a vérbe.
Az adenozin receptorok blokkolva vannak, megakadályozva az álmosságot.
45 perc után:
A szervezet fokozza a dopamin termelését, ami serkenti az agy örömközpontját.
Ugyanez vonatkozik a heroinra is. egy órával később.
A foszforsav megköti a kalciumot, a magnéziumot és a cinket a belekben, és fokozza az anyagcserét
Növeli a kalcium kiválasztását a vizelettel.
Több mint egy óra.
A húgyutak érintettek.
A csontokban lévő kalcium, magnézium és cink kiválasztódik, csakúgy, mint a nátrium, az elektrolitok és a víz.
Több mint másfél óra.
Érzékenyek vagy apatikusak leszünk. Az összes koka-kóla víz a vizelettel ürül.
Coca-Cola a mikroszkóp alatt:
Tények, amelyek felteszik a pontot az i-re, és a válasz, hogy pia vagy sem.
A Coca-Cola hatóanyaga az ortofoszsav. pH-ja 2,8
A Coca-Cola koncentrátum szállításához a kamiont speciális, korrozív szilárd anyagok számára kialakított tartályokkal kell felszerelni.
A hirdetett koffeinmentes Coca-Cola Light termék részletes összetétele:
aqua-karbonát,
E150d, E952, E950, E951, E338, E330,
Aromák
Az Egyesült Államokban az autópálya rendőrség autóinak csomagtartójában kötelező kellék 2 nagy palack Coca-Cola. Ugyanis semmi nem takarítja el gyorsabban az aszfaltról a vérfoltokat.