az emberek csupán “feltörhető állatok”

Az emberi lélek tagadója:

A kígyó (szörnyeteg) lassan előbújik és megmutatja magát a teljes valóságában. A “Kari-kór” őrületnek egyetlen célja volt: megszerezték az emberek DNS-ét. Már rendelkezésükre áll a “teljes” genom. “Önként” adtuk. Ha csak egyetlen tesztet is elvégeztek… Istent játszanak. Egyre nyíltabban. Az egyik főkolompos, aki a “mi elitünknek is ünnepelt tanítója”: Harari, transzhumanista, homoszexuális izraeli professzor. Ő és követői, mindenben az ellentétei annak, amit mi Magyar Lelkiségnek, Hagyománynak és Ős Tudásnak nevezünk, és amik nélkül csak az őrület marad az emberiség számára. Ismerd meg az ellenfeled!

Ez a Vadállat a Szörnyeteg előtt állt, és ugyanolyan hatalma volt, mint annak. Arra használta a hatalmát, hogy a Föld minden lakóját rávegye, hogy imádja a Szörnyeteget, akinek halálos sebe begyógyult.

Jelenések 13:12

A Vadállat hatalmat kapott arra, hogy szellemet adjon a Szörnyeteg szobrába. Így ez a szobor beszélni tudott, sőt azt is megparancsolta, hogy öljék meg azokat, akik nem imádták őt.

Jelenések 13:15

Kényszerített minden embert, kicsiket és nagyokat, gazdagokat és szegényeket, szabadokat és szolgákat, hogy a jobb kezükön vagy a homlokukon egy bizonyos jelet viseljenek.

Jelenések 13:16

Azért tette ezt, hogy csak az adhasson el, vagy vehessen meg valamit, aki ezt a jelet viseli. A jel pedig a Szörnyeteg neve, vagy a nevének megfelelő szám volt.

Jelenések 13:17

Jelenések 13:18 Ehhez kell a bölcsesség! Aki értelmes, megértheti, mit jelent a Szörnyeteg száma, mert az egy ember száma: 666. (pl. vodafon! stb)

“NINCS SZÜKSÉGÜNK AZ ÖNÖK NAGY TÖBBSÉGÉRE” (Yuval Harrari – izraeli történész)
Klaus Schwab jobbkeze „tömeges kihalási eseményt” kér a Great Reset beindítása érdekében.
(2022. október 31.)

Újabb kiszivárgott videó jelent meg, amely bemutatja, hogy a hírhedt globalista király, Klaus Schwab vezette Világgazdasági Fórum (WEF) tömeges népirtást tervez a megígért „Nagy újraindítás” katalizátoraként.

Yuval Noah Harari, akit Schwab „jobbkezének” neveznek, éppen promóciós körúton van, és shillinget fizet egy új könyvért, amit állítólag írt. Ez a kézirat olyan kérdéseket tesz fel, mint: Mire van szükségünk ennyi emberre?

Most, hogy a globalisták szinte mindent átvették az irányítást, készen állnak az emberi rabszolgacsorda kiirtására.

Ebben a legutóbbi részben a vuhani koronavírus (Covid-19) plandémiával kezdődött , amelyet Oroszország Ukrajna megszállása követett.

Az egekbe szökő infláció, az ellátási lánc meghibásodása, az élelmiszerhiány, a terméspusztulás és más gazdasági instabilitás is – mindez a globális sokk és félelem tökéletes viharává kavarodik.

Harari legfrissebb kiszivárgott nyilatkozataiban a nem globalistákra „közönséges emberekként” hivatkozva, akik teljesen eldobhatók, az önmaga felsőbbrendűségének és a globalista felsőbbrendűségnek a mélységes hozzáállásáról árulkodnak. Harari szerint az alatta lévő közemberek joggal félnek a jövőtől, mert életük bármelyik pillanatban véget érhet. És ez nem lenne nagy veszteség, mondja, mert a nem globalisták „feleslegesek”.
Csak nincs szükségünk önök nagy többségére” – mondja az izraeli globalista.

Az „okos emberek” által irányított jövőben – folytatta Harari – kijelentette, hogy a hétköznapi emberek természetesen fokozott szorongással és félelemmel fognak szembenézni a lemaradás miatt.

És gyakorlatilag igaza van: akik nem hajlandók felszállni Krisztus bárkájára, azok valójában lemaradnak Harari globalista disztópiájából.

“Csak nincs szükségünk önök nagy többségére” – jelentette ki Harari hangosan, szégyenkezés nélkül, és azt hitte, hogy legyőzhetetlen.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk,
Harari, izraeli történész és a Jeruzsálemi Héber Egyetem professzora nyíltan elismerte, hogy ő és globalista összeesküvésének többi tagja saját személyes „technológiai Noé bárkájaként” szabadítja fel a transzhumanizmust – vagyis hisznek abban a hazugságban, ami a manipulálást jelenti.

DNS-ükkel és genetikai tervükkel valamilyen módon örök életet biztosítanak nekik, míg a többieket vagy kiirtják, vagy állandó rabszolgáikká változtatnak.
Az ilyesmiről való beszélgetést korábban gúnyoltak, és összeesküvés-elméletnek titulálták, de most a terv egyenesen magának a globalista összeesküvésnek a szájából jön – szégyen nélkül a szabadban.

A Rockefeller Alapítvány tisztviselője, Alan Gregg egy másik szókimondó globalista, aki a közelmúltban kijelentette, hogy a világ rákbeteg, és a rák az emberiség – természetesen önmagát kivéve.

Phillip herceg, a néhai Erzsébet királynő férje szintén úgy gondolta, hogy az emberiség egy rák, amelyet azt kívánta, bárcsak fel tudna irtani úgy, hogy meghal, és gyilkos vírusként kel újra életre.

A mára megsemmisült Georgia Guidestones feltárta, hogy az általuk elképzelt „Új Világrend” globalista terve magában foglalja a világ jelenlegi lakosságának durván nyolcmilliárdról 500 millióra való csökkentését.

Bill Clinton volt elnök, sokak tudta nélkül, hivatali ideje alatt írt alá egy úgynevezett „biodiverzitási” egyezményt, amely kifejezetten kimondja, hogy a világ népességét legalább kezdetben egymilliárdra csökkenti.

A globalisták „alulról építkező” szinten kivételes munkát végeztek nyugatiak millióinak programozásában, hogy támogassák a tömeges népirtást abortuszon, sőt csecsemőgyilkosságon keresztül, amely utóbbi egy gyermek meggyilkolását jelenti, miután az már elhagyta az anyaméhből.

„George Orwell figyelmeztetett bennünket ezekre az időkre” – írja Baxter Dmitry a Newspunchnak . „Azt mondta, hogy meg fognak győzni minket arról, hogy a háború béke. Mennyire igaza volt.”


CIKK FORRÁSA: naturalnews PONT com
A fenit videóban – Yuval Harrari fejti ki véleményét a fentiekről. Hallgasd.

Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

véleményem:

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .