AZ INTELLIGENCIA PRÓBÁJA

Pedro Baños ezredes (2022. 09. 16.) szerint ha nem vesszük észre, hogy agymosást végeznek rajtunk, akkor már sikerrel jártak. Nyilvánvaló, hogy sajnos a túlnyomó többségnél ez már sikerült is.

Ez nem betegség, ez az intelligencia próbája, és a legrosszabb még csak most jön
Néhány olyan ország kivételével, amelyeket az elit “kísérleti laboratóriumnak” nyilvánított, mint Ausztria, Olaszország és Ausztrália, sok más országban, köztük nálunk is, a világjárvány végének jelei kezdenek hallatszani.

Senki ne higgye, hogy ezzel a probléma megoldódott.
A megjósolt vég csak akkor következik be, amikor az elit megalakítja a világkormányt, és az egész emberiséget – amelyet életben hagynak, ami nem sokáig fog tartani, ahogy a “Georgia kövek” kijelenti – tökéletesen irányított biológiai automatákká alakítják át.
A pandémia nem más, mint egy “főpróba mindennel”, hogy lássák, mennyit nyel le a lakosság. És ebben az értelemben átütő sikert aratott.

A terv régimódi, és néhány epizódra van a befejezéstől, beleértve – teljes bizonyossággal – az antropogén éghajlatváltozás, a nagyszabású háború, a gazdasági összeomlás, és valószínűleg egy áramkimaradás és egy szimulált UFO-támadás, a Kék sugár projekt bohózatát.

Aki nem hiszi el, hogy minderre és még többre is képesek, az nem tudja, hogy a 9/11-es támadást a CIA tervezte meg, hogy 9/11-et a NATO tervezte meg, hogy az illegális kábítószerek túlnyomó többsége katonai repülőgépeken utazik.

A pénz, amely lehetővé tette a bolsevik hadsereg számára, hogy legyőzze a cárt, és a pénz, amely lehetővé tette Hitler számára, hogy hatalomra jusson és újra felfegyverezze Németországot, paradox módon (azok számára, akik nem tudják, hogyan működik a világ) ugyanattól az angolszász banktól származik, amelynek örökösei ma a Blackrock és a Vanguard.

Az antropogén klímaváltozással együtt évek óta szívják az agyunkat. De senki sem magyarázza el nekünk, hogy 2000 évvel ezelőtt (a Római Birodalom idején) az éghajlat melegebb volt, mint most, és hogy a 12. és 13. században még melegebb volt, az úgynevezett “éghajlati optimumban” (megjegyezzük, hogy “optimum”, nem “rossz”), amikor Grönland lakott volt és termett (micsoda probléma!), és a tengerszint nem különbözött lényegesen a maitól.

Mindenesetre az ember nem termelte ezt a “rendkívül veszélyes” CO2-t. Azt sem mondják el, hogy a “kis jégkorszak” (14-19. század) egybeesett a csillagászatban “Maunder-minimumnak” nevezett időszakkal, amikor Napunk szinte egyáltalán nem produkált napviharokat, ami a legnagyobb aktivitását jelzi.

Más szóval, a Föld éghajlatát a Nap határozza meg (micsoda újdonság!), és az emberi lények legfeljebb arra törekszenek, hogy helyileg és nagyon kis mértékben, geomérnöki tevékenységgel megváltoztassák azt. Más szavakkal, minden erőfeszítés, amelyet a globális felmelegedéstől való “megmentésünk” érdekében kell majd tennünk, csak az elszegényedésünket és az ellenőrzésünket szolgálja.

A háború már évek óta készülődik. Ukrajna a forró pont. Ott már mintegy 13 000 orosz nemzetiségű embert öltek meg, hogy Putyint provokálják.
Bár kevesen tudják, 1939-ben Lengyelországban német származású állampolgárokat öltek meg és deportáltak, hogy provokálják Hitlert, és ennek az lett az eredménye, amit ismerünk. A történelem ismétli önmagát.

A két világháború volt az ürügy arra, hogy emberek millióit eltiporják, és létrehozzák a világkormány embrióját (először a Népszövetség, majd később az ENSZ).

Minden “globális” problémát “ők” szerveznek, hogy ürügyként globális megoldást – világkormányt – követeljenek. A már régi probléma-reakció-megoldás rendszer.
És amíg nem látjuk, addig továbbra is bekapjuk a csalit.

Szerencsére a pandémia annyira szemérmetlen átverés volt, hogy egy kis, bár jelentős százalékunk felébredt, és nagyon nehéz lesz nekik még egyszer ilyen könnyen átverni minket.

Megjegyzés: Pedro Baños Bajo (León, 1960) spanyol hadsereg ezredese.
A geostratégiára, a védelemre, a biztonságra, a dzsihádista terrorizmusra és a hírszerzésre szakosodott.

Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

véleményem:

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .