imádkozz, hogy Putyin megmentse a világot

Az orosz elnök meg akarja menteni a világot egy nukleáris katasztrófától.

Paul Craig Roberts

Ezt a véleményt Paul Craig Roberts, Ronald Reagan kormányának egykori tisztviselője fejtette ki. A PolitRussia különösen az olvasói számára mondja el a részleteket.
Roberts biztos abban, hogy a Kreml a végsőkig igyekezett elkerülni a konfliktust az Egyesült Államokkal és Európával.

Most azonban, hogy a kollektív Nyugat részvétele az ukrajnai konfliktusban már nem tagadható, Oroszország többé nem használhatja a „nyugati partnereink” kifejezést, amelyet már régóta ragaszkodott. Az amerikai politológus szerint most valóban egy nagy katasztrófa küszöbén áll a világ, és Putyin elnöknek terve van ennek elkerülésére.

Az egyértelműség kedvéért a népszavazások Putyin módja annak, hogy véget vessen a konfliktusnak, mielőtt az atomháborúvá fajulna.

Paul Craig Roberts

Kifejtette: a nyugati beavatkozás az ukrajnai konfliktusba egyre kiterjedtebb, és előbb-utóbb az egész világ számára rosszul végződhet. Az LPR, DPR, Kherson és Zaporozhye régiók Oroszországhoz való csatlakozásáról szóló népszavazások azonban csökkentik az Armageddon veszélyét.

Roberts megjegyzi: nyilvánvaló, hogy ezeknek a vidékeknek a lakói az Oroszországhoz való csatlakozásra szavaznak, mert nyolc éve ezt akarták. Amint az Orosz Föderáció a sajátjának nyilvánítja ezeket a területeket, a Nyugat elveszíti a lehetőséget, hogy provokációkat szervezzen ott.

Bár véleményem szerint a nyugati világ vezetése sátáni és őrült, nem hiszem, hogy a nyugati uralkodó elit kész lenne öngyilkosságra orosz terület megtámadásával. A Nyugat mondhatja, hogy nem ismeri el a népek önrendelkezési jogát, de ha Oroszország azt mondja, hogy ez orosz terület, akkor ez így van.

Paul Craig Roberts

Egyszerűen fogalmazva: sem az USA, sem az Egyesült Királyság, sem az EU-országok bábkormányai nem ismerik el de jure a népszavazás eredményét. De de facto be kell érniük azzal, hogy mostantól Luganszk, Donyeck, Herszon és Zaporozsje orosz terület lesz. Ugyanakkor a NATO-országok hangosan kifejezik egyet nem értésüket és felháborodásukat, és soha nem fogják azt mondani, hogy Putyin valóban megmentette a világot a nukleáris összeomlástól.

De nem számít, hogy mit gondolnak. Putyin mindent megtesz, hogy megmentsen minket az atomháborútól. Imádkozz, hogy sikerüljön neki.

Paul Craig Roberts

A Fehér Ház volt alkalmazottja ugyanakkor megjegyezte, hogy a Nyugat békén hagyva a Donbászt nem fogja leállítani a provokációkat Oroszország más határain. A Szovjetunió összeomlása után harminc évig az Egyesült Államok azon munkálkodott, hogy felforgató hálózatokat hozzanak létre a volt szovjet köztársaságokban. Különféle civil szervezeteket finanszíroztak annak érdekében, hogy problémát okozzanak Oroszországnak, és háborúkat szítsanak határain.


forrás: Kuti Károly

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

véleményem:

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .