A WHO szerződése a nemzeti szuverenitás elleni támadás

Az Egészségügyi Világszervezet szerződése a nemzeti szuverenitás elleni támadás, egy “globális puccs” része.

Viganò érsek

A globális egészségügyi kormányzás az Új Világrend egyik alapvető eleme, és mint ilyen, el kell utasítani és ellenezni kell.

Az elkövetkező napokban az Egészségügyi Világszervezethez (WHO) csatlakozó nemzetek szavaznak a WHO világjárványok kezeléséről szóló határozatokról. Ezek a határozatok a polgárok egészségével kapcsolatos szuverenitást egy olyan nemzetek feletti testületre ruházzák át, amelyet nagyrészt a gyógyszeripar és a Bill & Melinda Gates Alapítvány finanszíroz. Ha ezeket a határozatokat a többség jóváhagyja, a WHO kizárólagos nemzetközi hatáskörrel rendelkezik majd világjárvány esetén, hogy minden szabályt, beleértve a karanténokat, a lezárásokat, a kötelező oltásokat és az oltási útleveleket is, bevezethessen. Azt sem szabad elfelejteni, hogy ez a szervezet mentességet élvez, így tagjait sem bíróság elé állítani, sem elítélni nem lehet, ha bűncselekményt követnek el. A meg nem választott technokraták paradox módon nagyobb hatalommal rendelkeznek majd, mint amivel a polgárok demokratikus szavazatukkal képviselőiket felruházzák.

Tekintettel arra, hogy a szuverenitás feladása minden nemzet törvényei szerint hazaárulásnak minősül, és hogy a parlamentek nem hozhatnak a nemzet érdekei ellen törvényt, nemhogy megsérthetnék az általuk képviselt polgárok természetes szabadságjogait és alapvető jogait, úgy vélem, senkinek sem kerülheti el a figyelmét, hogy a WHO azon kísérlete, hogy kisajátítson magának egy olyan hatalmat, amely az egyes nemzeteket illeti meg, arra irányul, hogy megakadályozza az “Agenda 2030” elleni bármiféle ellenállást, amely az egészségügy területén is az orvosi és kórházi szolgáltatások drasztikus csökkentését, az egészségügyi ipar privatizációját és a betegségek vakcinák segítségével történő megelőzését célozza.

A bűnöző WHO-t a nemzetek fölé helyezi a pandémiáról szóló szerződés

A pszicho-pandémia bebizonyította, hogy a hatalmon lévők, a politikai rendszer, a média, az igazságszolgáltatás, a teljes egészségügyi ipar, sőt maga a Szentszék is rabszolgasorba került egy olyan nemzetek feletti szervezet funkcionáriusaiból álló csoport diktátumai alatt, amely égbekiáltó összeférhetetlenséggel rendelkezik. A kísérleti mRNS-szérum katasztrofális káros hatásait csak most ismerik fel, miközben sokan vannak, akik joggal várják el, hogy az illetékeseket független bíróság előtt vonják felelősségre.

Ezért enyhén szólva is abszurdnak tűnik, hogy most a WHO-t akarják kötelező érvényű döntéshozatali jogkörrel felruházni, amikor a közelmúltbeli világjárvány vészhelyzetének és a vakcinakampánynak a kezelése során a legnagyobb kárt a halálesetek és a maradandó egészségkárosodást szenvedett betegek száma okozta. Amellett, hogy a WHO a mainstream média hallgatásának köszönhetően büntetlenséget élvezett az általa elkövetett bűnökért, teljes mérlegelési jogkörrel rendelkezik a tekintetben is, hogy miként reagáljon a közelgő vészhelyzetekre, amelyeket nyilvánvalóan a gyógyszerlobbi tervez. A hippokratészi esküre hivatkozó egészségügyi személyzet marginalizálása azzal a kockázattal jár, hogy normává válik, amellyel minden eltérő hangot kiiktatnak.

Ebben a tekintetben jelentős, hogy az Új Világrendet ellenző nemzetek – mint Oroszország és Brazília – tisztában vannak azokkal a nagyon súlyos következményekkel, amelyeket ezeknek a határozatoknak a ratifikálása von maga után, és ezért ellenzik azok jóváhagyását. Hivatali ideje alatt Donald Trump elnök is egyértelmű jelzést küldött azzal, hogy leállította az amerikai államkincstárból a WHO-nak nyújtott finanszírozást. Ez volt az egyik oka annak, hogy a mély állam megakadályozta 2020-as újraválasztását, és egy kompromittált és korrupt személyt támogatott, akinek a fia, Hunter részt vett az ukrajnai amerikai biolaborok finanszírozásában.

Ezért teljes támogatásomat fejezem ki a polgárok – különösen a tudósok, orvosok és jogi szakértők – iránt, akik elítélik a csatlakozó nemzetek nemzeti szuverenitását érintő fenyegetést, és akik azt kérik, hogy derüljön fény a múltbeli eseményekre és azokra a következményekre, amelyeket a WHO döntései a világ lakosságának egészségére nézve okoztak. Felszólítom az állam- és kormányfőket, akiket felkérnek, hogy fejtsék ki véleményüket e határozatok ratifikálásáról, hogy utasítsák el azokat, mivel ellentétesek a közjóval, és azt a globális puccsot hivatottak végrehajtani, amelyet a WHO és a Világgazdasági Fórum (WEF) évek óta tervez “Agenda 2030” és “Nagy Újraindítás” néven.

A globális egészségügyi kormányzás az Új Világrend egyik alapvető eleme, amint azt a rendszerrel nem kompromittálódott, tekintélyes szakértők világossá tették, és mint ilyet, el kell utasítani és ellenezni kell. Az ellenőrzés, a profit és a tömegek beteggé tételének logikáját olyan közegészségügyi politikának kell felváltania, amelynek elsődleges célja a polgárok egészsége és elidegeníthetetlen jogaik védelme.

A Szentszéknek meg kell erősítenie a jogokat, meg kell védenie a védteleneket

A Szentszéknek – amely állandó megfigyelő az ENSZ-ben és egy éve a WHO-ban is – kötelessége megerősíteni az egyének jogát az egészségügyi kezelések elfogadására vagy elutasítására, különösen a kísérleti genetikai kezelés – részben még ismeretlen – káros hatásainak konkrét veszélye miatt. És ha eddig Bergoglio és kabinetje engedett Gates, Schwab és Soros téveszméinek, akkor eljött az idő, hogy a katolikus egyház megvédje a leggyengébbeket, a védtelen magzatokat, a gyermekeket és az időseket, valamint azokat, akiket üzletemberek és összeesküvők cinizmusa megzsarolt, hogy arra kényszerítsék őket, hogy abortált magzati sejtvonalakkal szennyezett szérummal oltsák be őket.

A vatikáni összeesküvéses hallgatás a világjárvány kezdetén tett elhamarkodott kijelentései és a Big Pharma szégyenletes támogatása után a “római Szanhedrin” ítéletéhez lesz hasonló, amely bűnrészessé tette magát egy Isten és ember elleni bűntényben.

[A Roman Sanhedrin utalás a Krisztus idejében működő bírói szervre, mely összeesküdött Jézus ellen, hogy megfeszítsék, ők hozták meg a törvénysértő ítéletet, mely a római jogot és a saját zsidó jogrendszerüket is sértette, ráadásul összeesküvés eredményeként, hamis tanúk alapján.

A ford. megjegyzése]

A történelem során a Szentszék még soha nem prostituálta magát ilyen szolgai és megalázó módon a világi hatalomnak. Imádkozzunk, hogy néhány püspök találja meg a bátorságot, hogy elhatárolódjon Bergoglio kollaboráns vonalától, és találja meg a szavakat, hogy felnyissa azoknak a jó embereknek a szemét, akiket eddig megtévesztett a globalista propaganda.


Orvos Lajos — Facebook

Címke , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

2 hozzászólás a(z) A WHO szerződése a nemzeti szuverenitás elleni támadás bejegyzéshez

  1. Nap Fia mondta:

    Carlo Maria Viganò (1941. január 16. –) a katolikus egyház érseke, aki 2011. október 19. és 2016. április 12. között az Egyesült Államok apostoli nunciusaként szolgált. 2009. július 16. és 2011. szeptember 3. között a Vatikánvárosi Kormányzóság főtitkára volt. Legismertebb szerepe két nagy vatikáni botrányhoz kapcsolódik. A 2012-es vatikáni kiszivárogtatási botrány, amelyben feltárta a Vatikán pénzügyi korrupcióját, és egy 2018-as levél, amelyben azzal vádolta Ferenc pápát és más egyházi vezetőket, hogy eltussolták a Theodore McCarrick volt bíboros elleni szexuális visszaélésekkel kapcsolatos állításokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .