Csók a homlokcsakrára

A Harmadik Szem, más néven Ajna, a hatodik fő csakra, kívülről a két szemöldök közötti területen található.

Az intuitív képességhez és a finom észleléshez kapcsolódik. A tobozmirigyhez és az agyalapi mirigyhez, valamint az indigó és a lila színekhez köthető. Érzékelést, intuíciót és tudást képvisel.

A harmadik szemet sokáig kizárólag a misztika területére helyezték, ma azonban a tudomány úgy véli, hogy kapcsolatot teremt a tobozmirigy és az agyalapi mirigy között.

Fizikai szemed biztosítja számodra az anyagi világ dimenziójának látását; a harmadik szem azonban lehetővé teszi a finom világokba való betekintést.

A harmadik szem anélkül enged bepillantást a láthatatlan birodalmakba, hogy korlátozná tér és idő. Ez az intuíció központja és közvetlen kapcsolatot biztosít a bölcsesség végtelen forrásával.


Gyakorolható párok, testvérek között és olyan barátokkal is, akikkel nagyon szoros a kapcsolat. Ez az aktus nagyon mély és gyógyító érzéseket ébreszt, egyben ősi lelki betegségek gyógyításának módszere is.

~ Fogd meg annak a kezét, akit megcsókolsz;

~ Nézz a szemébe, és küldj neki áldást;

~ Néhány másodperc elteltével tartsd a fejét mindkét kezeddel a füle mögötti területen és adj egy csókot a szemöldökei közé;

~ Csók közben csukd be a szemed, és gondolj egy háromszögre, amelynek három egyenlő oldala van: a felső szögben az egy igaz Isten, vagy Forrás- kinek hogy szimpatikusabb- a két alsóban pedig a két ember, akik egymással kapcsolatba lépnek a szeretet eme gyönyörű megnyilvánulásában;

Ez egy csodálatos élmény, ami segít aktiválni a tobozmirigyet és az agyalapi mirigyet, mikor a két lélek egyesül a Teremtő Lelkével, átadva a szeretet, a béke, a harmónia, a jólét és a biztonság érzését.

Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .