Akkumulátorgyárak árnyékában

tervezett akkumulátorgyárak

Betemették a gödi akkumulátorgyár mérőkútját, ami megmutatná szennyezett-e a talajvíz

RTL Klub riport

Klub Rádió cikk

Komárom ipari park:

A korei gyár elszippantotta Komárom vizét, így most megisszuk a tataiakét.

Komáromi ipari parkban jelentősen megnövekedtek a vízigények az utóbbi időszakban, ezért a Tata-Tatabánya térségében rendelkezésre álló nagy mennyiségű, kiváló minőségű (víztisztítást nem igénylő) karsztvízből kell biztosítani.i

Környezetvédelmi tanulmány nem kell

A legkiválóbb, csernozjom talajjal borított területek Magyarországon az ország összes területének mindössze 16%-át teszik ki.

Ez élelmezésünk legfontosabb, minőségi bázisa – minden szempontból a józan paraszti ésszel és az okos önérdekkel ellentétes ezen területek erőszakos kiszakítása a termelésből.

VALAMINT:

Talaj: élő kincs a talpunk alatt

“A talaj sokkal több, mint élettelen homok és iszap. Tele van élettel, a mikroszkopikus méretű organizmusoktól kezdve a nagyobb emlősökig, amelyek mind kölcsönhatásban állnak egymással a hasonlóan gazdag mikroélőhelyeken. Kölcsönhatásuk élelmiszert és rostokat, tiszta vizet, tiszta levegőt és szintetikus vegyi anyagoktól mentes ipari folyamatokat, sőt számos betegség ellen még orvosságot is biztosít számunkra.”

https://agroforum.hu/…/elo-kincs-a-talpunk-alatt-a-talaj/

forrás 👉 Kánfor László FB

Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .