JÉZUS-EGYSÉG – LÉLEGZET MEDITÁCIÓ

Képzelj el engem kedves barátom, egy aranylóan ragyogó fénygömbként, aki most itt áll veled szemtől szembe. Ragyogó arany fénygömb vesz körül bennünket. Ebben a békés, nyugodt, szent térben együtt lélegzünk, az Élet levegőjét szívjuk magunkba.

Arra hívlak, hogy lassan és kényelmesen lélegezz velem együtt. Hagyd, hogy lélegzetünk összeolvadjon. Egyszerűen csak lélegezz.

Jézus
 • Fújd ki a levegőt!
  Képzeld el és lásd, ahogy minden nehéz érzést, neheztelést, kellemetlen gondolatot ami benned van, átadsz a szívemben lobogó tűznek ahol azok elenyésznek. Lásd, ahogy szívem lángja egyre fényesebbé és fényesebbé válik, minden egyes lélegzeted által.
  Engedd el… Ahhh
 • Belégzés
  Érezd, ahogy a belégzéssel örök fényem, feltétel nélküli szeretetem, végtelen béke és nyugalom áraszt el.
 • Kilégzés
  Kilégzéssel elengedek minden fájdalmat, amit érzek.
  Engedd el…. Ahh!
 • Belégzés
  Érezd, ahogy szeretetem megérinti és megnyitja a szívedet – fellobbantja a Te szívedben is szeretetem lángját. Lélegztem szárnyain küldöm neked szeretetemet és békességemet. Lélegezd be békémet.
 • Kilégzés
  Belélegzem a fájdalmad, minden testi-lelki-szellemi szenvedésed. Ahhh…. Add nekem a szenvedéseid, hagy változtassam át fénnyé.
 • Belégzés
  Békességemet adom neked.
 • Kilégzés
  Lásd minden szenvedésed, mint egy elszálló pillangót, amelyet szívem szeretete magába olvaszt. Lásd, ahogy minden bánatod, dühöd és félelmed arany fénnyé változik – egy új hajnal hasad.
 • Belégzés
  Én vagyok a Feltámadás és az Élet.

Lélegezz ismét velem. Emlékezz a benned élő Jézusra. Az Élet lélegzetét szívjuk magunkba, kedves barátom.

Lélegezz lágyan. Pihenj meg a Nagy Csendben – egyszerűen csak légy tudatában, hogy lélegzel, semmit nem kell követned, csak figyeld a légzésed. Csak egyszerűen és könnyedén lélegezz.

Légy tudatában annak a Lélegzetben lévő lélegzetnek, amely könnyedén és szabadon áramlik minden egyes mély be és kilégzéssel. Lélegezd be a Végtelen Fényt és szeretetet. Találj rám a szent szívedben.

Pihenj … és csak engedd meg a szívednek, hogy mosolyogjon.. Ahhhh!

A szétválasztottságunk fájdalma a szívedből ered. Isten gyermeke szólítja a benned eltemetett Jézust. Gyere elő! Ébredj és növekedj bennem!

Én azt mondom Neked, békesség. Békesség. BÉKESSÉG. Engedd meg hogy a Fény átjárja minden sejtedet. Engedd meg, hogy távozzon mindaz, ami már nem szolgál többet téged. Lélegezz be minden sejtedbe ebből az édes békességből. Gyere a fénybe. Hagyd el a tudatlanság sírját. Gyere velem a paradicsomba, és bocsáss meg annak, ami meghalt, az már halott.

Gyűjtsd össze összetört szilánkjaidat és helyezd mindet a Te Jézus-Magdolna szíved megnyugtató méhébe – a végtelen együttérzés szívébe. Engedd, hogy a Jézus gyermek veled együtt növekedjen. Minden lélegzetvétellel új életerő támad benned, minden sejted újjászületik.

Lélegezz mélyeket… Érzékeld a minket körülvevő arany fénygömböt.
Engedd, hogy emberi testedben, Isten Fia / A Nap LEGYEN jelen.

Légy Te a Végtelen Fény!

Térj haza lényed szüleihez, Atyjához, Anyájához. Engedd el az emberi testben élő identitásodat és egyesülj velem egy nagyobb világosságban; túl minden fényen, túl minden formán.

Lélegezz… Lazíts… Egyszerűen csak LÉTEZZ

Az én lélegzetem a Te lélegzeted. Az én szívem dobbanása a Te szíved dobbanása. Az én testem a Te tested. Az Én és a ‘Te’ összeolvad az isteni egységben: Vőlegény és Menyasszony – Jézus és Magdaléna – Az EGY Élet.

Most, az Egységünk tudatában, fordulj együttérzéssel minden élet iránt, lélegezz és ébredj rá, mások szenvedése, nem különböző a Tiédtől. Gyengéden lélegezd ajándékul tiszta szereted fényét fivéreid és nővéreid tiszta szívébe. Finoman lélegezd és fogadd be fájdalmukat egy “sötét gömb” formájában.

Helyezd ezt a szenvedés fekete vagy sötétszürke gömbjét finoman a saját Jézusi szívedbe. Figyeld, ahogy a sötétség a fénybe olvad. Minden szív felfényik. Minden szív végtelenül megnyugszik.

Ne számíts mindezért cserébe változásra vagy jutalomra, egyszerűen engedd meg azt, ami van, hogy legyen, olyan, amilyen – ez a végtelen szeretet.

Tudd, hogy amit „másiknak” gondolsz, az Te vagy önmagad Hatalmas Tökéletességében. Amint tudatába kerülsz annak, hogy a szíved az enyém is; az EGY SZÍV mindenek felett, Az EGY ÉLET lélegzetét áramoltatja rajtad keresztül.

Békesség veletek most – ezzel a lélegzettel a világ végezetéig.

Ne aggódj amiatt, hogy milyen formát veszek fel, amikor legközelebb összeölelkezünk, olyannak ismersz meg, amilyen vagyok, túl minden formán és néven. Válassz hát tetszésed szerint bármit és ismerd meg magad Jézus-Magdalénaként, ha szeretnéd, mert ez az, akit keresel.

Én mindig veled vagyok.


Forrás: Claire Heartsong: Anna, The Voice Of The Magdalenes (részlet)

Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .