Mielőtt levágnád a fa ágait

Mielőtt levágnád a fa ágait, vagy levágnál egy virágot, tudasd a fa szellemével, hogy mit fogsz csinálni, hogy elvonja az energiáját arról a helyről, és ne érezze olyan erősen a vágást, az agressziódat.

Amikor a természetben sétálsz, és el akarsz vinni egy követ, ami a folyóban van, kérdezd meg a folyó őrzőjét, hogy megengedi-e, hogy hazavidd valamelyik szent kövét, vagy egyszerűen csak közöld vele, hogy mit szeretnél csinálni; majd figyelj a kapott üzenetekre…

Ha hegyet kell másznod, vagy elzarándokolnod a dzsungelen keresztül, kérj engedélyt a helyi szellemektől és gyámoktól, hogy behatoljanak a területükre.

Nagyon fontos a kommunikáció, tudatni velük, még akkor is, ha nem érzed, hallod, nem látod őket. Tisztelettel lépj be minden helyre, és észre fogod venni, hogy az egész természet hallgat, lát és érez téged.

Minden mozdulat, amit a mikrokozmoszban teszel, nagy hatással van a makrokozmoszra.
Amikor közeledsz a növényzethez, légy hálás a terápiás fontosságáért, amelyet feltétel nélkül nyújt.

Tiszteld az életet a maga sokféle formájában, légy tudatában annak, hogy minden lény betölti a célját. Semmi sem azért jött létre, hogy kitöltse a tereket, mindannyian itt vagyunk, hogy megemlékezzünk küldetésünkről, emlékezzünk arra, kik vagyunk, és felébredünk szent álmunkból, hogy hazatérjünk…

Szeresd a Természetet, mindent, ami körülvesz, és látni fogod, hogy ő is ugyanígy fog reagálni!”

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .