Elhaladás a fekete lyuk rendszerek mellett

by Lisa Renee

Kedves Felemelkedő Család!

Tekintettel az elmúlt hetek abszolút káoszára és energetikai intenzitására, amely a Mágneses Csúcs ciklus következtében felhalmozódott nyomás a bolygó mezőiben, úgy éreztem, hogy meg kell osztanom a közelmúlt személyes tapasztalatait a szívemből, mivel ez egy nagyon sok ember számára kihívást jelentő időszak volt.

Néhányunk számára a spirituális ébredés útján, különösen a rácsmunkások számára, ez az időszak a pszichotronikus agresszió 360 fokos fordulóival, üres lapokkal, pszichikai hadviseléssel, fekete mágiával, gyilkos kódokkal, AI (mesterséges intelligencia) hologramok sötét kivetítésével, 3D vezérlő struktúra csapdába ejtési forgatókönyvekkel, mindennel és a konyhai mosogatóval volt tele, amit a regresszív entitások és a sötét erők fegyverként használnak a Csillagmagok vagy Indigó emberek célba vételére és megkárosítására.

Annyira sajnálom, hogy ezt a hihetetlen sötétséget és fájdalmat az emberi birodalomba és tömegekbe irányítják és felszínre hozzák anélkül, hogy bármilyen eszközt vagy megfelelő kontextust adnának a Felemelkedésről, miközben az eltemetett tudattalan tartalma úgy bugyog fel, mint az energetikai hányás szennyvízcsöve, amely oly sok irányba ömlik.

Érzem a pánikot az emberekben, akik kétségbeesetten vágynak valamiféle enyhülésre a zűrzavar és a fájdalom miatt, amit ettől a minden oldalról érkező mágneses mező nyomástól éreznek, ami szintén a fantombirodalmakhoz való ilyen közeli utazás eredményeként következik be. A Mágneses Csúcs óta a vezetésem arról tájékoztatott, hogy legyek nagyon csendes, maradjak mélyen és lent, menjek befelé, és tartsam a fókuszt a munkaköri feladataimon és a belső szellemem belső érzésein. Amikor ez az útmutatás arra ösztönöz, hogy maradjak mélyen, az olyan, mint amikor egy állatra vadásznak a ragadozók, sok esetben a vadászott állat nagyon mozdulatlanná válik, és energiát takarít meg.

Az önmagam által megszabott csendben utazom, hogy megnézzem a Főnix Hálót Egyiptomban, és a Wesedrakba vezető Fekete Lyuk rendszerek portáljait, keresve, hogy hol vannak sebezhető pontok a Földön, ahol ezek a fekete lyuk rendszerek és fordított portálok a földi test sérült területeire csatlakoztak.

Ennek eredményeképpen nyomon követhetők a felszínen játszódó napirendek, látva, hogy ezek a fekete lyuk rendszerekből származó rendkívül sötét lények hogyan idézik meg a fekete mágiát, hogy aktívabbá váljanak a földi emberekben, akik gyengék vagy alszanak.

Példaként, a tévhit, hogy a véráldozat megtisztítja az emberek bűneit, a tudatlan cselekedetek, amelyek démoni erőket varázsolnak az emberek életébe, akik azt hiszik, hogy ezek Angyalok vagy Fénylények, mint ezen gyakorlatok eredménye.

Bizonyos területek megtelnek megszállt és élősködő Emberekkel, mivel ezek a fekete erők könyékig érnek sok alacsony félelem rezgésű emberrel az emberi populációban. Sokan ezek közül az erők közül a gyerekek és a tizenévesek után mennek, különösen az elszegényedett területeken, mert ők sebezhetőek.

Ezek az erők azt mondták a Sátánista Egyháznak, hogy menjenek és nyissanak fekete portálokat ezeken a területeken, hogy a Fekete Lyuk rendszereket közvetlenül bizonyos demográfiai területeken nyissák meg. A sátánisták úgy gondolják, hogy fekete házakat építenek és megnyitják a pokol kapuit a Sátán számára, és ha tudják, hogy a Sátán egy Negatív Idegen, akkor jól informáltak.

Ugyanazok a fekete erők, amelyek visszavezetnek a párhuzamos fekete lyuk rendszerhez, félretájékoztatással táplálják a fénymunkásokat vagy a sebezhető embereket, amelyek félelem alapúak, általában azért, hogy megtámadjanak másokat, vagy hogy szélsőséges zavart és paranoiát szítsanak minden szinten.

Sok embernek nagyon nehéz bárhová is bizalmat szavazni ebben az időben, mivel a torzítások és a megtévesztések nagyon súlyosak, és a félretájékoztatás és a káosz megteremtésének napirendjével vannak tele, így az emberek nem tudják megmondani, mi a fekete vagy a fehér, mi a fent vagy a lent, mi a valós vagy a hamis. Ez egy gázvilágítással való manipulációs technika, hogy tönkretegyék az emberek belső spirituális iránytűjét, vagy szívük útmutatását.

Az idei Mágneses Csúcs idején, amikor a gravitációs anomáliák hozzájárulnak a fekete lyuk rendszer sebezhetőségéhez a Földön, ezt az időt ezek a Fekete Lyuk teremtmények arra használták ki, hogy minél több fekete anyagot irányítsanak a fényhordozókra, a Csillagemberekre, hogy megpróbálják lelassítani őket, elkedvetleníteni őket, üldöztetést, áldozattá válást, reménytelenséget, kétségbeesést, öngyilkos gondolatokat és hitet stimulálni, hogy mindannyian itt ragadunk. Ha emlékszünk arra, hogy a Földet a fekete lyuk rendszerekbe való beszippantásának a napirendje már régóta fenyegető megfélemlítés volt ezektől a betolakodóktól és sátáni teremtményektől, akkor nyilvánvaló, hogy még mindig ezt a dobot verik, megpróbálnak becsapni minket és aláásni valódi énünket a legmagasabb potenciáljaink aktiválásához.

Maradjatok erősek,

és ne hagyjátok, hogy ezek a lények letörjenek benneteket, kétségbeesettek, és mindenféle módon próbálnak behatolni. Lassan elválunk ezektől a fekete lyuk rendszerektől, és ezért az Őrző Csapatok azon is dolgoznak, hogy sok Felülbírálati Oszlop Kaput telepítsenek, hogy kezeljék az átjárásokat a halál kilépési ciklusban, és hogy stabilizálják a földi rácsokat, amíg ez történik.

Fejlődünk, de egy mélyen zavaró evolúciós fázisban vagyunk, mert az emberi fájdalom tömeges tudattalanja felszínre tör, ez úgy érezhető, mint a feketeség és a fekete üresség hatalmas hulláma ( ezek a fekete lyukak), és az empatikus és érzékeny emberek érzelmi teste számára nyomasztónak tűnhet a tanúságtétel.

Az emberek többsége ezen a bolygón nem fér hozzá ahhoz a tudáshoz, amivel mi rendelkezünk a bolygó felemelkedéséről, sokunknak közvetlen tudati tapasztalatai vagy kapcsolatai vannak a spirituális felemelkedési folyamatunk eredményeként, amelyek segítenek jobban eligazodni a sötétségben, míg az emberek többségének fogalma sincs arról, hogy mi történik velük egyáltalán, és a fájdalom és félelem traumatizálja őket, úgy terelik őket, mint a birkákat, hogy a kegyetlen és embertelen taktikájuk által levágják őket.

Mégis, tudom, hogy ahhoz, hogy ezen a fázison keresztül a lehető legjobb helyzetbe jussunk, hogy segítsük a földi lakosság többségét, életben tartva a felemelkedési idővonalakat és a felemelkedési tudást az emberi tudatosságban, a legszélsőségesebb és legelvetemültebb tudattalan és árnyékos szinteken kell átmennünk, hogy Isten fényét a legbetegebb és legsérültebb területekre vigyük.

Mint a belső fénnyel felébredettek, Isten igazi fényharcosai, a pokol birodalmaiba való felemelkedésen megyünk keresztül, hogy félelem nélkül szembenézzünk a sötét tapasztalatokkal, és a pokol birodalmaiba való utazás során ki vagyunk téve néhány brutális energiának, hogy ezeket a tapasztalatokat együttérző tanúságtételbe tudjuk tartani.

Felidézzük az időrekordokat és rögzítjük, hogy mi is történt itt valójában. Ez kimerítő lehet, de fontos, hogy arra koncentráljunk, hogy miért vagyunk itt a Földön, hogy segítsünk felszabadítani a földi embereket az idegen elnyomóiktól, még akkor is, ha annyira traumatizáltak, hogy nem tudják felismerni, kik a valódi elnyomók.

Az emberek Stockholm-szindrómában szenvednek, és azért harcolnak, hogy érvényesítsék rabszolgaságukat az idegen struktúrákba, amelyek ellopták a tudatosságukat, és sötétséggel töltötték meg őket.

A kettéválásnak ebben a fázisában, ahogy a fekete lyuk rendszerben megnyílt birodalmak között utazunk, ez egy durva időszak, ezek az erők mindenféle befolyást összegyűjtenek, amit csak tudnak, hogy támadásokat intézzenek a földi lakosság ellen. Jelenleg nagyon kevés olyan ember van a Földön, aki valóban a felemelkedés útját járja, és világos, hogy tényleg több emberre van szükségünk, hogy felébredjenek és elkezdjék a saját útjukat járni.

Ez elvezet egy fájdalmas kérdéshez, ami az állandó zavarodottság, hogy még mindig vannak olyan spirituális közösségek, amelyek úgy döntenek, hogy egymást támadják, más spirituális közösségeket támadnak, amelyekkel nem értenek egyet, nevetséges kicsinyesség, félretájékoztatás, a zűrzavar és a negatív ego hatalomszerzés elősegítése miatt, ahelyett, hogy felébrednének, hogy emlékezzenek arra, hogy miért vagyunk itt egyáltalán. Az egységintelligencia tudatossági platformjának felépítéséhez el kell fogadnunk, hogy az egység sokszínű, és ezeket a szakadékokat feltétel nélküli szeretettel és együttérzéssel kell áthidalnunk, ami a legtöbb felébredt ember szerepe a polaritás integrátoraként.

A Földön nagyon kevés információ áll rendelkezésre a Felemelkedésről, és teljesen zavarba ejtő számomra, hogy ugyanannyi támadást kapok a magukat spirituális embereknek nevező emberektől, mint a Negatív Idegenektől.
Mi a fene baj van ezzel a képpel?
Mi kell ahhoz, hogy a spirituális közösségekben az emberek gyakorolják a feltétel nélküli szeretetet, az együttérzést, az egységet, hogy megtalálják egymás tapasztalatainak elfogadását, és ne nagyítsanak fel minden részletet aránytalanul, ne terjesszenek rosszindulatú pletykákat, ne próbáljanak másokat megakadályozni abban, hogy kifejezzék tapasztalataikat a Felemelkedés folyamatáról?
Vagy megfojtani másokat attól, hogy képesek legyenek jól működni, amikor a bolygót megszállók ostromolják.

Kit választasz, a megszállókat vagy az emberiséget?

Semmi produktív nincs a Viktimizáló archetípusokban, amelyek erőszakot és támadást alkalmaznak bármely emberrel szemben, ez táplálja az oszd meg és uralkodj stratégiákat, amelyeket használnak mindannyiunk ellen, hogy a farkunkat kergessük, elősegítve a megosztottságot és pazarolva az értékes energiát.

A Kristály Csillag családjaiban élők az ártalmatlanságot választják, minden emberrel szemben, mi csak hárítani és védekezni tudunk, támadni nem. Így nehéz áthatolni azon az ellenálláson, amely a hozzám hasonló emberek megállítására irányul.

Ezért szeretném megkérni a spirituális közösségek tagjait, hogy szánjanak egy pillanatot arra, hogy találjanak egy kis kedvességet a szívükben, hogy ne kritizáljanak minden egyes szót, amit úgy gondolnak, hogy jobban értenek, ne szidják azokat az embereket, akik nyilvánosabbak, mint maguk.

Kezdjetek el egy kis emberi kedvességet a szívetekben az abszolút szarvihar iránt, amin sok felemelkedési szónok, előadó és intéző keresztülmegy, hogy egyáltalán idáig eljussanak.

Kérlek, hagyd abba a kritizálást és az ujjal mutogatást, hogy másokat hibáztass, és foglalkozz a saját spirituális darabjaiddal és a küldetésed megvalósításával.

Higgyétek el nekem, ez nem egy elbűvölő munka, és minden odaadást és erőt igényel. Mivel kissé nyilvános vagyok, az emberek folyamatosan csalásokat, képeket, hazugságokat és tiszta szart vetítenek ki arra vonatkozóan, hogy mit kellene vagy nem kellene tennem.

Ha nem tudod az életedet kockára tenni és 100%-os odaadást tanúsítani ebben a pillanatban a felemelkedési idővonalak szolgálatára, mert más kötelezettségeid vannak az életedben, mint például házasság, gyerekek, stb. akkor kezdd el bevezetni az Egy Törvényének gyakorlatát az életed minden területén.

Kezdjétek el alkalmazni azokat a viselkedési formákat, amelyek valóban Szeretőek és Kedvesek mindenki és minden iránt, ami csak lehetséges, és legyetek produktív és pozitív ok ebben a világban, hogy jó cselekedeteket végezzetek és szolgáljatok.

Az egyszerű emberi kedvességre most mindennél nagyobb szükségünk van.

Arra kérem a spirituális közösséget, hogy hagyják abba a civakodást és a panaszkodást, és kezdjenek hozzá az igazi spirituális munkához, hogy valóban szerető és kedves emberi lények legyenek.

Semmi sem fog változni ezen a bolygón, ha az “oszd meg és uralkodj” taktikáknak és az áldozattá váló programoknak tápláljátok magatokat azzal, hogy másokat hibáztattok és vádoltok, nyomorultul érzitek magatokat, és engeditek, hogy elsüllyedjetek a mocsárba, és fekete szívű emberi lénnyé váljatok.

A szív tisztasága az, ami minden tekintetben megvéd minket, míg az elméd árnyai kísérteni fognak téged, és meghívják a démoni erőket, hogy átvegyék az irányítást a tested felett. Válasszatok bölcsen, és tudjátok, hogy vannak barátaitok a közösségben, akik nagyon keményen dolgoznak itt, hogy segítsenek abban, ahogyan a Felemelkedés támogatására szolgálhatunk.

Köszönöm, hogy elolvastátok a közelmúltbeli személyes tapasztalataimat, miközben a sötét agresszió egy szakaszát éltem át. Áldalak benneteket és legyen béke a szívetekkel ebben az időben.

Köszönöm, hogy itt vagytok, és köszönöm, hogy mindannyiunk nevében szolgáltok.
Szeretettel és nagyrabecsüléssel,
Lisa

Címke , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .