Miért van sötét energiája az “ámen” szónak?

A köztudatban ez a szó úgy van jelen, hogy a jelentése az, hogy úgy legyen! Ezért senki sem gondolja, hogy ez bármit árthatna, és ráadásul a vallásvezetők gondoskodtak arról, hogy az emberek ezt valahogy Istennel kapcsolják össze. Ezért sokakban hatalmas ellenérzést vált ki amikor valaki megpróbálja felvilágosítani arról, hogy ez egy sötét energiájú szó valójában.

Már sokszor írtam arról, hogy az Univerzumban minden rezgésből és energiából áll. Mindennek van rezgése ami rá jellemző. Minden kézzel fogható dolognak, minden élőlénynek, minden érzelemnek és minden leírt, kigondolt vagy kimondott szónak is!

Minden kimondott szónak akkora ereje van, mint egy varázslatnak, ezért is nagyon fontos mindig megválogatni a szavainkat! Minden szó amit kigondolok és leírok, vagy ha még ki is mondom még inkább hatással van rám és az életemre! pl. ha valaki azt mondogatja állandóan, hogy “de hülye vagyok!” akkor azt fogja tapasztalni, hogy elfelejt, és sokszor nehezen fogja fel a dolgokat, ami amúgy azelőtt nem okozott problémát neki!

Ugyanez a helyzet azzal, hogy “milyen szerencsétlen vagyok!” vagy “nem én lennék, ha nem bénáztam volna el ezt is…” El sem tudjátok képzelni, milyen ártalmasak is ezek a kijelentések, és mekkora minőségi változást jelent az, amikor valakiben ezek tudatosulnak, és elkezd változtatni ezen!

Az “ámen” szónak is van egy rezgése ugyanúgy. Mivel ez egy Ammon nevű Istenségnek a neve többek között, és még más a Sötét oldalhoz kapcsolódó entitásnak is van kapcsolata ezzel a névvel, ezért alapból nem lehet pozitív töltése a szónak!

Másrészről ahogy már többször írtam, a földi vallások – akik rászoktatták az embereket ennek a szónak a használatára – alighanem mindegyikét a Sötét oldal hozta létre annak érdekében, hogy az emberiséget eltávolítsa a Fénytől úgy, hogy ne vegyék ezt észre! Persze rengeteg ember ismerte fel az élete során, hogy valami nagyon nem stimmel azzal a képpel amit a vallások mutatnak Istenről, és kezdett el keresgélni más irányokban, hiszen az ember génjeibe bele van kódolva, hogy keresi a kapcsolatot a Forrással, vagyis az Elsődleges Teremtővel!

Na most amennyiben a vallásokat a Sötét oldal hozta létre, és nem kell messzire menni, csak gondoljunk bele, hogy egyik vallás tagjai gyűlölik a másik vallás tagjait és évtizedeken keresztül háborúztak egymással, miközben emberek millióinak a halálát okozták ezzel! Vagy míg pl. a Pápa a díszes palotájában pöffeszkedett, addig emberek milliói haltak éhen, akik akár minden egyes nap imádkoztak, csakhogy az imájuk végére oda tették azt is, hogy “ámen”. Ez azt jelentette, hogy azzal a lendülettel át is adták a kérésüket a Sötét oldalnak, akik pedig a szenvedésből nyernek energiát! Evidens, hogy míg az emberiség Istent szidta, amiért hagyja, hogy éhezzenek az emberek, és betegség legyen, stb., addig a Sötét oldal meg jól profitált a haragjukból, a fájdalmukból, és a szenvedésükből!

Persze mondhatjuk, hogy mindenkinek meg van a saját sorsfeladata, és akiknek át kell élniük a szenvedést, azok szenvedni is fognak, ez igaz! De ugyanakkor az is igaz, hogy ez nem mentesíti fel azt az állítólagos Isten szolgáját, aki a mások szenvedése felett szemet hunyva ücsörög a trónján és nem tesz semmit! Vagy akik egymás ellen uszítják az emberiséget, és ahelyett, hogy a békére törekednének, még szítják is a tüzet!

Ha belegondolunk alaposan mi a jellemző a magas tudatszintű emberre? Az, hogy elkezdi egy teljesen más perspektívából látni a dolgokat, nem fél, nem ítélkezik és a szívében a szeretet lesz túlsúlyban, a gyűlölet, a harag és az ártó szándék és az önzés pedig számára teljesen idegen fogalmakká válik! Na most ha egy emberben ez ekkora változást idéz elő, akkor el tudjuk-e képzelni, hogy azok a vallásvezetők akik állítólag Istennel közvetlen kapcsolatban állnak, az ő1 energiájához kapcsolódnak, hogy képesek így viselkedni az emberiséggel? Mert mindent a pénz és a hatalom határoz meg, és a politika mindig is szorosan összefüggésben volt a vallással, nem igaz?! És ha így van, akkor ez hova is tartozik valójában? A Fényhez, vagy a Sötétséghez?

Még sokáig ragozhatnám, de igazából aki akarja már ebből is bőven meg fogja érteni, hogy miért állítom, hogy ha ezt a szót használja valaki, az valójában felér egy átokkal, hiszen abból nem öröm és boldogság fog következni, hanem a leginkább kilátástalanság, reménytelenség és bánat.

Tehát ha veled rezonál az írásom, akkor kérlek használd inkább azt, hogy “Úgy legyen!” vagy hogy “Áldás!” vagy “Köszönöm most, és hálás vagyok!” mert ezeknek hatalmas pozitív erejük van, és akár hegyeket is mozgathatsz velük! A Teremtő mindenkit egyformán szeret, és sosem fordul el tőled, még akkor sem, ha az “ámen-t” használod, és nagyon jól tudja, hogy mi van a te szívedben, de a rezgést és az energiát nem fogja módosítani senki kedvéért, ellenben segít abban, hogy az információ mindenkihez eljusson! Az már csak rajtad múlik, hogy be tudod-e fogadni az információt, vagy elutasítod!

forrás: Varázs Angyal

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Nap Fia mondta:

    Ezt a cikket is bemásoltam… Nem teljesen értek egyet minden mondatával, de még ez is jobb, mint a jelzett kifejezést vakon használni. (Az én eredeti írásom durvább volt egy cseppet.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .