HOGYAN TOVÁBB ŐSISÉG?

Az embereknek nincs idejük, hogy keressenek. Megszokták, hogy készen, csomagolva kapnak mindent, „csili-vili” formában. A keserű pirulát senki sem szeretné, csak az édeset, ami könnyen beilleszthető az EGO-ja által dédelgetett és féltett világképébe. Azonban „az igaz szavak nem mindig szépek, és a szép szavak nem mindig igazak”. Ráadásul nem lehet mindent távirati stílusban leírni, megmagyarázni. Az utat mindenkinek magának kell bejárnia. Igenis, szellemi erőfeszítést kell tenni, anélkül nem megy.

Nem mindenki érett meg az igaz szavakra. Egy szint alatt nem megy…

A Kék bogyó, az átlagos élet. Biztonságos, nyugodt, a komfortzónádon belüli langyos víz. Nincs benne túl sok kockázat, nem fogsz benne megszakadni. Élhetsz ettől még jól. Persze lehet rosszabb is a helyzeted, ez attól függ, mit programoztak be neked a Mátrixban. Lehet a munkád, az életed könnyű, vagy nehéz. Lehet a fizetésed sok, vagy kevés. Lehet a főnököd jó fej, vagy egy hülye állat. Igazából ugyanaz a rendszer. Az is lehet, hogy leéled békében az életed, kényelmesen, viszonylagos jólétben. De ez attól még nem a valóság…

De választhatod a pirosat is…

A piros pirulát bevenni mindig kockázatos, de egyúttal izgalmas, ahhoz vezet, hogy növekedj ott a legbelül is, hogy átalakulj, hogy kiszabadulj az elme börtönéből és megvalósítsd a legféltettebb, legdédelgetettebb álmaidat! Hogy megtaláltad a Nagy Miértedet! A te Nagy Miértedet, azaz arra a kérdésre lelted meg a választ, hogy miért is vagy itt, miért létezel, mi a te egyedi küldetésed az Univerzumban?”

Sok dolgot kell újra és újra megvizsgálnunk. Sokan rendelkeznek bebetonozottnak gondolt tudással, tévedhetetlen álláspontokkal. Lehet, hogy egy gondolatsorral 90%-ban egyet értenek, nem találnak benne hibát, de a 10% miatt vérre menő csatákat vívnak, csak, hogy nekik legyen igazuk.

De kinek van igaza? Ki állíthatja magáról, hogy az ő (több-kevesebb) ismeretei a helyesek?

Aki keres, az tévedhet. Az úton járó is léphet olyan ösvényre, ami sehova sem vezet. A hibáinkból tanulhatunk, fejlődhetünk. Aki több információval, tudással rendelkezik, az talán közelebb kerülhet az igazsághoz. Legalábbis egy szinten…

Bármilyen témát vetünk fel, mindig akad, aki a kákán is csomót keres, nem a megoldást segíti, hanem a problémát mélyíti. Az is igaz, hogy az „ördög a részletekben bújik meg”…

Nem tanulhatunk a múltunkból, ha nem próbáljuk őszintén, tabuk nélkül megismerni azt. De nekünk csak a méz kell, a tüskéket nem akarjuk. Az őseink sem voltak hiba nélküliek. Ezt nem tiszteletlenségből írom. Az esetleges hibáikból tanulnunk kellene. Ha ugyanazokat a köröket járjuk, nem jutunk előbbre.

  • Mi történt Atila (Etele) és Buda között?
  • Áruló volt-e Géza és István?
  • Vata, a „garázda Lófő”, miért nem tudta megvédeni Leventét?
  • A pálosok és táltosok, mágusok miért nem tudták megmenteni az országot?
  • Nimród volt-e az Ősapánk, és elbukott-e a „hetedik szinten”?
  • Egyáltalán, ki is a Mi ISTENÜNK? Ha nem TUDJUK, akkor, hogyan imádkozzunk hozzá?

Jó Isten, Istenanyánk, Jo Tengri, Öreg Östen, Nagyboldogasszony, Él, Baál, Enki, Apam-Napat, Anahita, Ahura Mazda, A Teremtő, Mozgató, Mindenható… ?

Egy az ISTEN.

Mi a kiindulási alap: Napvallás, Fényvallás, Napkereszténység, mágus-hit, valamilyen beavató misztérium, vízözön előtti ősvallás? Útnapisten, Nimród, Zarathusztra, Mithrasz, Buda (Buddha), Jézus, Mani, Biblia… tanításai?

Sumerok, hunok, szabírok, MAG-népe, pártus, turáni, Avar, szkíta, szittya…?

Mindenhol megmerevedett lövészárkokat találunk, ahonnan „páncélozott internet-tábornokok” géppuskázzák a fixa ideáikat a nyakunkba azzal a megingathatatlanul makacs megszállottsággal, hogy ősiségünk nagy honvédő háborújában ők állnak a jó oldalon.

Talán észre kellene venni, hogy mindannyian a jó oldalon állunk, pontosabban fogalmazva, egy csónakban evezünk.

Persze, érthető a bizalmatlanság, a sok évszázados ármánykodás és a nemzettudatunk ellen elkövetett istentelen gyalázat elkövetőinek köszönhetően. Azt is tudjuk, hogy ezek az erők most is működnek.

Éppen azért működnek, mert létezésüket alapjaiban rengetné meg, és döntené romba, ha kiderülne az igazság a MI ŐSISÉGÜNKKEL kapcsolatban.

DE HÁT MI IS AZ?

Talán a megoldás, nem az elkülönült részletekben van, hanem az egészben együtt.

Rakjuk össze az egészet: sumert, szabírt, szkítát, rovást, nyelvet, népdalt, népmesét, népművészetet, néptáncot, kultúrát, mítoszt, Gilgamest, Nimródot, Budát (Buddhát), Jézust, Őstent, Napot, Fényt, Kárpát-medencét…!

MIND IGAZ, és MIND MI VAGYUNK!

Ez egy korszakokon átívelő, hatalmas történet. Vegyük észre! Az Özönvíz előtti korokból áthagyományozódott és napjainkig tovább őrzött csoda!

ÖRÖKSÉGKÉNThoztuk e Földre az „Isteni Titkokat”.

Ráadásul ez egy olyan TUDÁS, ami az emberi lét titkát is hordozza. Az emberiség boldogságának lehetőségét, azzal szemben, ami most van. Az emberiség megváltásának módját. A bennünk levő halhatatlan FÉNY-lélek megtalálásának módját.

Az Ármány mindig a Fényt támadja, de le soha nem győzheti.

A régi útnak és az új útnak eggyé kell válnia!

Ismernünk kell, és meg kell őriznünk a vérvonalunkat. Magyar gyerekeknek kell születniük, és meg kell teremtenünk a lehetőséget, hogy visszataláljanak a gyökereikhez. Ez létkérdés.

Kellenek a legendák. Erőt adnak. Hősöket teremtenek. Újra MAGYAR HŐSÖKET.

Nyelvében él a nemzet, tehát kincsként védjük! Ősnyelv. A Teremtő nyelve.

„Amikor megérik a tanítvány, megjelenik a MESTER!”

Magyarnak lenni lelkiség kérdése. Jellem és érdem kérdése.

Szeretet, bátorság, félelemmentesség, hit, tisztesség, hazaszeretet, hűség, erő, igazság, emberség…

„Harcosnak lenni nem azt jelenti, hogy háborút viselünk mások ellen. Az erőszak a bajaink okozója, nem pedig a megoldása. A harcosi hagyomány az emberi bátorság hagyománya, vagyis a félelemmentesség hagyománya. Amikor már természetes érzés számodra a szelíd és tisztességes emberi viselkedés…”

A szakák (szkíták-magyarok) népe felébred és viszi a tüzet más földekre is. A szakák ébrednek fel elsőként, ahogy évmilliókkal ezelőtt is ők vitték a fényt! Elsőnek Nimród (Ménrot) népe tér magához, utána a többi.

Vishnu Purana –indiai szent irat

Kedves Magyar Testvéreim!

Egyesítsük végre a táltost és a harcost!

Önmagunkban is!

ÉBREDJEN AZ OROSZLÁN!

Nagyboldogasszonyunk áldjon Titeket!


az írás megjelenésének dátuma a https://www.facebook.com/groups/743885409669454/ csoportban: 2021. január 25.

Címke , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .