rendszer-váltás kellene???

Rendszert kell váltani végre, valóban is
– írják egyre többen az Interneten –
egyet is értek, így van.

Saját érdekünkben fel kellene ismerni viszont azt is, hogy pl. a demokrácia nem megoldás. Semmire, ami jó az embereknek is.

A szocializmus/kommunizmus is csak egy elnyomó-kizsákmányoló, zsidó (az előző linken Luther Márton véleményéből kapsz ízelítőt) teremtmény (Lenin hatalomátvételének finanszírozása is pl. a new yorki zsidók pénzéből történt) hasonlóan a jelenlegi állapothoz, ami gyakorlatilag még a szabad rablás korszaka, főleg a Kárpát medence belső-magyarországi részén. Ahol ezt a váltást is az “Ugros eliminandos esse” szelleme kíséri, azóta is, mind a mai napig.

A kommunizmus – magyar rendszerváltásnak nevezett – “megszüntetésének” oka a nagyszabású társadalmi kísérlet kudarca az egykori Szovjetunióban. Amit aztán más formában megismételtek nagykínában.

A valójában csak módszerváltásban a magyarországi uralkodó elit nem változott, lásd pl. a jelenlegi elnyomó és kizsákmányoló ‘hatalom’ jobb- vagy baloldalon nézve (mindegy) tagjai egytől-egyig kiszolgálták a kommunista rezsimet is valamilyen formában. A változás csupán az elnyomásod mikéntjében történt, míg ők 1:1-ben átmentették a hatalmukat, magukévá tették az állami vagyont (Építőipari Innovációs Kft – Ybl Bank még a módszerváltás előtt, vagy emlékezz Iparbank, Konzumbank, Agrobank, Postabank … stb. – bankkonszolidáció a 90-es évek második felében – mindig az adófizető zsebéből, vagy korábban adót azért nem fizető magyar bőréből, mert ugye az állami tulajdon lett a munkája eredményéből) majd azóta egyfolytában azt lopják, privatizálják. Nézd pl. lölőke fedezetlen MFB hiteleinek sokaságát, mely mind a Te pénzedből vándorol az ő zsebükbe.

Ha Liszt Ferenc is képes volt felismerni, a mai magyar(!) gondolkodó elitnek (mely nem egyenlő(!) a budapesti liberális, és illiberális, így aztán jobb és baloldali értelmiséggel, alapvetően a kifogásolt származása miatt) is fel kellene ismerni milyen lépések szükségesek.

A hatalom évek óta arra vár, hogy a ‘zemberek’ kimenjenek végre az utcára, egyre durvábban tüntetni, akár polgárháborúvá változó ellenállást is kiváltva (sőt erre titkos vezéri utasítás is volt anno, amit csak a dusnoki gyerekrablás és az egós postáshülye akkor akaratlanul is megállította) mert a vezér lőni akar. A tömegbe.

Van-e a magyar hatalmi elitben egyetlen nem zsidó lény? Magyarról nem is beszélve?!

Az ember-oldalon pedig nincs egyetlen egy karizmatikus vezetőjelölt sem.

Akarunk változást?
Ott lépjünk akkor, ahol fáj nekik, igazán.

Bojkottálni kell a pénzmozgásokat! Tudatosan. Mindent.
Bátran ne fizesd ki azt, amit jogtalannak találsz.
Ne használj bankot.
Csak a legszükségesebbek kerüljenek a kosárba. Ez nem is büntethető.
Ne vásárolj ész nélkül! Tedd azt tudatosan. Céllal.

A konzumidiótává nevelt magyaroknak abba kell hagyni a pénzszórást, a zsidó zsebekbe.

10 ezer tudatos ember ilyen lépéseire már összerezzennek és erőst tele is lesz a gatya.
30 ezer ember ilyen lépései után már dülöngélni kezd a rendszer.
30 ezer elégetlenkedő magyar ember pedig van, ugye?

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .