A Csillagmagok 10 Rendelete jelenidőkre

  1. ❣️ Tudatosítsd, hogy azért jöttél, hogy a (saját) evolúciós folyamatodat megvalósítsd. Ezért a fő fókuszod te legyél, és ne a másik.
  2. ❣️Ahhoz, hogy isteni útmutatást kapj, el kell csendesítened az elmédet, hogy emberi beavatkozás nélkül kapj útmutatást. (A szívedre hallgass azért, hogy az “útmutatás” valóságos eredetét is lássad. A csatornázások forrása sok esetben csalóka, és az tudatos félrevezetést is jelenthet. A Sátán legnagyobb csalása, hogy Istennek mutatja magát…)
  3. ❣️Ahhoz, hogy változást hozz a (saját) valóságodban, bíznod kell a kapott információkban (intuíciókban) és követned kell azokat. (Ezért fontos az előző ponthoz írt megjegyzésem. Sokan járnak a hamis tartalmú csatornázások által megtévesztett úton.)
  4. ❣️Légy tudatában annak, hogy élettervedet magasabb hierarchiák figyelik, ezért érezd magad felhatalmazva, és bízz az Isteni segítségben. (Az életterved a saját leszületésed előtti teremtményed, amihez minden segítséget is magaddal hoztál.)
  5. ❣️Igyekezz eltávolodni a félelem, a kétség, az aggodalom, a szorongás belső információitól, és helyettesítsd magabiztossággal, bátorsággal, határozottsággal és összpontosítással. (Az “igyekezz” az kevés, ne add saját energiáidat mindezekhez, pl. ne engedd be a gondolataidba, ne adj nekik teret. Ugyanakkor a magabiztosság, bátorság, határozottság mélyebbre is lökhet.)
  6. ❣️Légy tisztában azzal, hogy isteni útmutatás keresésével alakíthatod át a helyzeteket. A megoldások nem a 3D-ben, hanem magasabb frekvenciákban vannak.
  7. ❣️Ne feledd, hogy azt vonzod be, ami veled rezeg. (Minden is veled rezeg. Azt vonzod be a környezetedbe, a mindennapjaid eseményei közé, ami úgy rezeg, mint Te.) Figyelj a gondolataidra, érzéseidre és tetteidre. Az az energia, amit kiadsz, felerősödve fog visszatérni hozzád.
  8. ❣️A valódi szándékod a rezgéseden (vagyis a mindennapjaid cselekedetein) keresztül lesz érzékelhető. A hazugság és az érdek energiái a fátyol eltávolításán keresztül mutatkoznak meg. (A hazugság látszik, ha másképpen nem érzed, láthatod azt a hazudó ember aurájának drasztikus változásakor, vagyis a fátyol eltávolítás előtt már érzékelned kell. Ne mondjak más példát, csak a hamis, hazug érdekű csatornázások tömegét…)
  9. ❣️A frekvencia emelkedésed egy tudatosságváltás (emelkedett gondolatok, isteni érzések és szeretetteljes cselekedetek) által fog bekövetkezni. (A feltétel nélküli szeretet állapotának elérése az elmúlóban lévő, 3D-s világunkban NEM követelmény, az Aranykorban pedig már nem is kérdés. Pl. ez itt egy nagy félrevezetés…)
  10. ❣️A rezgéssávod megváltoztatásával emeled a frekvenciádat, lehetővé téve, hogy a leckéid boldogan, megértően és erőfeszítés nélkül éld át. (A mindennapjaid és a mindennapos cselekedeteidben a tudatos léted elengedhetetlen a változásod. Van segítség, de a saját utunkon nekünk kell lépni. Járni.)

forrás: (Q)Erzsóka
(zárójelben a saját kiegészítésem)

Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .