Energetikai orgazmus!

A ‘hagyományos’ szeretkezés során az idő legnagyobb részében az emberek görcsösen az orgazmus elérésére koncentrálnak, így kihagyják a szexuális élvezet minden finomságát, így az igazi energetikai orgazmus megélését is.

Ahhoz azonban, hogy elérjük a teljes testes orgazmust, nélkülözhetetlen, hogy ismerjük önmagunkat, a testünket, és az energiaközpontjainkat is.

Az energiaközpontok (csakrák) a test kardinális pontjaiban helyezkednek el. Ezek a pontok olyan helyek, ahol az idegkötegek is összeolvadnak, így a test ezen pontjainak mindegyike aktív idegi energiával rendelkezik. Ezért van az, hogy a különböző érzetek, erős érzelmek a test egy bizonyos pontján jelennek meg. Pl.: fejfájás a homlokban, izgatottság a nemi szervekben, a félelem a gyomorban, a szorongás a torokban stb.

1. Kezdő lépések

Ahhoz, hogy átélhessük az energetikai orgazmust, el kell felejtenünk, amit korábban gondoltunk és tudtunk a hagyományos orgazmusról.

Kezdő lépésként fel kell szabadítanunk az energiablokkokat, és biztosítanunk szükséges az energia szabad áramlását. A szabad áramlás csak akkor jöhet létre, ha a test mentes a korlátozó blokkoktól (ebben egy Tantra masszázs sokat segít). Ezek a blokkok fizikai és energetikai szinten egyaránt előfordulnak. A testmozgás, a jógagyakorlatok, a masszázs segíthetnek a fizikai blokkok feloldásában, míg a légzőgyakorlatok, az energetikai oldások, a meditáció az energetikai blokkok oldásában segíthetnek.

Ez az előkészület mindenképp szükséges ahhoz, hogy a testünk nyitott és befogadó állapotban legyen.

Miután megvannak az alapok, elkezdhetjük magunk is átélni a teljes testes orgazmust. Minden azon fog múlni, hogy mennyire tudunk megtapasztalni, mennyire tudunk magunkkal szemben megengedőek lenni. Legyünk teljes mértékben minden érzékszervünkkel jelen.

2. Az orgazmikus energiák életre keltése

Ahhoz, hogy orgazmikus energiákat keltsünk a testünkben, és megigéződjön az energetikai orgazmus, léglőgyakorlatokra lesz szükségünk. Lélegezzünk mélyeket, egészen a gyomrunkig, és eközben örvénylő mozdulatokkal mozgassuk a testünket. Az energia oda áramlik, ahol az elménk jár, ezért fontos, hogy az elménk segítségével irányítsuk az energiát. Képzeljük el, hogy az energia a szívbe áramlik. Ha ezt képesek vagyunk elérni, akkor az energia orgazmus öröme a tízszeresére nő, és a szívből kisugározódva szétáramlik a testbe. Tapasztaljuk ezt meg minél többször, hogy a következő szintre léphessünk.

3. A hangok bevonása

Ebben a szakaszban fontos, hogy hangokat is kifejezzünk. Ne tartsuk vissza magunkat az öröm kifejezésében, mert ha visszatartjuk a hangokat, akkor korlátozzuk magunkat az energia orgazmus megélésében. Hogy könnyebb legyen ez a lépés, érdemes mantrákat, szótagokat, hangokat hallatni. Az is lehetséges, hogy szerető szavakat mondunk partnerünknek. Kilégzés közben hallathatjuk s HA szótagot, vagy akár AUM szócskát is.

Engedjük el magunkat, és engedjük meg magunknak a gyönyört. Ha mindhárom lépést megtettük, akkor jó, ha kontroll nélkül átadjuk testünknek az irányítást, és éljük meg a teljes testes orgazmust!

Az energiaelszabadítás mellékhatásai

Néha előfordulhatnak nem kívánt mellékhatások, miközben felszabadítjuk a szexuális energiánkat, és megjelenik az energetikai orgazmus. Lehet, hogy sírni fogunk, dühösek leszünk, vagy feltörnek régi, elfeledett emlékek. Ezeknek az az oka, hogy érzelmeink felhalmozódtak, és amikor feloldódunk feszültségeinkből az egész testes orgazmust követően, akkor ezek az érzelmek is feloldódnak és elárasztják a teste. Fontos, hogy ezeket az érzelmeket is megengedjük magunknak, hiszen bennünk voltak, de most végre el tudjuk őket engedni. Jó hír azonban, hogy ezek a nem kívánt érzelmek nem tartanak tovább 1-2 percnél.

Ha esetleg elsőre nem sikerül átélned az egész testes orgazmust, akkor ne keseredj el! A türelem és a gyakorlás ugyanis kulcsfontosságú, amikor energia orgazmusról van szó. Előfordulhat, hogy már elsőre szerencséd lesz és elképesztő érzéseket fogsz átélni, de lehet, hogy kell pár alkalom, amíg megtanulod. Koncentrálj az előkészítő munkára, mert minél inkább gyakorlod, annál inkább jó úton haladsz! Ez a mélyre ható gyógyító élmény megéri az erőfeszítést és a türelmet!


Ezt a fenti cikket hoztam a netről, forrás: https://kamadeva.hu/

Azonban hozzá kell tennem meglehetősen fontos megjegyzést is. Mindez csak a kezdet, a fizikai kitörés a hétköznapi orgazmus hajszolásból. A fent írt “A ‘hagyományos’ szeretkezés” megfogalmazást sokkal vulgárisabb szavakkal mondanám inkább, mert ugye egyetértünk, annak alapvetően köze sincs a szeretkezés szentségéhez. A szeretkezés szentsége, még a fenti fizikai síkú leírás segítségével sem érhető el.

Csak azért tettem közzé ezt az írást, mert a mai női társadalmunk fele még életében egy igazi orgazmust sem ért el, és amit annak hinne, az sem az. Ez az írás segíthet kitörni a szexnek nevezett, de valójában inkább állatias üzekedés mindennapjaiból, amit a képzetlen és tudatlan férfiak kényszerítenek partnereikre.

A fentiek ‘gyakorlása’ egy lépcső felfelé, de még nem elég egy tantrikus szeretkezés véget nem érő élményének átéléséhez!


Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .