lélek-érintés-szerelem

A szexuális vágyakozás akkor válik éretté benned, ha megérzed az apró, finom érintések hétköznapi fontosságát. Amikor megérted, hogy az előjáték, nem a szeretkezés előtti 15 perc, hanem az egész, harmóniában töltött közös életetek, egy tekintet, a szívből jövő egymásrahangoltság, a szenvedélyes hétköznapjaitok varázsa. Az egyszerű mindennapi simogatásokban szunnyad az éjjeli ölelések szenvedélyes mámora. Naponta lopva, játékosan, beleszagolva, megízlelve, átlényegülve, komolyan és viccesen, bármilyen formában is, de mindig őszintén meg kell érintened a párod. A vágy felébresztése a hétköznapi érintéseknél kezdődik. Az Igazi érintés a lélek mélyéről fakad, onnan árad szét az egész lényedbe és abba bizony beleborzongsz, mert csak a testtel játszadozhatsz, de a lélekkel nem.

Az igazi érintés egyszerre erős és gyengéd, finom mégis határozott. Nem fizikai szinten ad, hanem sokkal mélyebbre húz és a magasságba emel.

Aki valaha is megtapasztalta ezt és átélte az ölelés és a szeretkezés legmagasabb szintjét, ahol teljes megnyílás, teljes odaadás és teljes bizalom uralkodik, az soha többé nem lesz képes máshogyan ölelni, mert érzi, hogy minden más ölelés méltatlan lenne.

Ez az érintés mentálisan nagyon erős, de nem birtokol, nem rendelkezik, nem szab feltételeket, mert ebben a hatalomban spirituális erő és oly mértékű szenvedély uralkodik, melyet csak az összetartozó lelkek szerelme képes kiváltani és bármikor újra és újra lángralobbantani, folyamatosan ébrentartani.

Amikor csupán csak két éhes test – lélek nélkül – talál egymásra, akik hirtelen feltörő földi szerelemben keresik kielégülésüket, ott előbb utóbb elhamvad a tűz és kialszik a láng, mert a test kielégül és elenged. A lélek azonban ennél magasabbra tör és mélyebbre száll. Soha nem lehet abban a formában kielégíteni, mint a testet. A léleknek több kell. Az Igaz léleknek Igaz érzés kell. A lélek fűtőmotorja a szenvedélye. A test felejt de a lélek sohasem. A testedet becsaphatod de a lelkedet nem. A lelked mindig éberebb, érettebb és bölcsebb, és a kellő időben figyelmezteti fizikai valódat. Teljes biztonsággal jelzi a vágyadon keresztül, mi az ami megőrjít úgy vágysz rá, és mi az, ami szenvedélytelenül csupán csak fogva tart. A lélek adja a testnek a tudatot és a ráébredést mégpedig az érzéssel, érzékeléssel. Felemel és mélyre száll veled éppen úgy, ahogyan mindig is vágytál rá. Ez a lelkek érett szerelmének egybeérése, amihez fogható más fizikális érzés nem létezik. Az Igazi extázist mindhárom szinteden egyben éled meg, szellemed – lelked – és fizikai tested harmóniájában, katarzisként megélve a kölcsönös teljességet. És mivel a lélek, mint tudjuk nemtelen, a fizikai testi megnyilvánulásunk dönti el identitásunkat. Így hát akár, ha bevallják a férfiak, akár még tagadják esetleg éretlenségükben saját egojuknak hódolva, de bizony hogy PONT ugyanez a vágya a férfi ember lelkének is. Megélni lelkének egyetlen vele azonos minőségű társában, vele együtt a szenvedély lángjában folyamatosan izzó vágyak kölcsönösségét, kielégülését, lelkeik egyesülésének harmonikus gyönyörét…

Onodi Renáta – Mennyei Szerelem itt a Földön

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

véleményem:

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .