Utunk a Sötétség és FÉNY között – egyik oldalról

Magamról:

Csak röviden. A materialista életem (az írás szerzője – Nap Fia) utolsó csúcsán jött el hozzám az újra-ébredés. Előtte, 27 évig, a sötétségben éltem. Csak utólag értettem meg, hogy e 27 évem alatt is, valaki mindig súgott, valaki mindig megfogta a kezem, valaki mindig mellettem volt, valaki mindig óvott és ha az kellett, mindig kivezetett a gödörből – akkoriban ezt persze szerencsének gondoltam.
Valamiféle zsenialitásnak gondoltam azt is, hogy egész jelenlegi fizikai létemben, kivétel nélkül mindig, mindent különlegesen és gyorsan tudtam megoldani.

A visszatérés 48 éves koromban ért utol, amikor is a hosszú és sokszori kopogtatása után végre visszaengedtem az életembe, pontosabban innentől hagytam, hogy abban a mederben “ússzak az árral”, amit még leszületésem előtt választottam.
Segítséggel uralmam alá hajthattam az elmúlt 27 évben engem irányító egómat is.

A szükséges emelkedés útja

Az újraébredésem után, az emelkedés többlépcsős volt. Hirtelen felszabadult – és addig előttem is még többnyire ismeretlen – hozott tudás morzsákra jönnie kellett a tanult rétegnek is, ez lett az orosz gyökerű parapszichológia. Jó mestereim voltak. Köszönöm is nekik!

Már az első beavatásom előtt is, rövid idő alatt, hirtelen és először számomra is ijesztően nagyokat emelkedtem. A mindenkor mellettem álló támogatást azonnal éreztem, később már láttam is. Hamar visszatérhettem apámhoz, az Öregistenhez.

Komoly és megtisztelő feladat került elém (vagy tisztult ki bennem a hozott tudás picinke része?) a Kárpát Hazában. Természetesen gondolkodás nélkül vállaltam és így mégsem mentem vissza a kevésbé rögös úttal csábító Közel-Keleti hívásokra. Sok jó úton járó embert hozott mellém “a szél”. Tudtam, tudtuk, hogy nem lesz egyszerű. A turáni átoknak nevezett katyvaszban korábban sem hittem, és ezt közben meg is erősítették.
2015 végére exo- és külpolitikai kapcsolatok tömege is megjelent és a folyamatos csapatépítés mellett megkaptam a vérmentes átalakításnak és az Új Haza felépítésének a részletes tervét is.

Nem 3D-s, konkrét és célzott keresés eredményeként létrejött tanácskozás alkalmával behívásra került és 2016 elejére megjelent egy olyan pénz-energia képviselője is, aki évezredek óta vigyázza Gaia kincseit. (A magát felfedő képviselő a találkozásunkat követően, rövid időn belül első számú vezetővé vált, ott.)

2016. Tata-Agostyán felett TURUL és Sárkány találkozó

A szükséges energia megjelenése, de még a pénz kézzel foghatósága előtt, az első adandó alkalommal viszont az vágta a hátamba a kést, akire az életemet is bíztam, addig. Hatalmas károkat okozott, elsősorban magának és nemzetünknek. Az ok a kishitűség, a butaság, az információhiány, a vágyak, és vágytalanság nagymértékű leértékelése volt. Na persze korábbi “testőröm” eme kis akciója lenullázta a segíteni érkezőt is… és romba döntötte azt, amiről úgy gondolta, most már ő is tudja és neki innentől már egyedül is megy. Egyedül nem megy! Sohasem.
Ezt az eseményt kiváltó okok támogatói pedig dörzsölték a markukat.
Azért Simon-mágus inkognitójának felfedése sem igazán segített…
Addig próbáltam menteni a menthetőt, amíg lehetett, egy darabig sikerrel, és látható fejlődéssel, de közben utolért a spirituális egó is.

A spirituális egó kemény dió, ennek elengedése miatt is kellett elvonulnom pár évre. Önkéntes, viharsarki karanténba vonultam. A már megkezdett munkát, és a hozott feladatom teljesítését nem hagytam abba. Az így vállalt börtön alatt és árán folyamatosan segítettem minden téren az előbb már felemlített új “társamat”. Közben vetettem. Vihart is. Ellenségem is közben egyre több lett, és újabb buktatók jöttek buktatók hátán. A csalóknak is mindig nekimentem.
Mindezek mellett teremtettünk. Alkottunk. Mivel – átmenetileg – megérkezett a közös munkánkba a teljes és hamisíthatatlan “MI” állapota is. (2017-2019)
Úgy érzem, hogy sokat tettünk a MAG Népe jövőjéért. Csendben, hátul…
Igaz, tehettünk volna azonnal sokkal többet is, rajtam nem múlt.
Tanulság? (nekem): Egy reptilián képes igazán mélyre lökni a tudatosságát annak, aki nem figyel eléggé és képességeinek megfelelően éjjel-nappal. Nevezzük talán tanulópénznek azt a pár ezer milliárd dollárnyi ‘vagyont’, ami így akár el is veszthette volna a célját, vagy azzal csak jelentősen késlekedne? Báááár… Idő nincs, tehát az elvesztegetett időt ne számoljuk sehova.

A fenti grafikám “polgári erkölcs” zegzugos vonala alá jelen fizikai létem során sosem szakadtam be. A rövid idejű és hirtelen ébredésem alatt viszont megmutattatott nekem is a teljes mélysége a sötétségnek.
Pénzt a sötétségbeli 27 évem alatt csak csináltam, az újraébredésem óta pedig ellenszolgáltatásként nem kérek senkitől.

Közben folyamatosan kerestem a másik felemet is. Tudtam, hogy már itt van, és tudtam azt is, hogy nem találhatom meg addig, amíg még én nem vagyok készen.
A következő előttem álló feladat a vágytalanság állapotának elérése volt. Amikor már ezt is magam mögött tudhattam, váratlanul lecsapott, belém-csapott a villám.
Nem!
Földi villámnak nincs ekkora ereje.

A pillanat, amikor megláttam, mindent hozott magával. A pillanat megmutatta a jövőt is, részletesen. Még időpontok nélkül. Ezt követően még egy hónapig vártam, csak ekkor kérdeztem meg Őt, Ő mit gondol az én érzéseimről? Az addig nekem nagyon hiányzó másik felem, ekkor érezte meg, hogy … de erről majd Ő ír.

Ennek a pillanatnak a megélését szívből kívánom mindenkinek kit még nem ért el.


Új Haza

Az elmélyülés a Kozmikus Rendben – mint az Aranykor egyetlen “szükséges” szabályrendszerében – azt a felismerést is kikényszerítette, hogy a TURUL és a Sárkány egyesülésével jön el a MAG feltámadás, vagyis az új szakrális magyar állam.

TURUL + Fehér Sárkány = Főnix

E Főnix feltámadása előtt minden szükséges kapcsolat (exo- és külpolitikai is) és minden más szükséges energia rendelkezésre állt és megfelelően be is hangolódott…

A feladat- és ütemterv is, percenkénti bontásban készen volt…

Tudtuk, az átmenet nem egy villanás alatt jön el.
Az átmenet részletes terve is elkészült.


Címke , , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .