szex

A szexualitás legmélyén van egy frekvencia, amely elérhető, amelyet mindig kerestek, és amit nagyon sok ember félreért.

Az orgazmus

Az orgazmus eredeti rendeltetése eltorzult. Testetek elfelejtette a kozmikus orgazmust, amelyre képes, mert a társadalom – hosszú évezredeken át – azt táplálta belétek, hogy a szexualitás rossz dolog.
Azért tanították ezt, hogy irányíthatók legyetek, és elzárjanak benneteket a nemiségen keresztül megvalósítható szabadságtól. A szeretkezés az extázis frekvenciájával köt Össze, amely visszakapcsol titeket isteni forrásotokhoz és a tudáshoz.

A test nemi részei az öröm sugárútjai. Olyan frekvenciákat teremtenek, amelyek gyógyítják és stimulálják a testet, és felrepítik a magasabb rendű spirituális énhez. Annyira félreértelmezik a nemiséget ezen a bolygón, hogy a két ember közötti nemi érintkezések elenyésző hányadában van jelen a spirituális kapcsolódás szándéka. A szexualitás szellemiséget hív életre, amely szabad, és úgy tekint magára mint teremtőre. Ennek ellenére a szexualitást nagyon kevesen használják hídként a tudatosság magasabb szintjeinek eléréséhez.

(SZ.E.K.SZ. = SZakadatlan Energiacsere Kozmikus SZinten?)

Sok emberrel beszéltünk, akik használják a fényt. Miután megtalálták a megfelelő partnert, egy monogám kapcsolatban a létezés nagyon magas síkjaira tudtak eljutni. A vibrációs állapot révén a monogámia egyre jobban működik már nagyon sok embernél.
A több partnerrel fenntartott kapcsolatokban az ember hajlamos elfelejteni a becsületességet, és eltitkolni saját valóját: adsz egy kicsit itt, egy kicsit ott, mindenhol elhintve magjaidat. Jobb egy partnerrel kapcsolatban élni, ami persze nem jelenti azt, hogy mindörökre ugyanazzal a partnerrel kellene maradni. Légy lojális, őszinte, légy együtt azzal, akivel éppen élsz, és tarts ki mellette, ameddig csak lehet!
Ha ez az egész életet jelenti, az csodálatos. Fejezd be a kapcsolatot, ha eléritek azt a pontot, amikor már nem a kommunikációról és egymás szolgálatáról szól a viszony, és amikor érzed, hogy a kapcsolatnak nincs jövője!
Keress valaki mást, aki a saját vibrációdra rezonál!

Szexuális történelmetek a lélek minden részére hatással van.

Az egész testetekből hangosan és világosan sugárzik mindaz, amit a lelketek sugároz.

A szexualitás frekvencia.

A szeretet segíti elő a szexualitás legmagasabb rendű frekvenciájának felfedezését. Minden kapcsolat lényege a szeretet. Ha szeretsz és tisztelsz valakit, nem számít, milyen összetételű a sűrűséged. A szeretet vibrációja számít, és az, miként fedezed fel ezt a szeretetet, amely ideális esetben megteremtheti az ikerlángot alkotó férfi és női pólusok egyesülését.

A nemiséget ideális esetben az érzéseken keresztül lehet felfedezni. A harmadik és a negyedik csakra köt össze az érzelmi és a szerető énnel, amelyen át eljuthatsz spirituális énedhez. Spirituális éned a többdimenziós részed, amelyen keresztül egyidejűleg több formában létezel. Küldetésed és vállalásod, feladatod, hogy tudatában légy mindezen realitásoknak önmagad identitásában. Ha tudatában vagy az összes realitásnak, képes vagy ráhangolódni a különböző frekvenciákra. Emlékszel arra, hogy ki vagy, és megváltoztathatod ennek a világegyetemnek a vibrációs szintjét.

Voltak misztériumiskolák, amelyek titokban tartották, hogy mire lehet felhasználni a nemiséget. Elektromágneses teremtések vagytok. Amikor fizikai kapcsolatba kerültök egy másik emberi lénnyel, elektromágneses frekvenciáitok egyesülnek. Ha az elektromágneses frekvencia a szeretet frekvenciáján egyesül, hihetetlen dolgok történnek.

Évezredekkel ezelőtt, amikor a bolygó egyes részein uralkodó jellegű volt a patriarchális szemlélet, eljött az Istennő energiája, és kapcsolatba lépett néhány emberrel. A nő tudott erejéről, intuíciójáról, érzésközpontjáról, kapcsolatáról és vágyáról, hogy életet teremtsen. Azt is tudta, hogy soha nem kell magzatot fogadnia magába, ha nem akarja.

A női energiának azonban vissza kellett vonulnia, hogy a patriarchális társadalom teljesen eluralkodjon, és előkészítse a Földet a mostani tudatváltásra. A női erőt, energiát és a nemiségről meglévő ismereteket tehát elfojtották.
A legnagyobb zárlatok általában érzéseitekben vannak.

Ha megragadsz a szeretet eszméjénél, és képtelen vagy megérteni, miről szól, akkor a szeretetet önmagadon kívül keresed.

Fontos, hogy értékesnek tartsd magadat, és ne érd be álcázott szeretettel.

Féltek közel kerülni önmagatokhoz – egyedül maradni az énnel. Ha csak egyszer is sikerül megteremtenetek az intim közelséget, csendet, önszeretetet, energiátok megőrzését, mindig ezt az intimitásmintát akarjátok majd alkalmazni egy másik emberrel kialakítandó bizalmas kapcsolatban.

Amikor két test egyesül, de még akkor is, ha csak megöleltek valakit, rezgéseitek találkoznak. A szexuális élménytől a testben hormonok szabadulnak fel. A hormonok felébresztenek bizonyos energiákat a sejtekben, és a két lény lételeme egymásba áramlik. Ezért van az, hogy a nemi érintkezés után néha képtelen vagy megszabadulni a másik ember energiáitól. Még ha nem is akarsz az illetővel lenni, a nemi érintkezés emléke veled marad az elektromágneses csere miatt.

A frekvenciamodulálás már zajlik, ezalatt megtanuljátok saját rezgéseteket olyan szintre emelni, ahol állandósul az információáramlás, önszeretet és az önmagatokkal szembeni intimitás. Igencsak zavarba ejtő lesz, esetenként félelmetes is rétegről-rétegre felépíteni és egységbe rendezni ezt a sérülékeny dolgot, amit éppen most tanultok magatokról. Minél tudatosabbá válsz, annál inkább oda tudsz majd figyelni arra, miként használod a testedet, mikor helyezed áram alá, mikor pihenteted, és természetesen arra is, kivel létesítesz nemi kapcsolatot.
Ha a szexuális megnyilvánulás szolgálná most a legnagyobb fejlődéseteket, automatikusan megvalósítanátok magatoknak az élményt, mert készen állnátok rá. Tudnotok kell, hogy az én evolúciójának folyamatában nagyon gyakran vannak periódusok, amikor a nemi aktivitás szunnyadozik.

A szexuális frekvencián kölcsönös csere zajlik két ember között.
Tehát ha egyesülsz, és kémiai cserefolyamatba bonyolódsz egy olyan személlyel, aki nem a te szinteden van, átveszed tőle a szemetet, mert igencsak bensőségesen cseréltetek energiát.

Végül már nem leszel képes közeledni olyan emberhez, vagy együtt lenni olyasvalakivel, aki nem ugyanazon a hullámhosszon működik, mint te. Egyszerűen nem illetek össze

A szexuális kapcsolat csak az egyik módja a veled azonos vagy összeegyeztethető feszültségen élő emberekkel való egyesülésnek.

A Föld lakóinak el kell vetniük a negatív általánosításokat és ítélkezést, amely évezredeken keresztül meghatározta szexuális életeteket. Meg kell békülnötök a nemiséggel, hogy a frekvenciák egyesülhessenek az identitással. Manipulációkkal és korlátok felállításával tartották előttetek titokban a szexualitással kapcsolatos igazságot. Megmondták, hogy életet tudtok teremteni, és gyönyöröket élhettek át, de eltitkolták, hogy frekvenciákat tudtok megnyitni a szex által. Kapcsolatba léphettek vele és használhatjátok emlékeitek felidézéséhez arról, hogy kik vagytok, és megváltoztathatjátok testetek vibrációs frekvenciáját.

Az elkövetkező pár évben szexuális megnyilvánulásotok egészen új dimenzióba lép át. Nagy fejlődésen mentek keresztül, feltéve, hogy olyan partnert találtok, aki hajlandó ugyanezt az utat bejárni, és ugyanilyen nyitottan viselkedik. De sosem éritek el az új dimenziót egy olyan partnerrel, aki továbbra is az elkerülés vagy elutasítás játékát akarja játszani.

(forrás: Internet, valamikor 2019-ben)

Címke , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .