állapotelemzés?

Üldögélek a benzinkút előtti hosszú sorban, és nem úgy tűnik, hogy „előre mennénk, nem hátra”…

Ha jól értem, akkor Európában mindenhol van üzemanyag, annak ellenére, hogy szankciókkal „sújtják” Oroszországot. Nálunk viszont nincs benzin, pedig állítólag nekünk szabadon lehet hozni az oroszoktól. „Kinek-mit intézett a kormánya… „ Az már a „Holdról is látszik”, hogy valaki nagyon hazudik.

Nem jó az eddigi gazdaságpolitika? Hát ki csinálta ilyenné?

Akkor mégsem dübörög a gazdaság? Akkor mi van a piros paradicsommal?

Matolcsy lenne az „Igazmondó Juhász”? Aki eddig csak dőzsölt féktelenül és ide juttatta az országot?

Létrehozták maguknak a szűk politikai „elit” dúsgazdag rétegét (új, „nemzeti elit”), csak közben tönkrement bele az ország. (Bérek sehol, árak a dupláján, a forint mélyrepülésben, hatósági áras cukor, olaj, benzin, csirke-farhát…)

Elméletileg minden hatalom a magyar népé. A „vezetőket” nem uralkodni, hanem szolgálni választották. Nélkülünk intézik a sunyi ügyeiket, a nevünkben tárgyalnak, aztán, amikor minden összedől, mindenki hibás, csak azok nem, akiknek az lett volna az egyetlen dolguk, hogy békében fejlődjön a Hazánk és gyarapodjon a nemzetünk. A jelek szerint nem ez történt, bár a propaganda gazdasági fejlődést harsogott folyamatosan. Felelős?

Az Alkotmányt „megpuccsolta” a politikai „elit”. Az Alkotmány érvényességének kérdése alapvető fontosságú, minden következményével együtt. Az ország rendbetételének ez az alapja. Aztán a felelősségre vonás.

A megoldás szerintük az, hogy a nép hozza helyre, amit az „elit” elbarmolt.

Matolcsy szerint ehhez az első lépés a lakossági megtakarítások „felhasználása”.

Semmi sincs kontroll nélkül. Ez az „őszinteségroham” sem véletlen. Időzített. Ne legyenek illúzióink! A „terv” (2030!) robog tovább. Februárra drasztikus intézkedések jönnek. (Mindig találnak félelemkeltő ürügyet a féken tartásunkra: világválság, migránsveszély, vírusveszély, háborús vészhelyzet, energiaválság, klímakatasztrófa…)

Az ukránoknál a Majdan téri libsi-balos „forradalommal” kezdődtek a gondok, és most látjuk, hogy hol tartanak. ( A románok is így jártak…) Nem szabad ebbe a hibába esnünk.

A magyarokat is addig szorítják, korlátozzák és zsigerelik, hogy el fog pattanni a húr. Sajnos, már nem is sokára. Ez a cél. Ekkor kell észnél lenni.
Az a terv, hogy a kifosztott, éhező, fázó, szenvedő emberek fellázadjanak.

Egyetlen helyes irány lesz ekkor:

Sem bal, sem jobb, sem Brüsszel, sem USA, hanem MAGYAR.
A rabláncait leverő, Szabad MAGYAR.

És ez az, amit a rajtunk élősködő háttérhatalom semmiképpen nem akar.

De van egy náluk sokkal nagyobb Hatalom…

A kérdés, hogy lesz-e elég bátorságunk végre, hogy akarjuk?

“Megbűnhődte már e nép a múltat, s jövendőt.”

Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .