CSILLAGHULLTA, SZÉLELFÚJTA

A „TURUL Tudatú Magyar Iskola” szellemiségébe, a gyerekek számára a hasonló mesék, regék, legendák megismerése is bele tartozik. Szeretném megosztani veletek Munkácsi Gabriella Csillaghullta, Szélelfújta című könyvét, melynek története akár itt, az Érmelléken, a TURUL Nemzetség szent helyein is játszódhatna. (Még „római kikötő” is volt itt hajdan…)

Terveink szerint az esti tábortüzeknél hasonló szellemiségű történetekkel keltenénk fel a gyerekek érdeklődését az ősi dolgaink iránt, aztán napközben a kalandokat és próbatételeket átélve be is járnánk a négy elem birodalmát, a nádast, a szent dombokat, ahol a tündérek élnek, a szent vadkörtefát, ahol Nagyboldogasszonyunk áldó keze simogatná, nyitogatná a lelküket.

Tom és Jerry meg spongya bob helyett magyar tündérmesék, és ősi szent helyek megismerése és valódi megtapasztalása ébresztheti fel gyermekeink Magyar Lelkivilágát, hogy majd ők ezzel a lelkiséggel emelhessék fel Hazánkat.


Ez a történet a régmúlt időkben játszódik.
Ha képes lennél az időben utazni, akkor majdnem kétezer évet kellene visszalépkedned, hogy eljuss oda.

Vannak, akik szerint mindez soha nem történt meg.
(Lássuk be, hogy nekik elég szegényes a fantáziájuk.)

Ám vannak, akik tudják az igazat Csillaghulltáról, Szélelfújtáról és a titokzatos kincsről.
Őrzik és továbbadják a legendát, azoknak, akik végigolvassák ezt a könyvet. NEKED.

Megtudsz mindent, ami régen történt. Úgy, ahogy történt. De csak akkor, ha Messiával és Kabával tartasz. Egy csodálatos földön, melyet ma Magyarországnak hívnak. Akkoriban azonban…
Indulj Te is az ősi kincs nyomába!
Ismerd meg a titkot!

https://mindenseg.hu/Csillaghullta-Szelelfujta

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .