2023-ra… a magyarság ügye

Az elmúlt évben két nagyobb tervet is megfogalmaztunk, amivel a Magyarság ügyét a saját képességeinkkel és lehetőségeinkkel szolgálni tudjuk.

(1) Az egyik a

TURUL Találkozó

megszervezése volt itt, az Érmelléken (Pocsajon), a Turul Nemzetség ősi szálláshelyének és szakrális helyszíneinek közelében. Ezt sok igaz szívű barátom munkájának köszönhetően megvalósítottuk, és a kellő módon változtatva rajta, minden évben tovább is visszük majd ezután is azok számára, akik méltó módon tudnak csatlakozni a TURUL Találkozó céljához és szellemiségéhez.

(Némi változtatásra azért lesz majd szükség, mert nem mindenki közeledik jó szándékkal hozzánk és a Szent helyeinkhez. Nagyobb erők működnek itt a MAGYARSÁGÉRT, mint azt a rosszakaróink fel tudnák fogni. De talán érthető, hogy nem szívesen látjuk itt ezentúl azokat a csoportokat, akik például a Lányvár és környéke felgyújtásában is részt vettek a nyáron. Már akkor sem érték el ezek az illetők a céljukat. Ezután sem fogják. A szakrális helyeink egyik őrzőjeként üzenem, hogy nem tűrjük a szent helyeink pusztítására tett próbálkozásokat, amiket a Nemzetünk, a Magyarság elleni támadásként értékelünk.)

(2) A másik tervünk egy Magyar Menedék, Magyar Iskola létrehozása volt, ahol a „Hunor és Magor lényegiség” útjain járva ismertetnénk meg a gyerekeinkkel a Magyar Ősiséget, a Harcosságot és a Szakralitást.

A „TURUL Tudatú Magyar Iskola

Első lépcsőjében egy saját alapítványt hoztunk létre, melyről hamarosan tájékoztatást fogunk adni, mivel sokan segíthettek majd benne az adótok 1%-ának esetleges felajánlásával (is), ami így jó helyre kerülne az ügyünk szempontjából.

Hamarosan konkrét programokat is meg tudunk majd osztani veletek, az alapítvány alapítójaként, pl.: adományozás, magyar gyerekek, családok táboroztatása, ösztöndíj és egyéb lehetőségek, programok. Mindezeket a TURUL Találkozó szellemiségéhez, és a Magyar Lelkiséghez és Hagyományhoz hűen, ingyen biztosítanánk Magyar Testvéreinknek, az alapítványhoz juttatott adományokból, 1%-okból, pályázati összegekből. Erről részletes tájékoztatást fogok később adni.

Egyetlen célunk a Magyar Ősiség, Hagyomány, Ős-Tudás ébresztése az arra nyitottak lelkében, egy erős nemzettudatú új generáció kinevelése.

Elkerüljük a politikai érdekeket, a pártokat, az idegen érdekért való ármánykodást, ezért az ilyen feltételekhez kötött „segítség” érdektelen számunkra továbbra is.

Viszont, minden olyan kezdeményezést szeretettel fogadunk majd, ami a MAGYAR LELKISÉGBŐL adódik, és a MAGYARSÁG iránti feltétel nélküli segítő szándék vezérel.

Valóságában is non-profit tervünk a „Testvér a Testvért megtalálja” lelkiség, a Hunor-Magor testvéri szeretet tanítása.

2023-ban is tesszük, amit tehetünk.
Emelt fővel vállalva cselekedeteinknek a gondolat-szó-tett egysége alapján történő megmérettetését, őseink erkölcse szerint.

A tiszta, igaz utat keressük.

Ezért az ismereteinket ingyen adjuk, meghagyjuk másoknak a kufárkodást a szakrális dolgokkal, a magukat látónak, gyógyítónak, táltosnak nevezőket is máshol kell keresni, hazug tanok sem innen kerülnek ki azért, hogy vezetőnek higgyenek bennünket a megtéveszthető ébredezők.

Kell a remény, kell az erő, kell a hit, kell a példamutatás és kell az összefogás.
Kell, hogy Magyar a Magyart megtalálja.
Talán ebben mi is segíthetünk egy keveset a munkánkkal 2023-ban is.

-a „fogadós”-

Címke , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Valóban csak az össze fogással léphetünk előrébb és feljebb
    Áldás, áldás, áldás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .