ÉRMELLÉK, vagy Vajdahunyad vára?

Válthatunk-e rendszert a lelkünk megváltása nélkül?
A korábban „busó”- jelmezes, sokadszorra „rendszert váltó”, 100 000 főt vizionáló emberkénk „véletlenül„ éppen arra az időpontra hirdetett újabb „rendszerváltást” (talán épp a negyediket, ha jól számoltam), amikorra három csoport is szakrális rendezvényt tart, okkal és céllal.
Nem tudom, hogy meddig lehet még elhinni, hogy ez megoldás. Hányszor akarnak még egyesek eredménytelenül hazakullogni?
„A sas nem harcol a kígyóval a földön. Felkapja a levegőbe, átrajzolja a küzdelem színterét, majd elengedi.
A kígyó nem tudja, mi történik, nincs ereje, nincs egyensúlya az égben. Hasznavehetetlen, gyenge és sebezhető, pont az ellenkezője, mint a talajon, ahol erős, bölcs és halálos.
Vidd fel te is harcaidat spirituális magaslatokba imával, hogy maga a Teremtő Isten vehesse át az irányítást felettük.
Ne küzdj ellenségeddel az ő területén, változtasd meg a terepet, ahogyan a sas teszi, és engedd meg a legnagyobb hatalmasságnak, hogy oltalmazzon téged kérésed szerint!
Győzelmed így biztos lesz és tiszta.”

Ezért inkább a TURUL TALÁLKOZÓ azoknak, akik egy másik utat keresnek, ami a Hagyományra és az Ős Tudásra (Igaz Hit) épül.
Amitől nagyon is tart a hatalom:
“A DOLGOK NEM KÍVÜL KEZDŐDNEK, HANEM BELÜL, ÉS NEM A LÁTHATÓBAN, HANEM A LÁTHATATLANBAN.”
Ez a mi terepünk, ez a mi utunk: A Magyar Lélek útja.
Őseink Égi-Földi útja.
Ahogy fent, úgy lent! Előbb bent, aztán kint!


Legyenek Fényesek a nappalaitok és csendesek az éjszakáitok!

-a „fogadós”-


címlapkép forrása: Can Stock Photo Inc

Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

3 hozzászólás a(z) ÉRMELLÉK, vagy Vajdahunyad vára? bejegyzéshez

 1. Nap Fia mondta:

  Írtam arról is anno, hogy 3 féle típusba sorolhatóak a félrevezetők. Aki ezért a munkájáért kap most is fizetést. Aki most ébresztett, eddig altatott ügynökként végzi a munkáját. Aki egyszerűen csak buta és képzetlen, de vágyak vezérlik, ők pedig így-úgy támogatják. A szervező központi, mindhárom esetben, az “Ugros eliminandos esse” 1000éves pápai határozat jegyében.

 2. Nap Fia mondta:

  A cikket akár én is írhattam volna. Nyolcadik éve írom is, hol vitriolos tollal, hol szelídebben… , Most is megfogalmazódott bennem már, hogy írok megint egy jegyzetet, ‘a fogadós’ megelőzött. Hála néki!

  Sok közöttünk a fizetett áruló. Még mindig. Egyre szebb köntösbe öltöztetve, egyre jobban közelítve azt, amit ténylegesen el kellene érnünk, de még mindig a luciferi hármasság okozta eltérítésekkel tarkítva. Ők maguk is felhívják erre a figyelmet, ezzel is álcázva magukat…

  Jó pár éve így írtam erről:
  az a bizonyos 30 ezüst az előre tervezett árulásért, 30 éve már megszervezve, és még most is legalább 30, embernek látszó …
  … és még mindig hisznek nekik; ami érthető is, hiszen egyre több a megébredő, az útkereső. Szabadon elérhető igaz információ pedig nincs. Avagy hogyan dönthetné el az az ébredő, aki akár szocialista, vagy akár a mostani NAT alapján van kisgyermek kora óta félrevezetve a tanított ún. tudása alapján?

  Ne felejtsük azt sem, hogy ők ezt már 30 éve is jócskán tudták…

  Amit nem tudtak és nem tudnak még most sem: hogy mindez

  Hiába!

  Mert az Öregisten akarata érvényesül, s ők nem nyerhetnek (nem maradnak fenn, nem maradnak hatalomban) se oltással, se WHO-val, se háborús vészhelyzettel, se semmilyen népirtással, se semmilyen más ördögi tervvel. Ahogy a luciferi hármasság is megszűnőben, eltűnőben van és csak az Öregisten, a Magyarok Istene hármassága marad.

 3. Nap Fia mondta:

  Az írást még kiegészíteném:

  A “juniálisok” még mindig sokan vannak.

  Mindegyik szervezője EGY-SÉG-et hirdet.
  Mindegyik tesz hozzá sajátos, vaskori eredetű és tartalmú “szakralitásokat”.
  Valós egységteremtés azonban köztük és általuk nincsen.
  Ahogyan valójában szakrális irány sem…

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .