SUNGIT


A sungitok ritka és különleges szén alapú ásványok, amelyek az ásvány szakirodalmak szerint nagyon erős tisztító és szűrő hatással rendelkezhetnek. Úgy tartják, hogy a sungitok védelmezhetnek a geopatikus stressz és káros frekvenciák ellen, magába szívhatják a környezetükből a káros sugárzásokat (3G, 4G, 5G) és megtisztíthatják a környezetüket. A sungitok jótékony hatásúak lehetnek a sejtek regenerálódására, immunrendszer erősödésére, feszültség és fájdalom oldó hatásúak.

Sungit, Shungit hatása

A sungit, shungit egy ritka szén alapú ásvány, amelyet Oroszország északi részén Karéliában bányásznak, a mostani Onyega tó környékén. A tóból kiáramló vizet a sungit, shungit ágy megtisztítja, bár a tó erősen szennyezett, a sungit, shungit által megtiszított víznek gyógyító hatást szentelnek. A sungitban rejlő lehetőségeket tudósok vizsgálják világszerte. Úgy tartják, hogy még akár az élet kialakulásában is szerepe lehetett. A sungit, shungit a periódusos rendszer valamennyi ásványi anyagát tartalmazza.

Úgy tartják, hogy egy erős szűrő, védelmező energiát hoz létre, amely segíthet enyhíteni a környezetében a negatív energiák és sugárzások hatásait és a mélyből elő emelkedő bölcsesség rezgését közvetítheti.

Enyhítheti a stresszt és a negatív érzelmi mintákat. Elkezdheti megtisztítani a meridiánrendszerünket és kihúzni az energia blokkokat. Segítheti újra mozgásba lendülni az életenergiát.

Segítheti a környezetét megtisztítani az elektromágneses szmogtól, de a hármas lényünkben is tisztulási folyamatokat indíthat be. Segíthet a szennyeződések (fizikai-érzelmi-mentális) kitisztításában, a negatív minták felismerésében. Segíthet elengedni a régi hitrendszereket, dogmákat és új mintákat kialakítani helyettük

Javaslatok a sungit, shungit elhelyezésére és használatára:

célszerű oda helyezni, ahol a legtöbbet tartózkodunk
munkahelyen a szennyező forrás és közénk,
számítógép, televízió, wifi, laptop, hűtő, stb., elektromos forrás elé vagy mellé
ágy mellé

Vagy készíthetünk belőle élő vizet, ami folyamatosan erősíti az immunrendszerünket.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .