új (exo-)egyház szervezése?

Hasonló címmel már írtam több helyre, több bejegyzést, pl. a korábbi honlapunkon is. Most újra késztetést éreztem.
Az alábbiakban olvasható bejegyzéseket a Telegram ‘Magyar Cobra Csoport” elnevezésű gyülekezetben tettem. A megszólalásom oka ott, a magyarok, a magyarság szerepének előző napi, erős degradálása volt. A kiindulási alap pedig Czékus Viki COBRA idézete volt, ahol és aki nagyon próbálja visszafogni a magyar öntudatot a már beszervezett cobrafanok körében. Vajon miért?!


Ildiko Nemes: Nincs is tiszta magyar ember, hisz evezredek alatt keveredtunk, csak vannak akik identitasban őrzik a hagyományokat…. De ami az itt élőknek és maradni akaroknak feladata lesz, azt csak az Esemény után tudjuk majd meg….

Kedves Ildikó!
A magyarság nem a génekből következik, bármit is állít róla a “tudomány” vagy bárki más megmondó ember.
Mindig a gyermek választja ki a leendő szüleit, és innentől kezdve nem sok értelme van a családfa-kutatásnak, vagy a gének ilyen célú elemzésének. Ez csak másodlagos információ.
A 1. születés helye (Kápát medence) 2. a beszélt nyelv (magyar) 3. a gondolkodás nyelve (magyar) 4. a gondolkodás és az élet minősége (magyar) az, ami meghatározza azt, hogy ki a Magyar, együttesen. Az első 3 pont alapján sok lehetne olyan, akinek pl. magyar útlevele van, de a 4. az igazi szűrő. Aki mind a 4 pont alapján magyar, az nem is keveredik ilyen vitákba. A többiek a gén-“keveredettek”, ahogy azt tetszett állítani, és ebben Önnek igaza is van. Talán innen származik a valójában nem létező fehér templomos rend, vagy a Vajk idejétől még évszázadokon keresztül nem is létező szent koronában hívők csoportja is. Persze a cabal-szolgák, mint ún. magyar politikusok is. Pl. orbán viktorban, mint megmentőben hinni sem magyar gondolkodásra vall.

– írtam Ildikónak, az tőle válasz nélkül maradt…
… Czékus Viki válaszolt:

Kedves Zoltán, a gyermekek nem választanak szülőt, helyettük sajnos megteszik ezt az arkhónok: “Ahhoz, hogy tagja légy ennek a szolga rendszernek, először is a nem fizikai síkon kiválasztják a szüleidet, tehát megmondják, hova inkarnálódj. Ez minden egyes lélekre vonatkozik itt a Földi karanténban. Sokan úgy tudták, hogy ők választják ki a szüleiket, sajnos ez nem igaz.”

Kedves Viki! Tisztelem amit csinálsz és szeretlek, fontos, amit csinálsz. Cobra viszont sok esetben már félrevezette az embereket. (Erről anno Istvánnal is sokat vitatkoztam, persze ő vak cobrafan maradt, amíg el nem “tűnt” a régi profilja.) Inkarnáció nem csupán a fátylon belülről lehetséges, és ebben a témában az igaz magyarokról írtam.
Szeretettel, Zoltán.

Majd, mivel volt még hozzáfűznivalóm, szövegszerkesztőbe írtam, majd bemásoltam az előzőre, saját magam válaszaként az alábbiakat (csak két bejegyzésbe sikerült a Telegram karakterszámkorlátja miatt). A hozzászólásaim viszont estére eltűntek...


Kedves Viki! Kedves Olvasók!

Az elmúlt kb. öt évre visszatekintve felidéznék néhány tényt, Magyarországról.
2017. február, nemzetközi szervezés a (1996-os) nyugat afrikai „anomália” eltávolítására. A magyar szervezés elején (Szentendre és nem a Czeke-lak) csatlakozott a csoporthoz egy meglehetősen nagy tudású és erejű, magyar, mondjuk így táltos ember. Amíg az egyeztetés tartott, ő csendben megkereste COBRÁ-t és közvetlen információkhoz jutott, tőle. Elmondta nekünk és a következő percekben ránézett a (ha jól emlékszem február 26-ra) tervezett nemzetközi meditáció tárgyára is, majd néhány perc múlva így szólt: rendben.
Mi van rendben? – kérdeztük. Lebontottam. … Utána egy újabb kapcsolatfelvétel során kiderült, hogy igaza is volt, de az érkezett kérés: azért a már elkezdett meditációt szervezzük tovább, hogy legyen meg végre, talán, a 144 ezer fő…
Ide no comment, csak annyi, hogy ekkor S7 is ott volt Szentendrén, nálunk.
A tervezett időpontban a meditáció megtartásra is került és csak a Kárpát medencéből volt több, mint félmillió meditáló lélek, ahogy mi láttuk.
COBRA első reakciójából az derült ki, hogy közel kétmillióan „voltunk” világszerte. (Később ezt a részvételi számot hivatalosan 144 ezer alattira minősítették…)
Ebben az időszakban került Czeke szájával hirdetve a „térdre, imához” c. program, ami nem kicsit fejelte meg a kiinduló terveket, és a magyarok között sűrűbben és hatékonyabban keletkeztek a teremtő találkozások, egy időben, egy helyen, vagyis túl a 3D határain.

A másik említeni való esemény ugyanennek a programnak a vége felé, a március 15-i, déli teremtő meditáció, ahol a Czeke-lakban kb. 40 fő vett részt. (S7 ekkor nem.) Czeke vezette a meditációt. A vége felé nem szólt, csak jelentette, hogy ő, egyes-egyedül, levágta Yaldabaoth (vagy hogy kell írni? Mindegy) fejét. Ez elég vicces volt, mivel akkor a 40-ből, volt ott nála legalább 15, igen erős magyar ember is, és ők ezt, hogy is mondjam, nem igazán erősítették meg.
Később, még a kirúgása előtt, S7 engem kezdett el lejáratni azzal, hogy mindezt én állítottam, én tettem és nem a Czeke… Mivel ő nem volt ott, ez igazán furcsa állítás maradt, és csak a vak COBRA fanok között terjesztette.
Tudni kell, hogy abban az időben még rendszeresen találkoztunk és sok olyan információt osztottam meg vele, ami később COBRA szájába került. Rendszeresen vitáztunk és próbáltam felnyitni a szemét, hogy ő ne vegyen részt egy új exo-egyház létrehozásában. Persze nem hitt nekem, majd később lapátra került. Már ahogy a köz tudja. Hogy mi a valóság, az már egy másik kérdés, szerintem.

Harmadik eseményként nézzük a még általam elindított, 2017-es Jövőkép rendezvényt, Bócsán. A szervezés gerince kész volt, amikor Czeke és S7 „kitettek” a szervező csapatból, és végül is Bócsán, ők, egy igazán sötétre sikerült programot vezettek le.
Ami egy Armageddon sötét alapja lett 2017. június 21-én (Kecskeméten gyerekfej méretű jég hirtelen a semmiből, 200 embert vittek kórházba és csak a közvagyonban keletkezett 2,5 Mrd forintos kár, a magán károkat nem beleszámolva…)
Néhány szerencsétlen résztvevő azóta is nyögi ennek a nagy „űrtalálkozónak” a következményeit. Többek pedig feljebb kerültek egy leendő egyház ranglétráján.

Még egy gondolat erejéig térjünk vissza 2017 első felére: már akkor is az volt a fő magyarázat a „késedelemre”, hogy még rengeteg a topless bombázó Földanyán.

Szóval egy kicsit óvatosabban kellene irányítani a felemelkedő akaró, ébredező embereket. Inkább arra kellene felhívni a figyelmüket, hogy többet hallgassanak a szívükből érkező üzenetekre, mint a megmondó emberek félrevezetéseire.
A női energia kell és elengedhetetlen. A női összefogás is szükséges. Vitathatatlan. Erre a témára egyébként rászállt már más félrevezető csapat is.

Az események körülöttünk történnek, az is tény.
Valamint azt is tényként kellene kezelni, hogy (1) a „tömeg” az egyéni felemelkedés támogatása útján fog felemelkedni, és az a „tömeg” erős töredéke lesz csak Földanya ma nyilvántartott lakosságának; (2) észre kell venni a felemelkedőknek, hogy mikor vezetik meg őt egyéni érdekek szerint, vagy a zsákutcába vezetés céljával.

Vajk (I. István) szerepe, az általa még nem látott koronájával együtt ugyanúgy káros a felemelkedésre, mint a magát Vajk reinkarnációjának tekintő orbánviktor. Az az aranyműves termék (valamikor a XVII. századból?!) pedig csak elméleti összefogásnak lehet a valós alapszimbóluma.

A magyar szerep pedig, ha ledegradálandó lehetne, akkor miért jött ide COBRA előadásra, második nyilvános megjelenése helyére?

Azzal is egyetértünk, hogy a nemzetekre és nyelvekre felosztás arkhón program eredménye. Azt azonban ne felejtsük el, hogy Földanyán, a jelen kultúrkorszakban szinte minden földrajzi hely, hegység, folyó stb. ősi elnevezése, magyar, vagy magyarul érthető, avagy Földanya legelrejtettebb zugaiban is beszélnek az őslakosok magyarul.

Az arkhón földi megjelenés és MAG ősiség korát összehasonlítva meglepő eredmény jönne ki ebben a csoportban.

Kérlek Benneteket, lássatok a szívetekkel!
Lássatok többet!
Nézzétek az eseményeket és a történéseket lényegesen magasabbról, sokkal szélesebb látókörben!
Köszönöm, hogy fordítottatok az írásomra időt,
Szeretettel, Zoltán


Szóval, ez az írás estére eltűnt (mint anno S7 is tette a kritikus felhangokkal)

Rákérdeztem, miért?


a címlapképet a COBRA-csoport egy videójából vágtam ki, a videó címe:
“a COBRA, mint szimbólum”

Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Kedves Zoltán, jómagam töröltem mindet, ugyanis ez a csoport ahogy a neve is mondja a Magyar Cobra Csoport, szeretnénk ezt az irányvonalat megtartani. Nagyon sajnálom ami a múltban történt közted és Steve és Anita között, ők az akkori időkben a legjobb tudásuk szerint cselekedtek. 🙏🏻 Nem fogok róluk rosszat mondani, mert nem tartom helyesnek, hiszen éveken keresztül nagyon közel álltunk egymáshoz. Azt, hogy pontosan mi történt, és miért kell majd a Galaktikus Bíróság előtt felelniük, azt nem az én tisztem elmesélni, nem is kaptam rá engedélyt, bocsáss meg és ha majd Cobra úgy érzi, akkor majd beszél róla az Esemény után bővebben. Addig csak azt a pár mondatot tudnám neked idemásolni, amit a blogjára írt velük kapcsolatban. A másik dologgal összefüggésben, hogy melyik nemzet kiemelkedő, vagy kiválasztott….azt szeretnénk, ha tisztelettel megértenétek és esetleg idővel elfogadnátok, hogy ezt mind olyan lények kreálják, akik a megosztást akarják előtérbe helyezni. A nemzeti, vallási, bőrszín vagy a 72 féle nemek szerinti “besorolás” mind azt eredményezi, az emberiséget arra kondícionálja, hogy meg legyen osztva. Mi pedig tényleg minden erőnkkel azon dolgozunk a Nővérkékkel, hogy Egységet teremtsünk. Mostanában nagyon sokat kell használnom a racionális elmémet, mert nagyon sok az új ébredő, és segítem őket a legjobb tudásom szerint, de őszintén szólva én szívesebben használom a szívemet. Szeretettel fordulok minden Csillagmag társam irányába, és ezt teszik az Admin Nővérkéim is. De azt nem fogjuk hagyni, hogy itt mindenféle összevisszaság legyen, tehát ha eljön az idő és már nem tudunk itt a kommentek között moderálni, akkor szépen kérjük a megértéseteket, de bevezetjük azt, ami a facebook csoportunkban van, hogy csakis mi Adminok tehetünk majd be bejegyzést. Így elkerüljük, hogy úgymond “elmenjen” a csoport fókusza. Ha megengeded még Zoltán, akkor az Univerzális tudat jegyében, melyhez jómagam is szeretnék mihamarabb visszatérni és minél inkább integrálni magamba a Forrást, szeretnék neked mutatni egy videót, amiben a Gyermeki Én, az Isteni Férfi és Nő és Sophia Gaia Földanyánk együtt szerepelnek. Sok szeretettel neked és Minden drága Csillagmagnak 🙏🏻💖: https://www.youtube.com/watch?v=7s1egaP_2ng

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .