„NEM DICSÉRNI JÖTTEM”

A sakkban nincsenek szürke bábuk. Vagy fekete, vagy fehér minden figura. Az életben is a Világ Világossága küzd a vakvilággal, a Naparcúak a feketefejűekkel, de itt már sokan eltévedtek, beszürkültek. Szürke bábukkal pedig nem egyszerű még a sakkozás sem…

A sakktáblát felállították, a bábukat kedvük szerint elrendezték, a szabályokat eleve úgy hozták, hogy csak a sötét győzhet. Ilyenkor nem ülünk le sakkozni. Okosabb felborítani a sakktáblát és megbüntetni a csalót.

Az éppen hatalmon tartottak belefutottak egy nagy pofonba. Debrecenben az akkumulátorgyárral kapcsolatos első közmeghallgatáson elkövették azt a hibát, hogy olyan időpontra tették a meghallgatást, és olyan helyszínre, hogy több száz ember el tudott menni és véleményt tudott nyilvánítani. Ki is szabadult a szellem a palackból. A hatalom erre nem volt felkészülve, nem ezt szokta meg.

Másodjára már hozták a formájukat. Péntek délelőtt 10 órára (munkaidőre) tették a második közmeghallgatást, egy nehezen megközelíthető helyre, ahol kevés ülőhely volt, és csak kb. négyszázan fértek be, méltatlanul összezsúfolódva. Az első sorokba elvegyítettek párt-talpnyalókat, akik igyekeztek átvenni az irányítást és folyamatosan provokálták a tömeget. (Kérés: Keressük az egyik ilyen alakot, aki a felvételeken zöld felsőben látható. Aki tudja, kérem, adja meg az illető nevét! Az ilyenek ezt érdemlik.)

A második meghallgatásra megjelentek a politikai karrieristák is, akik számára most újra lehetőség támadt a szereplésre (Mi Hazánk, Jobbik, Bertalan, Bódis…a sunnyogó balos libsikről nem is szólva…). Nem igazán azzal van a gond, amit mondtak, hanem azzal, amiért, és ahogyan ezt tették. Teljesen egyértelműen látszik, hogy szeretnék egyesek irányítani, meglovagolni, saját érdekeikre használni a jogos közfelháborodást. Apáti is felszólalt, mint Mi Hazánkos, de Torockaiékkal másnapra tettek valami tiltakozást az ügyben. Kilóg a lóláb, gyerekek. Villámhárítók lettetek. Ez a dolgotok?

Érezhető volt, hogy sokan azért lettek szószólók, hogy a főispánékhoz hasonlóan, abban a mederben tartsák az eseményeket és az embereket, amiben a rendszer működik, és amiben maradva a végkifejlet már el van könyvelve.

A rendszert nem lehet a saját szabályait („törvényeit”) betartva legyőzni. Az ő szabályaik szerint játszva csak ők győzhetnek. Magát a szabályrendszert kell megtagadni.

Csak környezetvédelmi kérdést lehet feltenni? Minek, hiszen az akkumulátor gyár már szinte teljesen felépült, ahogy a többi is. A fő kérdés nem a környezetvédelem kérdése, azt ők úgy irányítják, ahogyan akarják.

A fő kérdés, a joghatóság kérdése. Kié a hatalom, kié az ország? Ki szab törvényt kinek és milyen jogon? Joga van-e a népképviselettel megbízott politikusoknak és a MAGYAR nép által fizetett közszolgáknak a MAGYAR nép akaratával ellentétes, és a Hazánk érdekével ellentétes (hazaáruló) döntések meghozatalára? A jelek szerint, igen. Ezt mi teszi lehetővé a számukra?

A rendszer úgy, ahogyan van rossz. Ezért működik így. Ezért halad a Hazánk és a Nemzet ebbe a gyalázatos és borítékolhatóan szomorú irányba.

Nem az a kérdés, hogy milyen környezetvédelmi aggályok merülhetnek fel, ha megépül a gyár (mert megépül), hanem az, hogy hogy merik felépíteni a népakarat ellenében.

Ha valami, vagy valaki a Nemzet, a Haza érdekei ellenében, azokra kártékonyan működik, azt nemzetrombolónak nevezzük. Azokat pedig, akik ebben részt vesznek, hazaárulóknak.

A hazaárulás létező jogi kategória:

BTK.258. § (1) Az a magyar állampolgár, aki Magyarország függetlenségének, területi épségének vagy alkotmányos rendjének megsértése céljából külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntett miatt öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) A büntetés tíz évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha a hazaárulást

a) súlyos hátrányt okozva,

b) állami szolgálat vagy hivatalos megbízatás felhasználásával,

c) háború idején vagy

d) külföldi fegyveres erő behívásával vagy igénybevételével követik el.

(Van egy „ügyes” kibúvó, a lopott vagyonok megmentésére, ami így a családban maradhat: (2) Az állam elleni bűncselekmény feljelentésének elmulasztása miatt az elkövető hozzátartozója nem büntethető…)

El lehet gondolkodni, hogy megtörtént-e a hazaárulás cselekménye Magyarországon?!

A kérdés, hogy kié a hatalom, ki az, aki élhet, vagy visszaélhet azzal, és hogyan?

Ez elvileg egyértelmű.

A Magyarságot mindig az idegen érdekeket kiszolgáló árulók vezették katasztrófába. Ők tették lehetővé az idegen megszállást, a kifosztásunkat, a szabad magyarok szolgává züllesztését.

A jogfosztottságunk megszüntetéséhez vissza kell mennünk a jelen bajok forrásáig.

Egyetértek azzal, hogy ez legalább Gézáig megy vissza, a 992 –es Veszprém-Nyitrai Nagyszalán történtekig.

Ennek tükrében nézzük meg „Magyarország Alaptörvénye” első mondatait:

„Nemzeti hitvallás”

„MI, A MAGYAR NEMZET TAGJAI, az új évezred kezdetén, felelősséggel minden magyarért, kinyilvánítjuk az alábbiakat:

Büszkék vagyunk arra, hogy Szent István királyunk ezer évvel ezelőtt szilárd alapokra helyezte a magyar államot, és hazánkat a keresztény Európa részévé tette.”

(Én nem vagyok büszke István és apja, Géza tetteire. Én az igazi Turul Nemzetségbeliek tetteire vagyok büszke, azt tartom MAGYARKÉNT számomra mérvadónak! Nimród, Hunor és Magor, Jézus, Etele, Árpád…)

„Hazánk 1944. március tizenkilencedikén elveszített állami önrendelkezésének visszaálltá t 1990. május másodikától, az első szabadon választott népképviselet megalakulásától számítjuk. Ezt a napot tekintjük hazánk új demokráciája és alkotmányos rendje kezdetének.”

(NEM 1944. visszaállta, hanem 992. előtti erkölcsrend!)

ALAPVETÉS:

B. cikk

„A hatalom forrása a nép.”

„A nép a hatalmát választott képviselői útján, kivételesen közvetlenül gyakorolja.”

(MIÉRT NEM A MAGYAR NÉP van oda írva, nép helyett?) MI AZ, HOGY A HATALOM „FORRÁSA”? Mit akarnak ilyen költőien eltakarni, ahelyett a megfogalmazás helyett, hogy: „Magyarországon minden hatalom a MAGYAR népé, amely a népszuverenitást választott képviselői útján, valamint közvetlenül gyakorolja”- nem pedig „kivételesen közvetlenül”-?)

C. cikk

Senkinek a tevékenysége nem irányulhat a hatalom erőszakos megszerzésére vagy gyakorlására, valamint kizárólagos birtoklására. Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és köteles fellépni.

A bajok forrása itt kezdődik. Minden egyéb, „csupán” következmény. (Az uzsora, az oligarchák, az akkumulátor-gyárak, az elszegényedés…)

Ráadásul a színfalak mögött az európai államok (Magyarország is) terv szerint vesztik el a szuverenitásukat, főhatalmi jogköreik egyre nagyobb részét már nem külön, vagy már nem is ők maguk gyakorolják.

Még az átkos és aljas kommunista időkben is a „legvidámabb barakk” tudtunk maradni, de még akkor sem éheztünk. Mára a háttérhatalmi, sátáni erők a „legszomorúbb”, „legszánalmasabb”, „legkiszolgáltatottabb”, „legostobább”, „legrabszolgább”, „leggyengébb” és „legnevetségesebb” barakká züllesztettek bennünket.

A „RENDSZERHIBÁT” kell kijavítani.

Magyar megmaradásunk kulcskérdése, hogy visszatalálunk-e az Igaz Magyar Gyökereinkhez, őseink tiszta jogrendjéhez, a valódi Hagyományhoz és Tudáshoz. A rosszal egyetlen dolgot lehet csinálni: jóvá kell tenni. Tegyük, amíg még tehetjük!

Temetni jöttem Caesart, nem dicsérni. A rossz, mit ember tesz, túl éli őt; A jó gyakorta sírba száll vele. Ez legyen Caesar sorsa is.

(Antonius gyászbeszéde-Shakespeare Julius Caesar)

-a „fogadós”-

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .