sárga veszedelem

Állítólag Nostradamus megjósolta, hogy a civilizációra egy keletről jövő, úgynevezett sárga veszedelem lesz a legveszélyesebb, gyakorlatilag pusztító hatással.

A „képviselők” azért lettek „elvileg” választva, hogy a népképviselet elve szerint, az emberek érdekeit, véleményét képviseljék. (Eredetileg a feudális nemesség államhatalmi hegemóniájának megtörésére irányult a törekvés.)

A jogok forrása a nép. A népnek joga van az államra ruházott jogokért cserébe a hatalom ellenőrzésére.

A végső szó a népé, és azok a „képviselők”, akik ellene mennek, jobb, ha csomagolnak, mert mindent nem fogunk eltűrni.

A nép türelme kezd elfogyni. Kezd elegünk lenni abból, hogy hülyének néznek bennünket. Nem fogjuk tűrni, hogy a hazugságokkal tönkre tegyenek bennünket.

Az ébredező Debrecenben éppen ez történik a kínai akkumulátor gyárral kapcsolatban:

A politikus „uraknak”, akik eddig érinthetetlenül és arrogánsan uralkodtak, szolgálat helyett, most meg kell tapasztalniuk, hogy kié is valójában (még) a hatalom. A MAGYAR népé.

A Hazát nem a nép árulta el, hanem a képviseletével és szolgálatával megbízott, és az adónkból eltartott politikusok, közszolgák, hivatalnokok, katasztrófa-védelmis „nagykutyák”, botcsinálta „szakértők” és társaik.

Kínai vakcinák, titkos kínai lélegeztető gépek, kínai egyetem, kínai akkumulátor gyár.

A politikusaink titkos, saját bizniszezést folytatnak, saját zsebre kufárkodnak a nemzet kárára.

Ujgur Testvéreinket meg gyilkolják Kínában. Nem számít, fő a biznisz. Nekik. Kína maga a totális kontroll a lakosai számára. Ez tetszene a magukat már degeszre lopó vezetőinknek.

Emlékszünk: “Az Orbán-kormány az egyetemmel kötött megállapodás értelmében 2024-re tervezi megnyitni Budapesten a Fudan első Kínán kívüli campusát, amelynek 540 milliárd forintos költségeiből 450 milliárdot a magyar állam fizetne a kínai állam által nyújtott hitelből, a beruházás pedig főként kínai cégek részvételével zajlana. A tervezett beruházást oktatási szakemberek és politikusok is széles körben kritizálják, főként gazdasági, felsőoktatási és nemzetbiztonsági aggályokra hivatkozva.”

Az akkumulátor gyárba 13 milliárdot ad az állam a mi pénzünkből.

Szerintetek tényleg ez a Magyar Emberek érdeke?

Ideje megtáncoltatni ezt a sunyi bandát. Kezdetnek Debrecenben, ahol a legnagyobb biztonságban hitték magukat. Eddig.

A sorsunkról nekünk, Magyar embereknek kell döntenünk, vissza kell vennünk az ehhez való jogunkat a hatalmat elbitorló pártoktól és politikusoktól.

A Hazánk, a Magyar Nemzetünk csak úgy menekülhet meg a mindent elárasztó Új világrend rabságából, ha egy Igaz Országot építünk fel, az ő rendszerük (pártok és politikusok) helyett.

Ez rendkívül nehéz, mert erő nélkül nem érvényesíthetjük az Igazságot.

Az erőnket kimutathatjuk (még), ha szembesítjük a politikusokat azzal az általuk elfelejtett Ténnyel, hogy a jogok forrása a nép. A népnek joga van az államra ruházott jogokért cserébe a hatalom ellenőrzésére.

Ez lenne a kezdete egy valóban MAGYAR országnak a megteremtésének.

Kezdjük el, amíg még engedik, mert, ha nálunk is kiépül a kínai rendszer, még lélegzetet sem vehetünk majd az engedélyük nélkül. A sárga veszedelem már a kapuinkat döngeti, a kapu kulcsainak jelenlegi őrzői között pedig túl sok az áruló „Hegedűs hadnagy”. Egerben a Turul Nemzetségbeli Dobó István tudta, hogy mit kell tennie a „Hegedűs-félékkel”. Meg is tudták védeni a várat a török rablóhordával szemben.

– a „fogadós”-


Házi őrizetbe kerültek a Debrecenben akkugyárat építő cég tulajdonosai Kínában

Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .