„TÖRÉSVONALAK”

A törésvonalak mentén a tektonikus mozgások földrengéseket, vulkánkitöréseket, szökőárakat okozhatnak.

A világban vannak nem geológiai jellegű törésvonalak is, pl.: politikaiak.

Csupán „érdekes” megfigyelés az utóbbi évekből, hogy azokban az országokban, amelyek ellentmondanak (netán elutasítják) az USA doktrínájának (parancsának), ott földrengések lesznek.

Több ilyen volt, érdemes visszakövetni. (Pl.: Fülöp-szigetek) Legutóbb Törökország ment szembe a sátáni törekvésekkel. (Török szokás szerint lavíroz a nagyhatalmak konfliktusában.) Talán az is véletlen, hogy van olyan rendszer, amivel ilyen katasztrófákat elő tudnak lokálisan idézni. A figyelmeztetést megkapták a japánok is, nem is egyszer. Hirosíma (Hierosolyma- Sólyomváros) lakossága atomot kapott a 2. világháborúban. Most ott van a HAARP-rendszer, ami alkalmas arra, hogy természeti katasztrófának tűnő jelenségeket váltson ki, nem kell a bomba.

(A kínai „meteorológiai lufi” talán érzékelhette volna a HAARP működését, de kilőtték…zavaró volt… aztán jöhetett a földrengés…rengetés…)


Persze mindez biztosan nem igaz. Ép elméjű emberek nem tennének ilyet. Ép elméjűek valóban nem tennének. De a világot megeszi az őrület. Ahogyan a World Trade Center „furcsa” lerombolása” esetében láttuk. A világ eseményeiben nem minden az, aminek látszik. Nem véletlenül ez az elhitetés kora.

Mint ahogyan az is egy elgondolkodtató jel, hogy a világ egyik legnagyobb hatalmát egy mentálisan egyre jobban leépülő emberi roncs „irányíthatja” (legalábbis a színpadon). Az egyre betegebb világ, az ab normálisok fékevesztett tombolásának színtere, ahol transzvesztita nyomorult csetlik-botlik, hason csúszkál egy műkorcsolya verseny megnyitóján, szánalmat és undorral vegyes értetlenséget kiváltva a még józan emberek között.

(A szabadkőművesek jelszava: rombolj és építs… Rombold le a rendet, a normálist, az EMBERIT, az Istenit és építs helyette ab normális, sátáni világot! Látjuk a médiában, a politikában, a természetrombolásban, az életünk minden területén, és még mindig nem hisszük el, hogy meg merik és tudják tenni. Pedig, DE. Az egész közélet, az irányítás, a kontroll az ő kezükben van. Ezért érezzük magunkat tehetetlennek, és ők azt is akarják, hogy annak érezzük magunkat.)

HA ISTEN TRANSZ-HUMÁN-, BIOROBOT-, BECHIPELT EMBERT AKART VOLNA, AKKOR ELEVE OLYANNÁ TEREMTI. DE Ő FÉRFIT ÉS NŐT TEREMTETT.

Talán érthető a „szexuálisan mások” ekkora térhódítása, ha megnézzük, ki is a mozgatójuk, és miért van ez éppen a mi életünkben:

YOTENGRIT volt a szunnyadó erő, az Ős-Jó, telve Ős-Rossz-szal, nőben férfi, férfiban nő.TENGRIT vala az ős-anya, az első moccanás szülötte, az Idő Forrása.Teremte ezért, szitáló ködnél finomabb szellemanyagát kettéosztván, Nőisten-t meg FÉRFiiSTEN-t. Ez az eleven teremtés IKERÖRVÉNY-ének, Iker FORGATAG-ának kezdete.

Az Ős-Sejtés homlokán Holddal ékes istenanyánkba, UKKÓ-ba szorult. Ezt a nőstények, minden faj nőstényei tovább adják nőstény ivadékaiknak. (Az ártó szellemek – a központi ellenőrzést kijátszva – félrevezető információkat juttatnak a sejtekbe. Az „Ős-Sejtés” is információs program, a „továbbvitelt” (evolúciót) szolgálja.)

Ez az oka, hogy az ősök szellemanyagából a leánynak ölögendő négy rész. A fi-gyerekbe öt szükséges, mert bele nem szorul az ős-sejtelemből.

A Rossz (vörös bika), a világkörök, életörvények fékezője azonban még bennük volt. UKKÓ istenanyánk kiveté magából a Rossz-at, férjéből pedig kiűzé, mert teremtéseik nem jártak sikerrel.

ÁRMÁNY (sátán) pedig minden ölelkezésből eredő megújhodás, jobbulás, szépülés ellensége. Teremtetvén még szaggatás által, nemtelen. Irigyli a szerelmet, a szerelem örömeit. Leginkább a nősténység, a nőstény vérbuzdulás ellensége. Az Ős-Sejtés láncát akarja elszakítani – éket akar a nemek közé verni és ront, bont hideggel, aszállyal, kórságokkal, hetedhét bajjal.

ÁRMÁNY, a sátán nemtelen és ez emlékezteti rá, hogy UKKÓ, a Boldogasszony őt legyőzte.

Az emberek vakságukban hamis istent imádnak, valójában ÁRMÁNY-t.”

De az is lehet, hogy mindez csak véletlen, és csak a természeti erők tombolnak a törésvonalak mentén.

-a „fogadós”-

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .