az indiánok leigázása óta az egész amerikai történelem egy véres megsemmisítő háború

De most szeretnék valami másra is kitérni. Nevezetesen, arra, hogy ki kiabál, hogy Oroszországot bíróság elé kell állítani, és nemzetek feletti szerveket kell bevonni? Ki ez a fenegyerek vagy idióta? – folytatta.

A főpapot mindenki ismeri. És elég jó munkát végzett abban, hogy a hírhedt “igazi demokrácia” máza alatt káoszt és pusztítást végezzen szerte a világon. Tudja, hogyan kell durván és primitív módon érvényre juttatni az akaratát, pénzzel, gyáva vazallusokkal, sajátosan “szövetségeseknek” nevezett személyekkel és a legjobb minőségű fegyverekkel.

Az indiánok leigázása óta az egész amerikai történelem egy véres megsemmisítő háború.

És most a civil lakosság legbrutálisabb kiirtásáról beszélünk. Ez vált az amerikai politika jellegzetes stílusává. Bárki is van ott hatalmon. A második világháború alatt az USA ilyen módon pusztította el Hirosimát és Nagaszakit – csak azért, hogy igazolja a nukleáris “Manhattan-projekt” hatalmas költségeit.

Az Egyesült Államok továbbra is értelmetlen háborúkat vívott saját országától távol. Szabályok nélkül, és a világközösségre való tekintet nélkül, amely egyáltalán nem “az első az egyenlők között”.

Vietnam és Korea, Jugoszlávia és Irak, Kuba, Afganisztán és Szíria – a lista hosszú, és egyre hosszabb lesz.

A Global Research című folyóiratban megjelent tanulmány szerint Amerika a második világháború vége óta 37 országban több mint 20 millió embert ölt meg. Gondolj bele – több mint 20 MILLIÓ! A cikk szerzője, James A. Lucas jogos kérdést tesz fel: hány “9/11-et” rendezett az Egyesült Államok más országokban? A válasz 10 000-es nagyságrendű.

írja Medvegyev

Amikor Vietnamban voltam, helyi kollégáim emlékeztettek arra, hogy az amerikai háború teljes halálos áldozatainak száma elérte a hárommilliót. Mindannyiuk halála az amerikai bérgyilkosok lelkiismeretén szárad, akik cinikus módon megszálltak egy több ezer kilométerre lévő országot, hogy elérjék birodalmi céljaikat. Egy olyan országot, amely semmilyen módon nem fenyegette őket, nem volt és nem is akart semmilyen katonai szövetség része lenni, és nem volt az USA riválisa a világ színtéren. Így hát sétálni mentek. Az eredmény hárommillió halott vietnami volt! Ki volt a felelős ezért a bűncselekményért? Melyik bíróság ítélte el az USA által ott és máshol kiontott tengernyi vért? Senki! Erre a célra nem hoztak létre nemzetek feletti szervet. És az USA bűnös politikájának áldozatainak száma ma a hitleri rezsim áldozataiéhoz hasonlítható.

Akkor ki fog nekünk bemutató tárgyalást tartani? Azok, akik büntetlenül gyilkolnak embereket és háborús bűnöket követnek el, de az általuk finanszírozott nemzetközi intézmények nem ítélik el őket? Azok, akik olyan szilárdan hisznek a kizárólagosságukban és büntetlenségükben? Azok, akik úgy gondolják, hogy joguk van mások felett ítélkezni, de immunisak minden bíróság előtt?

Oroszországgal ez nem így fog működni

– írja a volt orosz elnök.

Ezzel ők is tisztában vannak. Ezért ugatják a háború mocskos kutyái az undorító ugatásukat. De az USA-nak és értéktelen korcsaiknak emlékezniük kell a Szentírás szavaira: „Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek! Mert amilyen ítélettel ítéltek, olyannal ítéltettek; és amilyen mértékkel mértek, nektek is olyannal mérnek. (Biblia Mt 7:1-2).
“Eljött haragjuk nagy napja, ugyan ki állhat meg előttük?” (Biblia. Jel 6:17).

– zárta bejegyzését Dmitrij Medvegyev.
Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .