Magyar Nemzeti Kártya – a fizikai eszköz

A Magyar Nemzeti Kártya – a fizikai eszköz kibocsátása az alábbi szellemi célt szolgálta:

  1. mutasson és létezésével erősítsen egy teremtő szándékot, mely alapvetően magyar önellátáson felépülő és erős gazdasági alapokon nyugvó egységet, közösséget teremt;
  2. mely közösséget az alapítói Magyar Nemzetegyesítő Közösségként nevezték el; vagyis a Magyar Nemzeti Kártya birtoklása elsődlegesen a Magyar Nemzetegyesítő Közösség tagságát is jelképezte.

A Magyar Nemzeti Kártya 2016 szeptemberi, fizikai létben történő elindításakor csak egy ideiglenes, átmeneti kártyaként került kibocsátásra, közel ötven olyan ember számára, aki azonnal tudott a kezdeményezésről. A kártya kibocsátását a TURUL MAG Közösség Zrt bonyolította.

az első “kártyakupac

Meg kell jegyeznem, hogy az ilyen elnevezésű kártya kibocsátásának eredeti gondolata esélyesen Fideszhez köthető ötlet lehetett és ez 2016 nyarán egy akkor még általam fel nem ismert ál-nemzeti körben úgy került elém, hogy azt egy Göncz-Gyurcsány hátterű akkori “nagymagyar” vetette fel. Ezt akkor ott közösen elfogadtuk, eldöntöttük, közösen tesszük is a dolgunkat, aztán valahogy mégsem nagyon akaródzott ennek az Interneten történő megjelenítése sem elindulni. A döntést követően néhány hetes helyben járás után regisztráltam, és elindítottam honlapot. Természetesen az ötletet “én elloptam” és bár a domain regisztrálás után azonnal át is akartam adni a honlap kezelés jogát a rám fröcsögőnek, ő minden engem lejárató megnyilvánulása ellenére sem vette át a honlap kezelését (http://magyarnemzetikartya.hu).

A honlap szerkesztősége, az arra felkerülő írások szerkesztőinek száma az induláskor közel 20 hasonló gondolkodású emberből állt. Az első pillanattól kezdve rengeteg értékes információ került fel általunk a netre. Ennek köszönhetően a honlap első 10 hónapjában a honlap elérte a 10 milliós látogatottságot. Mellette párhuzamosan haladt a turul-mag-közösség.hu és naptemplom.hu domainen szereplő honlap is.

Mindeközben dolgoztunk azon is, hogy a nemzetegyesítő közösség tagjai olyan kártyához jussanak, mely elektronikus formában, elsődlegesen bankkártya funkciókat is tartalmaz, a személyi azonosító, adózási, eü- és nyugdíjbiztosítási, valamint a közösségi információkon felül. Ezt az állapotot 2017 nyár elejére értük el.

A 2. sorozatú Magyar Nemzeti Kártya mint elektronikus adattárolókkal (mágnescsík, chip, paypass) ellátott kártya első sorozatban mindössze csak 7 db kártyaként került kibocsátásra. Az oka e kis számnak az volt, hogy – bár már dolgoztunk azon, hogy a kártyakibocsátás ne kerüljön semmibe sem – az induláskor a közreműködők költségeit ekkor még ki kellett fizetni, így a kártyaigénylés induló díja kb. 18 ezer forint volt.
Ezek a kártyák ún. co-branded kártyaként, banki kibocsátású, dombornyomott MasterCard kártyaként jelentek meg, melyek mögött android mobil applikáción keresztül kezelhető virtuális bankszámlák is léteztek. Mivel a kártyák mögöttes számlakezelő bankja egy ausztriai székhelyű pénzintézet volt, figyelemmel a ma ott még a mai napig is a gyakorlatban létező ún. “numerkonto” használatára, a bankban a számla- és kártyabirtokos (a Magyar Nemzeti Kártya birtokosa) adatai nem is kerültek rögzítésre. Így bár a bankszámla szokványos használatra (IBAN utalás fogadása és jóváírása úgy is mint nettó munkabér fogadása, valamint IBAN utalás küldése akár úgy is mint adófizetés) teljesen alkalmas volt, a bankszámlán lévő egyenleg gyakorlatilag nem volt végrehajtható semmilyen szokványos úton. Vagyis, ahogy akkor hirdettük, teljesen APEcH és végrehajtó biztos volt. Tudni illik a NAV és végrehajtó maffia elsősorban az ébredezőket figyelte, akkor is.

Mi a https://kartyanyilvantartas.hu oldalt kapcsoltuk a kártya igényléshez. A kibocsátott és át is adott kártyákat egy moldáviai székhelyű cég osztrák leányvállalatának (.at végződésű) honlapján lehetett (volna) kezelni, de a magyar nyelvű, magyar (.hu) honlap, illetve az azt üzemeltető magyar cég felállítása is folyamatban volt már ekkor. (A turista kezében.)
A Magyar Nemzetegyesítő Közösség tagjainak összetartozását, vagyis a Magyar Egyesített Nemzetközösség létrehozását elsősorban a pénz alapú rabszolgaságból való kivezető és működő út bemutatásával kívántuk segíteni. (Ekkoriban egy átlagos napon kb. 35 ezer oldallekérést tapasztaltunk a fő honlapon.)

Az első nem hivatalos támadás a kártya-igénylő honlapot szerverein elhelyező céget, illetve annak családos tulajdonosát érte. Egykori barátom kapott cserébe igen komoly állami megrendeléseket és nekem nagyjából azóta sem veszi fel a telefont.
A saját “hirdetéseinket” ekkor már 5-6 hete toltuk párhuzamosan a bócsai Jövőkép rendezvény szervezésével, és az első 7 kártya elkészült, a hozzájuk tartozó virtuális IBAN számlák is már működtek. amikor egy véresszájú zsindex újságíró ránk rohant a neten. A bértolnok írásának megjelenésével egyidőben a bécsi “tek” lerohanta a moldáv székhelyű partnerünk bécsi irodáját… A bértolnok fecsegett pl. egy olyat is, hogy a MasterCard magyarországi irodája nem tudott rólunk… Nem is tudhatott. A bulgár MC iroda működött közre, mellyel közvetlen kapcsolatunknak így nem is kellett lennie…

A zsindex.hu rólunk szóló lejárató cikke egyrészt óriási ingyen reklámot biztosított, másrészt és inkább határértéken túlira húzta fel azok félelmeit, akik már csatlakoztak volna a rendszerünkhöz. A kezdeményezést ekkor megfullasztották a félelemenergiákból élők.

2017 őszétől a kártya kibocsátás 3. fázisának előkészítésekor már tanultunk a legújabb hibákból is. A minden akadályt elsöpörni képes megoldást egy másik írásban teszem közzé. Ez a 100% arányban aranyfedezetű, újraélesztett Pengő.

Nem számoltunk azonban a belső rohadás erejével, és a kezdeti csapat a folyamatos falba ütközés miatt is, 2019 őszére teljesen szét is esett.
Az újraépítése rajtam nem múlik. A turista pedig éppen még hosszú úton van…

A magyarnemzetikartya.hu honlap még 4 évig élt, és mindösszesen 17 milliós látogatottság után szűnt meg

(A statisztika alapja saját, C-Panel alapú statisztika – mivel a gugli-FB-youtube stb. látogatottsági statisztikái mondjuk így: kicsit furcsák… pl. online, a szemünk előtt váltott 250 ezerről 4 ezerre … 😀 ).


“Minden név és cím a szerkesztőségben.” 😀


Címke , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .