TURUL MAG Közösség Zrt

cégtörténet és cégelőzmények dióhéjban:

Volt egyszer egy Pannon Pi Technológia Szolgáltató Zrt (a TURUL MAG Közösség zrt korábbi nevén). Három “természetes személy” alapította, egyiknek volt pénze az alapításra, egy másik lelkes volt, egy másik ismerte Dr. Fülöp László professzort, kinek nevéhez a (Bio Control System) PI-technológia csatolódik. E harmadik személy lett a vezérigazgató. A cég néhány évig létezett, gazdasági tevékenység és bevétel nélkül. Aztán akinek pénze volt, kiszállt, nem finanszírozott tovább. Alaptőkét senki nem fizette be, csak papíron.

Volt egyszer egy Telekinvest Kft (a Deák Gábor féle cégcsoport egy samesz-cégeként). E cég tulajdonosa egy beszélgetés során ígért nekem nagy orosz piacot és kért sok-sok magyar élelmiszert hozzá. 2015 február. A két cégvezetőt összehoztam Tatán. Legyen! Alapítanak egy céget, később Fülöp professzor bevonásával is, melyben a Telekinvest a pénz, Fülöp professzor a technológia, és a Pannon PI lesz a mérleg nyelve, hogy ne tolódjon el semmi, se a pénz, se a technológia irányába. Az üzleti cél a magyar vidék helyzetbe hozása.
Megalapították ketten a fenti háromból a Termeltető Mezőgazdasági Kombinát Kft nevű céget, ahol 90,5% (terv szerint később 47,5%) törzstőke arány a Telekinvest, 9,5% (terv szerint később 5%) a Pannon PI, később belép a professzor 47,5% arányú üzletrésszel és így lesz 10 milliós törzstőkéjű a Társaság.
A cég elnevezésének rövidítése TMK, mert mi kell elsősorban a magyar megmaradáshoz?
Tervszerű Megelőző Karbantartás…

Engem kértek fel ügyvezető igazgatónak, azt el is vállaltam (és így mégsem mentem vissza Közel-Keletre …) Még a cég bejegyzése előtt elkészült a cég első üzleti terve az ígért 100 millió eurós befektetés nagyságrendjében – Deák elmondása szerint a forrás az orosz korrupció ellenes munkálkodás azon része, melyek visszavételükkor a ‘MKB’ Bankban deponálódtak. Hallottam tőle korábbról már ismert neveket is, az alaptörténetet is már több, mint 5 éve ismertem, így reálisnak láttam az általa ajánlott befektetést. A már bejegyzett Társaság közgyűlése az üzleti tervet egy határozatában el is fogadta.

A Telekinvest sosem fizette be a Társaságba a törzstőke egyetlen egy forintját sem. Valamint nekem sem fizette vissza sosem azt a kölcsönt, amit személyesen tettem a Társaságba, a cégbejegyzéshez és a működés előfinanszírozásához… A 100 millió eurós befektetés is csúszott, majd felejtésbe került.
De a kb. 25 fős csapat fizetés nélkül is elkezdett dolgozni, a Telekinvest pedig a közös működéshez vett egy 75 számos mobilflottát (de az első több milliós számlát is nekünk kellett kifizetni) és majd félmilliárd értékben autót rendelt…
Én szeptemberben felmondtam, december elejére véglegesen abbahagytam a tevékenységet. A Telekinvest a tulajdonosával együtt gyakorlatilag eltűnt, a felmondásomra sem reagáltak, így minden levelemet a NAV és a Cégbíróság felé is elküldtem. A céget és a fő tulajdonosát évek múlva a NAV töröltette is.
2015. november 30-ig minden papírmunka, minden bevallás előírás szerint rendben volt, a törvényben előírt felmondás utáni 60 napos kötelezettségem szerint.


Az üzleti terv készen volt, a csapat munkára készen, kezünkben volt egy első 1,2 milliárd eurós orosz megrendelés…

A Társaság kisebbségi tulajdonosa sem igazán akarta lenyelni a békát (más okok miatt sem) és kialakult a következő lépés, vagyis a Pannon Pi Zrt nevet változtatott. A névváltoztatás alapja a TMK.


Így lett az addig üres részvénytársaságból névváltoztatással a

TURUL MAG Közösség Zrt.

A szerepem ott egy rövid időszak kivételével: “vezérigazgatói tanácsadó”…
Végül is itt lett részvényes a professzor is, névleges 4 milliójával, és így a névleges alaptőke 10 millióra emelkedett. A részvénystruktúrát átalakíttattam a közgyűléssel, vagyis az 5 db kétmilliós részvényből lett aranyrészvény, törzsrészvény, és különböző elsőbbségi részvényfajták, eltérített szavazat és osztalék arányokkal. A közgyűlés által jóváhagyott Szervezeti és Működési Szabályzat szerint ez a Társaság már valójában non-profit céllal működött. Még 2015 decemberében egy 16 éves halasztott fizetésű szerződéssel a professzor a cég tulajdonába adta egyik hivatalos értékbecsléssel rendelkező találmányát (RÉ olaj) gyártásának jogával. Érték napi árfolyamon 116 Mrd Ft. (Egy értelmes apech ügyintéző jóindulatúan felhívta a vezérigazgató figyelmét a bevallás beadása után, hogy a mérlegbe ezres helyi értéken kell a számokat beírni… 😀 és ez komoly káoszt okozott az állami felügyeleti rendszerben, mindenhol.)

Volt egy nagyvállalat besorolású cégünk, volt egy komolyabb induló megrendelés, volt ezeknek megfelelő üzleti terv, de a Társaságnak nem volt fikarcnyi pénze sem. A korábbi vezérigazgató “leváltatta” magát, többmilliós nagyságrendű pénztárhiány hátrahagyásával.

Először kisrészvényes bevonás történt, törzsrészvények eladásával.
Másodszor részvényeket vásárolt, a Társaságtól is, az újabb 10 millióval megemelt alaptőkéjű Társaságban “A Befektető”. Aki nem szereti magát így hívni, mert ő csak egy turista. (Volt ezt megelőzőleg egy köztes kínai, BRICS kezdemény alapú pénzügyi lépés lehetőségünk is, de ez a forrás azonnal visszalépett a szíriai, közvetlen NATO – BRICS incidens miatt.)
A “turista” kérésére később a közgyűlés a Társaság üzleti tervét öt éves futamidőre, 22.000 Mrd forint értékűre emelte fel.

Az egy külön írásom lesz, hogyan csapódott hozzánk a “turista”.

Azonnal indult (bocsánat, csak folytatódott a TMK márkanév alatti) egy profi marketinges vezetésével a közismertebbé válási tevékenységünk is, pl. az alábbi domain nevek alatt létezett a cég a neten: tmk.company turulmagkozosseg.hu és turul-mag-közösség.hu, de a naptemplom.hu és a magyarnemzetikartya.hu és a Társaság finanszírozásával működött. Az ismertségünk a párhuzamos tevékenységekkel kezdett jelentőssé válni.

A kisrészvényeseink közé természetesen mindjárt beférkőzött a cionizmus is, egy Magyarországon igen magas moszatos szintről. Tőle másfél milliós kárunk után rövid úton meg is váltunk. Persze a bosszúja is utolért természetesen, de kiemelem, hogy mindjárt az együttműködés elején, pl. az általa hozott és a Társaság megbízottjaként eljáró ügyvéd irodájában adtak tudatosan, közösen, rossz, súlyosan félrevezető pénzügyi/könyvviteli tanácsot, plusz egy könyvvizsgáló bevonásával… (Általuk társasági adómentesnek nyilvánított alaptőke-emelési tranzakcióval a nyakunkba vettünk volna egy 11 milliárdos adótartozást…) Azt is kijelenthetjük, hogy a CIA is közvetlenül figyelte a munkásságunkat.

Rövid ideig én kerültem a vezérigazgató állásba, de a NAV a cégbejegyzést követően levélben felhívta közgyűlés figyelmét, hogy én egy cégvezetéstől eltiltott személy vagyok és 60 napon belül cseréljenek le, mert különben jön a súlyos ejnye-bejnye. Az eltiltás ott írt (alaptalan, hamis és csak megfélemlítési céllal kitalált) oka a fentebb írt rövid kft ügyvezetői tevékenységem. A közben a Társaságban főrészvényessé vált “turista” kérése szerint közgyűlés eleget tett a NAV kérésének és leváltottak. Én pedig személyesen fellebbeztem, de a mai napig sem válaszolt a NAV. Hogy is reagálhatott volna, amikor lassacskán aztán ki is derült a nyilvános adatokból, hogy a Telekinvest Kft tulajdonos-ügyvezetője követte el az eltiltást kiváltó vétséget, akit aztán évekre el is tiltottak, engem pedig sohasem…
Ez is egy fontos momentum a TURUL MAG Közösség Zrt rövidke életében, ahogy nyíltan kiderült, hogy a NAV csak a zsidó kizsákmányolás eszköze és működésének köze sincs a naiv jogállamisági elképzelésekhez.

A NAV az általa kiváltott lehetetlenségi időszakban adóelmaradást állapított meg (szintén alaptalanul) majd gyorsan felszámolásba vitték a céget. A kijelölt felszámoló pedig annak az ügyvédnek a fia volt, akiről írtam fentebb. Még a székhelyük, irodájuk is ugyanabban az épületben, ugyanazon a szinten volt. Az elnyomás, a megtorlás eszközeiben ennyire sem érdekli a hatalom gyakorlóit az ún. jogszerűség…

2019-ben a “turista” végül is megállapodott a felszámolóval, elmondása szerint fizetett is neki, de ezért cserébe neki kellett ajándékoznunk az összes részvényünket. A “turista” hitegetett bennünket még néhány hónapig, de később kiderült, hogy a céget rövid úton törölték is a cégnyilvántartásból.
ÉS: a “turista” egyébként egyetlen általa aláírt szerződésében foglalt fizetési kötelezettségét sem teljesítette. Majd csinálunk újat, mondogatta a vége felé. De erről, ahogy fentebb írtam, külön cikket is írok.

A TURUL MAG Közösség Zrt története megerősíti azt a tényt, hogy Magyarországon, magyar ember nem üzemeltethet kiemelkedő vállalkozást, erre csak a beavatott metélteknek van “joguk”. A cél érdekében pedig számtalan seggnyaló goj működik közre.


Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .