a turista

Természetesen van neve, telefonszáma, drótposta címe, hivatalos adatai, fényképe, útlevele.
Esélyesen vannak “nem hivatalos”, vagy inkább ún. fedett adatai is. Sajnos.
Mindegy. Számomra már nem igazán bír jelentőséggel. Igaz, sokáig az volt. Túlzottan is. Mindent és mindenkit háttérbe szorítottam, hittem neki, hitelesnek gondoltam, valóságosnak láttam.
Hat éven keresztül. Elhittem neki, hogy alkalmas a vállalt feladatára.
Ami a kezében volt (és esélyesen már valójában nincs) az a FöldAnya jelenlegi messze legnagyobb pénzügyi ereje.

Máig is úgy érzem, hogy egyidőben, egy feladattal indultunk FöldAnya felé, de Ő ezt sosem érzékelte.
Mindig azt mondogatta, Ő csak egyedül dolgozik. Hiba! Egyedül nem megy, nincs Isteni támogatása. Már régen nincs. Csak a “MI” támogatott…

Vannak ismerősei között, akik egyszerűen csak csalónak, egy jobban képzett szélhámosnak gondolják. Van aki azt mondja, hogy Ő valójában egy a magyarellenes, moszatos ügynökökből. Ha ez utóbbi lenne, akkor meglehetősen rövid és alacsony szintű képzés utáni ügynök lenne, úgy, mint a többi is…

Szerintem pedig csak egy olyan szerencsétlen, aki bedőlt a sötét oldali vetítéseknek és túlvállalta magát vagyis a kabát nagy neki, amit itt magára vett. Ha jót is akar(na), alapvetően nem ért az emberekhez, és valójában nincs HIT-e. Nem az Öregisten, hanem a technikailag sokkal fejlettebb földönkívüli csoport az irányítója.
Az érkezéskor egy tót családba érkezett, és ez meg is határozta a szeretethez való hozzáállását. A sötét oldal az Ő esetében is jóval hamarabb tudta, hogy kicsoda is Ő valójában, és bőven kapott nehezéket, olyan típusú kötésekben, melyből kiszállni (élve) szinte lehetetlen.

Ő itt a Földön CSAK egy EXOTECHNOKRATA lett. Nagy, különleges tudással és különleges képességekkel, de ezek a különlegességek nem arra a feladatra vonatkoznak, amit elméje útján magára vállalt.

A lényeges különbség a gondolkodásunkban és a létünkben, hogy én már évek óta az Aranykorban élek, az Aranykor szabályai szerint, természetesen még az átmenetben létezve. Egyik feladatom az átsegítés lenne, minél nagyobb arányban. Ezért a pénz számomra ténylegesen csak egy olyan eszköz, egy olyan energia, ami mint minden más szükséges energia mindig a rendelkezésedre áll, ha az utad jó. Esetünkben szerintem a turista rendelkezése alatt álló határtalan nagyságrendű pénzeszközöket igazoló dokumentumok sokasága arra való, hogy velük megteremtsük a minél könnyebb átmenetet mindazok számára akik arra alkalmasak, majd azonnal hozzá is fogjunk a pénz kivezetéséhez FöldaAnya Életéből.
Neki a (szó szerint korlátlanul rendelkezésre álló) pénz foghatóságának a megteremtése a cél, és csak utána jöhet a következő célra emelése a tekintetének. A különbség nem lenne baj, sőt szükségesen ki kellene egészítenie egymást a két gondolkodásmódnak.

Így vagy úgy, de újabb csapdái – se szándékos rosszindulatból, se csak simán az alkalmatlanságából vagy csak az alkalmatlanságából adódóan – már elkerülik a MAG Népe felemelkedése útját. Így legyen, mert így van!

Csak a kapcsolatunk végén hangzott el a szájából, hogy neki van családja, az Ő családja a Földön 250 millió lelket számláló Mei Hua Family… Mondjam? No comment.

Előzmények (kapcsolatunk létrehozásában):

2015. nyár végén, Szentendrén akkor általános magyar-nemzet-emelési céllal létrehozott, 9 fős, Teremtő Körben kerestünk egy konkrét valakit a szellemi térben. A kör tagjai közül senki nem volt rendesen eleresztve anyagilag, mindenkinek hiányzott az otthoni kasszából nem kis összeg. A valódi cél azonban a Teremtő Körhöz tiszta szívvel csatlakozók irányítása alatt volt. Szellemszinten rátalálni arra a valakire, aki képes pénzügyileg segíteni a vidékfejlesztő, nemzet-emelő non-profit, céges programunkban. (Lásd TURUL MAG Közösség Zrt üzleti terve szerinti tevékenysége.)

Akár hiszitek, akár nem, az irányított keresésre azonnal bejelentkezett a keresett ‘lény’ és ez volt az első közvetített mondata:
Na Ti aztán jó sokáig aludtatok.

Sárkány “templom” Taiwan területén

Mindig vonjuk le a közvetítések, csatornázások kötelező szubjektív tartalmát, de ezzel együtt is úgy gondolom, hogy ez a fizikai síkon túli kommunikáció mindenképpen sikeresnek bizonyult. Ahogy azt még egyszer, talán pár héttel később megismételtük.

A Teremtő Körben volt jó és rosszabb, de médium, voltak kitűnő látók, volt több jó érzésű ember és persze – mint aztán hamar kiderült – olyan is, akinek semmi keresnivalója sem lett volna ott, és olyan is, aki eljátszotta a mindent érzőt-látót, de valójában fakabát volt. Nos, így utólag erre az utóbb említett két személyre kellett volna jobban figyelnem akkor.

Azt kértem – a Teremtő Körön keresztül a keresett, megtalált és be is jelentkezett – “Mama‘tól”, hogy küldjön el hozzánk valakit, aki a Kárpát Haza pénzügyi nagyságrendjében döntéshozó is egyúttal, nem csak tárgyaló.

(A szellemsíkon történt kommunikációban elhangzott kérésem előzménye az volt, hogy a fentebb említett két fő közreműködésével már előzetesen “kaptunk” valakit, aki olyannak mondta magát, amit e körön keresztül most kértünk Mamától, de egy több mint furcsa, kicsit szélhámosnak is tűnő emberrel beszélgettem Szentendrén egy bezárt hotelben, a 6 milliárd eurós befektetésről két alkalommal is, majd emberke eltűnt szőrén-szálán. Utóbb “kiderült”, hogy ez az emberke Svájcban a turista irodájából hozott el ezt-azt…)

Azt itt nem részletezem, hogy kicsoda-micsoda A Mama. Vagy már hallottál róla, vagy ha nem, sosem értenéd meg… Vagyis a turista tulajdonképpeni főnöke (volt akkoriban) “A Mama”.

Év végén, december 27-én felhívott az a nő, akire anno nem figyeltem eléggé, hogy meg van a várt emberke és 2016. január 4-én, Kecskeméten, az elkerülő mellett, egy csárdában tudunk vele találkozni. Jön ide Svájcból, és akkor és ott “férünk be” a napirendjébe.

Ott voltunk. Várnunk kellett rá, mert még az előző megbeszélgetése tartott. Mondta üljünk le a szomszédos asztalhoz és rendeljünk. Így hallottam a még majd 1 órán keresztül húzódó beszélgetést. Ha csak egyedül vagyok ott, biztosan nem maradok tovább, annyi általam jól ismert nemzetközi pénzügyi szélhámos neve hangzott el közben…

A MI történetünk a turistával:

Aztán csak ránk került a sor. Néhány teszt-kérdésemre kapott megfelelő válasz után belemélyedtünk. Úgy 5 órán keresztül…

Kiderült az is pl. hogy hosszabb ideig alig pár utcára laktunk egymástól, Svájcban.

a képen az egyik személy a turista

Pár nap múlva jött hozzánk, ekkor már Agostyánba. Ott viszont azonnal és teljesen leárnyékolták előlem a(z újdonsült?) seggnyalói és így sosem tudtam vele négyszemközt beszélgetni. Amikor harmadik alkalommal érkezett, engem már meg is puccsoltak. Így az az információ (jelzáloggal terhelt ingatlan vásárlásakor az igencsak kedvező megállapodásom a hitelezővel) amit nem tudtam neki átadni – későbbi elmondása szerint – neki 40 milliójába fájt. Kb. ennyiért vehette volna saját tulajdonába a kérdéses ingatlant, ami ingatlan viszont így kikerült az érdekkörből és az zsidó tulajdonba került. A puccsisták is kihullottak, a remélt nagy zsé nélkül. Annak ellenére, hogy a közvetítőnk még a lányait is a turista ágyába próbálta tuszkolni…

TURUL és a Sárkány találkozója, az égen (Agostyán)

2016. május 2-ig tartott a csönd, ekkor felhívott és találkozót kért, akkoriban kedvenc helyén, Budán, az Allee mozijában. Ott kért némi közreműködő segítséget, hogy a puccsisták által előidézett pénzügyi csapdából kiszállhasson. Kicsit hüledezett, amikor elmondtam neki, hogy a későbbi vesztesége nagyságrendjében meg is szerezhette volna az ingatlant. A segítséget másnap meg is kapta, cserébe viszont segített átvenni a TURUL MAG Közösség Zrt ottmaradt utolsó részvényét.

2016-ban, év elején, elindítottunk egy hatalmas (évi 20 ezer tonna fagyasztott kacsahúst előállítani képes) PI-technológiára épülő, kazahsztáni kacsa nevelő / feldolgozó komplexum beruházását a Horgos nevű kínai-kazah határátlépő és már épülő logisztikai központ mellett, mely ₸139bi (akkori árfolyamon 119 milliárd Ft) értékű beruházás végül Kazahsztánban kiemelt állami beruházássá is vált. Még az előkészítő fázisban a kínaiak a teljes éves termelt mennyiséget le is akarták kötni. A program idáig (utazás Oroszországba, alvállalkozói tárgyalások, projekt készítés … töménytelen mennyiségű utazás – tárgyalás és a többi) teljesen a turista nélkül zajlott.

A turista – elmondása szerint – személyesen jól ismeri a kazah elnök testvérét, és a projekt teljes finanszírozása mellett, majd Ő átveszi a további ügyintézést. Javasoltam neki, hogy a már a kölcsönös közjegyzői nyilatkozatokkal elindított kazah cégalapítás után, egy másik kazah leányvállalatunk kazah bankszámlája legyen a TMK cégcsoport “pénztárcája” (mert Belső-Magyarországon eltipornak bennünket a zsidók az első banki jóváírás vagy utalás után azonnal … ÁÁÁÁ! az nem kell, mert ő az ernyő) mindent magyarországi központtal csináljunk. Kb. 15 leendő magyar alvállalkozó lett felhúzva… …és természetesen el is halt minden.

2016 májusától kezdve intenzívebbé vált személyes kapcsolatunkban elmondta, hogy ugyanazok a céljai, mint nekem, vagyis ő már akkor 25. (!) éve a magyar felemelkedésért dolgozik. (Be is vettem…) Mindezek miatt (1) Ő lett augusztusban a 00 000 001 számú Magyar Nemzeti Kártya birtokosa – (2) néhány köztes lépés után 2017 tavaszán Ő lett a többségi részvényes a TURUL MAG Közösség Zrt részvényesei között. Részvényeket vásárolt, neki fizetési kötelezettséggel járó szerződéssel, tőlem is (mástól is) és a Társaságtól is. Hittem neki. Az aranyrészvényt nem kérte, vagyis nálam maradt a vétójog (Bevettem ezt is…). Az egyik az első 7 MNK MC co-branded kártyából is az övé lett, igaz annak is én fizettem ki a díját. (Végül is Ő sem kapta kézhez a kártyát.) Igaz azt is mondta, hogy már 5 ezer euróért megvette ennek a kártyakibocsátó cégcsoportnak a magyarországi működtetésének jogát jelentő ‘.hu’ domaint… Pár napja tudtam meg, némi keresgélés után, hogy e domain tulajdoni adataiban 2014 óta nem történt változás.

A Magyar Nemzeti Kártya használatával, az akkori azonnali érdeklődés alapján, pillanatok alatt közel félmillió magyar embernek tudtunk volna segíteni. Ez a része nagyon érdekelte a turistát. Mármint a félmillió ember. (A magyarnemzetikartya.hu domain alatt futó oldal 2017 júliusában érte el a 10 milliós olvasottságot.)

A TURUL MAG Közösség Zrt közgyűlése által aktív szereplése előtt már elfogadott mezőgazdasági termeltetési üzleti terv teljes finanszírozását vállalta, és kérte, hogy azt emeljük meg öt évre 3.500 milliárd forintos beruházási keretre és tovább 900 milliárd pedig az Ikarusz autóbuszok újragyártásának indítási költségeire.

Mivel ezt az Ikarusz témát is elég jól ismertem, pl. Irakból már hozhattam volna megrendeléseket akár 1000 számra, ha itthon lett volna egyáltalán szándék is gyártásra, tudtam, hogy milyen cégben van pl. a névhasználat joga és hogy azt a céget pofátlan átveréssel (több 10 millió dollárért) akarták csak névlegesen elpasszolni oroszoknak (erre vonatkozó, aláírt angol-orosz szerződés is volt a birtokomban szkennelve) stb-stb. ezért a turista a belgrádi IkarBus cég bevonását célozta meg a gyártáshoz …

üzleti tervben 30 ezer Ikarus gyártása

Aztán UAZ személygépkocsik magyarországi kizárólagos kereskedelme, aztán… nemzetközi cégháló tervek stb-stb. a mondjuk így, a hagyományos üzleti profit termeléséhez, benne alginit és aranybányák üzemeltetése, a Magyar Kereskedelmi Bank (napjaink gigabankja) felépítése, és számtalan találmány belső-magyarországi gyártása (pl. innen indult a hatalmas orbáni akkumulátorgyártó hálózat létrehozása, persze a mi terveink szerint nem a környezetszennyező verziókban).

A magyar emberek pénzügyi felemelése az első lépés, értettünk egyet teljesen, csak utána következhet a szellemi emelkedés. Csak a közös teremtés fókuszpontjában volt igen lényegi különbség. (Metafizikai probléma.)

Ezért (is) a turista egy banki kártalanítási alapot hoz létre a deviza károsultak részére. 100% kártérítéssel… Én ugyan személyesen csak egy autót buktam a devizahiteleken, és ez az autó pár hónapja állandóan a környezetemben is szaladgál, de a turista ígérete az csak ígéret még ebben is… 😀


Itt megállok egy pillanatra néhány beszúrt megjegyzéssel.

Hétköznapi átlagpolgár, de átlag és felső szintű politikus számára is, de(!) banki felső vezető számára is az eddig olvasottak erőst tűnhetnek mesének és álomvilágnak. Pedig nem az. A turista azért volt számomra hiteles, mert mindazok az erők, melyek mögötte álltak, pár évvel ezelőttig, előttem jól ismertek.

Magyarország (Kárpát Haza) természeti kincsei önmagában is elegendőek lennének mindezekhez, de messze nem erről van szó. (Aki itt jár az olvasásban és erősen rám gondol, és képes is rá, hogy elérjen és olvasson ott, ahol ma még egyetemi tanítások szerint képtelenség 😀 annak nyitott könyv vagyok a magyarázattal.) Csak egy kifejezést írok ide, Heritage Funds… és azok kezelésének ősi, magyar vonatkozásai is lényegesek lennének.

(( Tényleg csak dupla zárójelben: Még 2001-ben, amikor egy szaúdi királyi banki alapú, csak zárt körben elérhető banki tranzakciót indíthatott volna OV az első kormányzása idején, akkor Surányi jegybank elnök úr azt mondta OV-nak “ilyen nincs, erről nem tudok, és amiről én nem tudok, az nincs is a bankvilágban” – mesélte nekem egy ezredese a titkoknak Magyarországon. Azóta napi gyakorlattá vált OV gazdasági környezetében, titkosított kormány garanciákkal az, ami Surányi szerint nincs is… 😀 ))

Ezt a két lehetőséget összeadva (ez volt 2016-2018-ban a turista kezében) sem volt képes, sem a közös 6 évünkben, sem az azt megelőző 25 évében tenni semmit a turista a magyarság felemelkedéséért.


2017 nyár elejétől már szinte napi kapcsolatban voltunk, egymástól alig 1 órányi autózásra.
Eladtam magam, hogy ő utazhasson, a közös céljaink, vagyis a magyar célok érdekében.
Sok esetben tűnt fel nekem “csalafintasága” de mindig kaptam “elfogadható” magyarázatot.
Kérésére leálltam a fő honlapunkon a csalók és a zsidók ekézésével. Letettem a vitriolos tollat. Sajnos.

Miért kerültünk földrajzilag közel egymáshoz?
Rájöttünk, hogy a turista (1) gyakorlatilag döntésképtelen, (2) sosincs önálló véleménye, vagyis mindenről és mindenkiről elfogadja azt, amit legutoljára hall, és azt onnantól magáénak is vallja, (3) (lásd az alábbi képet) pénzt kért, nem keveset és azért zálogba ezt a hatalmas – majd 4 kilós(!) aquamarine kavicsot ajánlotta fel.

Tudtam volna biztosítani a turista által kért összeget, de barátilag azt tanácsolták a leendő hitelezők, hogy ne tegyem, mert a követ sosem fogjuk visszakapni, hiába hozzuk vissza akár a kölcsön dupláját is…

Így aztán a 3 (maximum 4) hónapra kért pénzt más forrásból, más módon kellett megszerezni. A 4 hónapból lett 4 év is, miközben újabb és újabb többmilliók úsztak a kezébe, de visszafelé, a teljesítéskor, mindig akadt egy kis gikszer… az ígért eredmény sosem történt meg.
A rabságot, egy 2017 júliusi megbeszélésünk szerint őszig kellett volna csak vállalnom, azt ígérte decemberre “megyünk nyaralni”. Na aztán… Te mentél? Mert én sem.

2017-ben a NAV, hamis indokokkal, hivatalosnak látszó levéllel ki akart tetetni a TURUL MAG Közösség Zrt vezérigazgató székéből. Én harcolni akartam, mert jogszerűtlen volt a NAV indoka, a turista lebeszélt a harcról, hagytam magam leváltatni a közgyűléssel.

De azért kaptam tőle “feladatot”. Javaslatomra nekiugrottunk, de csináljam én… 3 hónapig gyűjtögettem az országban a régi bankókat, csak az anyagi ráfordítás is több volt mint félmilla, nem beszélve az élőmunka igényéről… Meglett a Pengő újraélesztési terve. Elkészült minden, határozatok feljegyzések stb-stb… Aztán jó fél év múlva jött a turistától az újabb feladat, vegyek zimbabwei dollár kötegeket, mert az napi szinten ugrott hiperinflációba… Aztán: kb. 2 évvel azelőtt kaptam egy személyes ajánlatot, vegyek át Európában 2 konténernyi iraki dínárt, 25 ezres címletekben, azt is, anno azonnal továbbítottam neki, akkor persze nem érdekelte, de most hirtelen azt is kerítsem elő… Mindezeket csináltam, mert a közös cél a magyar felemelkedés gazdasági alapjainak megteremtése… Hittem én.

Közben, mivel az általam aquamarine vágásra és csiszolásra hozott igazán nagytudású, hatdiplomás, gyémánt vágásban és csiszolásban gyakorlott “ezermester” talán nem volt alkalmas, elmondása szerint ő maga neki állt vagdosni / csiszolni és ez lett a (szép) vége:

csiszolt aquamarine kollekció 4 legnagyobb darabja

2017 év második fele egyébként nagyon aktív volt… Nekem. A turista pl. “hozott” két Békéscsaba körüli kastélyt, hogy azokat meg- illetve átveszi az önkormányzattól, “le van beszélve” … Kellene egy projekt cég, mondja. Lett. CsillagPor 11 Kft (amit így nem lehetett bejegyezni, mert van egy Csillagpor 99 Kft… ) Majd átveszi a céget, de ne Ő pályázzon … Érthető. Év végére be is jegyezték. Lett 2 év nyereséges mérleg is. Aztán 3 évvel később, amikor az addig nyereséges üzemeltetése “elromlott” személyes butaságok sorozata után, azt mondta a turista, neki nem kell… sosem kellett… A kastélyok természetesen ugyanúgy porladnak, mint 2017 őszén…

Az aquamarine csiszolás 2018 tavasz végére elkészült, fentebb a 4 legszebb darab (egy picinke csiszolt darabkát én is kaptam tőle emlékbe, de valahogy az 2021 januárjában hirtelen eltűnt az asztalomról…) ami egyébként úgy készült mint leendő korona ékkövek. Értéke így csiszolva minimum kb. 2-3 millió euró. De ezekből korona lesz, mondta, az Óceán Királynőjének koronája. (Akkor talán inkább a Vizek Királynőjének? 😀 )

Csak ennek a kollekciónak a vételára ellenében el tudott volna indítani minden szükséges pénzügyi tranzakciót, de nem tette.

Arról nem is beszélve, hogy a kezén hord egy arany gyűrűt, amiben 8 millió euró értékű a belefoglalt kő. Az a kő, amit nagyon kevesen ismernek és nagyon kevés is van belőle FöldAnyán.

2018-ra jött a TURUL MAG Közösség Zrt elleni NAV felszámolási kérelem. Azt is hagyjuk, mondta a többségi részvényes, majd megoldjuk (az a szerződésében vállalt összeg, amivel a cég likviditása helyrebillent volna és aminek ellenértékeként a birtokába adott részvényekkel többségi részvényes lett, persze sosem érkezett meg). Később azt mondta, 2019 év végén, majd csinálunk egy másikat…

A turista a 2018-as választásokban a különleges képességekkel rendelkező magyar emberektől azt kérte, hogy segítsék a választások kívánt eredményű (Orbán nyerjen) lebonyolítását. Megtörtént. De utána lassan elszabadult a pokol, a kedvezményezett (OV) felől.

A turista szerint 2018-ban viktorkirály azért vetette meg a 2. szürke, honvédségi repülőt, hogy azt a készpénzt (USD275bi – egy raklapon 100 millió dollár készpénz fér el, vagyis majd 3 ezer raklap!!) szállítsák onnan, napi fordulókkal, a Kárpát medencébe, amiért a turista szeptemberben el is repült Tajvanba (ami repülése egy újabb lánc lett a lábamra, az utazási költségek fedezete miatt)… Közben OV pedig repült Hszi-hez a Sanghai Expora és egy csöppnyi 60 milliárd eurós hitelígéret ellenében befeküdt az egykína politikának. A Hszi által Magyarországra küldött nagykínai pártmunkás pedig nem tudta teljesíteni OV vágyát, mivel a Deutsche Bank vezérigazgatója a turistához irányította, mivel a bankszámlához, mely a Hszi-ígéret összegét tartalmazta, kicikínai nem férhetett hozzá. (Több szerződés is készült a kicikínai és a turista között…)

Később talán írok egy makaói öbölbeli “incidens”-ről is, ami már a turista elmondása pillanatában is csak egy mesének tűnt.

Hazajött tehát a turista Tajvan-Makaó-Hongkong-Vietnám-Kambodzsa körútról, a kiutazás célja tekintetében eredménytelenül.

2018 őszén jött valami, komolyabb esemény, amit már nem is kell a nevéhez kötni. Talán majd egyszer ezt is leírom. Most nem. Ha figyeltél eddig, úgy is tudod.

2019 őszi napéjegyenlőség napján, végre megismertem a már FöldAnyán, szó szerint csak bolyongó másik felemet. El is mondtam ezt a turistának, azonnal. Megkérdeztem, szerinte zavarja-e bármiben is a közös utunkat, ha megfogom a már felém majdnem kinyújtott kezet. Végül is a turistát, majd 1 éve, elfogadtam kvázi főnökömnek. Azt válaszolta, dehogy és örül neki, ha már neki ez nem adatik meg… November elején megmutattam neki párom fényképét, és na még egyszer: a kérdés is. Semmi gond örül neki, támogat bennünket. Rendben, és azonnal közöltem is vele, hogy bármi is történik, én most már kilépek a pénzügyi támogatása miatt két és fél éve csak néhány hónapra vállalt börtönömből. Válasza erre: tegyem, néhány hét múlva már úgy is “egyenesben lesznek a dolgaink”.

Két nap múlva ment a TURUL MAG Közösség Zrt felszámolójához, “rendbe tenni” ott is a dolgokat, vagyis kifizetett a felszámolónak félmilliót, nyugta nélkül(?!) – mondta utána. Na az a megegyezés sem igazán sikerült, ahogy azt már leírtam párszor.

Aztán lassan elfelejtette azt is, hogy előre áldását adta a – máig is folyamatosan egyre nagyobb – boldogságomra majd jó pár hónap múlva írásban megvádolt, hogy én(?!) kiléptem a “csapatból”. Még ekkor is hittem neki és elhittem azt is hogy majd “segít” bennünket… (Két éve, amikor ilyesmiről beszéltünk, annak ellenére, hogy sosem kértem tőle sem semmit, ahogy egyébként sem kérek ellenszolgáltatást senkitől – felajánlott nekem 5 millió euró készpénzt, mert, ahogy mondta ahhoz, amit csinálunk, ennyi magántőke minimum kell.)
Örök naiv vagyok, vagy csak egyszerűen magyar? Magamból indulok ki? Azzal, hogy mindenkit olyannak tekintünk, mint mi vagyunk?

2020 elején újra, többször próbáltam felhívni a figyelmét arra, hogy szerintem nagyon nem jó úton jár, és ennek eredményei illetve eredménytelenségei a véleményemet igazolják. Pl. szerintem nem szabad az értéktelen fiat pénz teremtés útjára lépni a kezében lévő pénzügyi instrumentumokkal, mert az nem támogatott, és nem Isteni út. Ő csak azt ismételgette, hogy de igenis “tradel” és csakis saját traderrel. Majd utána beszélünk a célokról. A hiba, szerintem a ‘fókusza’ meglehetősen alacsonyan tartása. Csak az első lépésre koncentrál (legyen kézzelfogható pénz) majd utána elköltjük. Ez véleményem szerint ‘A sátáni út’. Ha az Isteni Igaz Cél teremtésére koncentrálunk, akkor az összes közben szükséges energia (benne a szükséges pénz-energia) automatikusan a rendelkezésünkre áll. Ez az én véleményem.

Egyébként pedig csak gondoljunk bele: már 10 millió dollár banki depozittal a hátterében, kibocsátásra kerül kb. 90 millió dollár értékű MTN és azt tőzsdén forgatják, “tradelik” … (Medium Turn Note, középlejáratú amerikai államkötvény) melynek “fedezetével” kinyomtatnak azonnal 90 millió dollárnyi készpénzt is, valójában fedezetlenül … Az Euró készpénz mögött még ez sincs, csak a nyomda.
Miért kellene több “T” értékű (USD 1T = USD 1.000.000.000.000) értékpapírok depozitba helyezésével és “forgatásával” 14-16-szor annyi dollárt az emberekre szabadítani?! By the way (erről jut eszembe, szándékosan angolul) a turista, “elválásunk” idején már kizárólagos, egyedüli kezelésében lévő vagyon sokszorosa annak az elméletben összesített “vagyonnak”, amit az átlagbankár, vagy átlagpolitikus vagy az Internet átlagszakértője a világ összesített vagyonának gondol. a két érték között az a jelentős különbség, hogy az átlagbankár által képzett összesített szám fiat pénz, vagyis értéktelen, míg a turista kezében lévő vagyon (a Heritage Funds) valós arany, ezüst, drágakő stb fedezettel bír.
Erre hajt a materialista világ. Főleg Nagykína, USA. És akkor ugye érthető máris a tajvani kérdés is?

Az biztos, hogy egy magyar útlevelű, Kárpát medencei születésű ember, a turista kezelésére bízott vagyonra a turista vigyáz, viszont nem jól gazdálkodik vele, hanem csak jól megvigyázza… Azt mesélte korábban, hogy 12 évig tartott a “felkészítési időszaka” és a vizsgáinak sora. Álláspontom szerint a letett vizsga nem volt elégséges. Feltéve, hogy a cél az volt, amit nekem mondott: a világ megmentése. Az én kérdésem: mitől is? és akkor miért nem?

Tudjuk, nincs idő, az csak illúzió. Azért számoljunk egy kicsit: 25+6=31. Ennyi év ment el csak azért, mert a kiválasztás nem volt kellően alapos?

Erről eszembe jutott még egy zárógondolat: a turista neve előtt ott van két betű: Dr. Mivel helyesírása, mindennapos viselkedése és a hasonlók miatt hamar fel kellett tennem neki a kérdést, hogy az mit is jelent? Hááát, a válasz meg is lepett. Diplomata, és orosz eredetű. теперь я все понимаю…


(Ezeket megelőzően, és talán e hat év alatt párhuzamosan is, Borbély József építette a turista ígéreteire a Szent Korona nevű “fizetőeszközre” épült Apostoli Magyar Királyságot. Borbély képzettsége és nemzetközi és nemzetközi pénzügyi ismeretei meglehetősen alacsonyak voltak, esélye sem volt a felismerésre. A turista nekem őt csak egy tökéletesen alkalmatlan fickónak írta le, talán mint most engem… 😀 Mindezek ellenére 2011-12-ben, Borbély ködös ráutalásai miatt sejtettem, hogy mi lehet a forrás, de Borbély soha egyetlen egy szóval sem “árulta el” a turistát. Viszont neki 2012 év végén ki is mosták az agyát, úgy jó szidó módra… Vajon ki rendelte meg nála az agymosást? merül fel bennem a kérdés mostanában…)


Az írásom végleges közzététele előtt felajánlom a turistának, hogy egyidőben reagáljon, és azt is azonnal közzé teszem.


Név, cím, adatok, képek, aláírt dokumentumok, hangfelvételek stb-stb. “a szerkesztőségben” … 😀


Címke , , , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

2 hozzászólás a(z) a turista bejegyzéshez

 1. From: Zoltán B. Hajnal <...@gmail.com>
  Date: Sun, Sep 11, 2022 at 4:36 PM
  Subject: elengedve
  To: … <...@gmail.com>

  Kedves …!

  Megbocsátottam Neked, elengedlek.

  Magamnak is megbocsátottam mindazt, amit lehetett. Amit én nem bocsáthatok meg magamnak az az, hogy hagytam magam Általad ilyen szinten átverni, becsapni, és ezzel sokat ártottam a Nemzetemnek. Erre valaki másoknak van lehetősége.
  Nem csak én hibázom, de azt az utamat újra elkezdtem járni. Nem egyedül, mert egyedül csak a nagyarcúak tudnak menni. Csak egy darabig.

  Tudd, hogy a mai napig is sokkal inkább érzem én azt, hogy Neked csak a felvállalt kabát lett nagyon nagy, amit magadra vettél, és Te valójában nem vagy sem egy jobban képzett szélhámos, sem egy alulképzett és ránk állított ügynök. Bár a hat év alatt általam látott és átélt tetteid alapján, az emberekkel való bánásmódod, kizárólag rossz zsidó viselkedési sémákon alapul (néha-néha segítesz nyíltan és jó látványosan, de valójában ellopod, lenyúlod az ötleteket, megoldásokat és azt berakod a fiókba jó mélyre, nehogy hasznosulhasson bármi is, majd mosolyogva összedörzsölöd a tenyered, ha valakit tönkretettél) ezt a képet nehéz tartani, és inkább az utóbbi lenne valószínűbb.

  Sokkal tartozol nekem is, de azt elengedem. Sokkal többel tartozol az Univerzális igazságnak, a Fénynek, az Emberi jólétnek és a MAG Népének. A TURUL MAG Közösség Zrt-s iratok egy jó részét sem égettem el tanácsod ellenére, mert az kellhet az utókornak, meg hátha tényleg akarsz „csinálni újat”. Bár annak már semmi értelme… Ha régi-új honlapot akarnál a jelenlegi üres és rejtett mondandók híján lévő helyett, kérlek keress mást. Nem tartozol a fordításokért, vagy az exoline cikkek összeállításáért sem.

  A megélt Veled kapcsolatos sérelmeimet kiírtam magamból és ma fel is tettem a netre, elmúlt. Bennem már üresség van. Így viszont talán segíthetek abban, hogy kisebb legyen a merítési területed további emberek tönkretételében. Van még két írás függőben, az egyik címe »Pengő«, a másik pedig »a turista« amivel várok néhány napig még a reakcióidra.

  Még egy gondolat a fantáziámról, amit írtál a Telegramon nekem: az új autód története (15 előző tulaj, rendszámcsere) nyilvános adat, elérhető a neten, bárki által. És a kalapod is a hátsó ülésen.

  Bízom benne, hogy rátalálsz az utadra és nem kóvályogsz tovább a semmi és semmi között,

  Szeretettel,
  Zoltán

 2. Szia.
  A legteljesebb mértékben korrekt szeretnék lenni. Ezért, ha akarsz véleményt mondani a Rólad szóló írásomról, akkor azt egyidőben teszem közzé, véleményként vagy válaszként.
  Akarod?
  Természetesen azt akarod mondani elsőre, hogy Neked nincs időd…
  /WhatsApp üzenet/

véleményem:

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .