Pengő

1927-ben, a Pengő, a kibocsátásakor, aranyfedezetű valutaként jelent meg. Az aranyfedezetet – csak a földrajzi székhelye szerint kínai – Mei Hua Family biztosította.

1946-ban, az addigra a hiperinflációval elölt Pengőt leváltó Forint szintén aranyfedezetű valutaként került kibocsátásra, a fedezetet szintén a 250 millió családtagot számláló Mei Hua Család bocsátotta rendelkezésre. A két, egymást váltó aranyfedezetű nemzeti valuta között, a pillanatnyi aranyárak alapján az árfolyam: 3,40Ft = 1P.

Mindkét kibocsátás esetében közreműködtek más európai kormányok, pénzügyminisztériumok, ennek ellenére az aranyfedezet eltűnt. (Valahogy úgy lehetett, mint a Fort Knox-ban névleg tárolt USA aranymennyiséggel? Megették? 😀 )

2017 nyarán elindult egy néhány hónapos folyamat, a TURUL MAG Közösség Zrt fenti, 0030/2017 (2017.07.11) sz. titkosított Vezérigazgatói utasítással kezdődően.

A fent, általam tudatosan így rögzített “kiinduló gondolat” részleteit a Társaság fő részvényesével (turista) egyeztettem, majd a folyamat a pár héttel később tőle visszaérkezett javaslatok szerint indult el.

2017. október közepére végeztem a turista által rám bízott feladattal. Fizikai és más tisztítás, rendezés, egyesével szkennelés, lista készítés után született az alábbi két hivatalos feljegyzés (itt csak a kivonatai):

A fenti két kivonat eredeti dokumentuma, bár a vízjel hasonló, természetesen nem a TURUL MAG Közösség Zrt levélpapírjára került, és természetesen hatáskör híján, nem is én vagyok az aláírója.

Összefoglalva: az 1927-ben kibocsátott Pengő bizonyos, külön sorozat- és sorszámozott inflációs bankjegyei általam felvásárlásra, begyűjtésre, majd kiválasztásra kerültek, majd egyenként hitelesítésen estek át. (Pl. 600 dpi-s scan.)
Készült egy-egy lista minden tranch-ről, majd régi mintájú, új kötegelőket kaptak a kötvénycsomagok.

kötegelt pengő kötvények, 2017. 11. 17-én

Ez idáig – természetesen csak egy performance… …lenne. Egy, talán jó játék, hasonlóan más (moszat irányítású) magyar királyságok játékpénzeihez.

2017. november 08-án született ez a dokumentum (itt csak a kivonata):

Na innentől kezdve ez már nem játék, senkinek sem!
Összefoglalva 183,5 milliárd Pengő névértéken, ismételten mögé tett, de már 100% arányú aranyfedezettel felértékelve, kibocsátásakor 1.931,4 milliárd dollár (in English 1,931.4 billion US Dollar, US$1,9T) kibocsátási árfolyamon került újra élesztésre a Pengő.

az új Pengő érmék elfogadott grafikai terve
(100 és 50 Pengő aranyérme, 1 és 2 Pengő ezüst érme)

Az új Pengőnek számlavezető bank is kell. Erre alakult át a “Mi” eredeti gigabank tervünk Magyar Kereskedelmi Bank tervére. A Magyar Kereskedelmi Bank, amit a főrészvényese által a rendelkezésére bocsátott alaptőke (is) a világ TOP 25 bankja közé emel. A Magyar Nemzeti Kártya számlavezető és kártyakibocsátó bankja.

  • A kártyaszámlák vezetése természetesen Pengőben történik…
  • A Pengő az alapja egy nemzeti adósságrendező programnak is, ahol pl. minden deviza-hitel károsult visszakapja az így elveszített vagyontárgyait.
  • A Pengő az új nemzetközi elszámoló deviza.
  • A Pengő az első 100%-os arányban arannyal fedezett nemzeti valuta.
  • A Pengő (USP) a Magyar Egyesített Nemzetközösség – Magyarok Egyesült Állama (Hungarian United Nation – United Nation of Hungarians) nemzeti valutája, mely tényszerűen a november 07-én kibocsátott Államalapító Oklevélben is rögzítésre került az Államalapító Államelnök által.
  • A Pengő a pénz FöldAnyáról történő kivezetésének eszköze.

A Magyar Kereskedelmi Bank informatika rendszere (a TURUL MAG Közösség Zrt informatikai hálózatát képező eszközökön futó) blokk-lánc alapú és a fizikai megjelenésében legkisebb 1 Pengősnél kisebb összegű (napi) kifizetések Magyar Nemzeti Kártyával, vagy NFC-s mobiltelefonnal történő fizetőeszköze kriptovaluta.

Az első, csak indulónak szánt Pengő-kötvények később saját sorszámot is kaptak, kaptak új, fehér-lila kötegelőket, majd, zsupsz … … 2019 év végére eltűnt előlem minden, mindenestül.
Ez az eltűnés, eltüntetés már lassan 3 éve történt.

A “Főnix” elégett?! Vagy csak más vizekre kellett eveznie, megélhetési zsarolás miatt? Vagy?

a 10 millió Pengős Fehér galambjai, újrasorszámozás után (a Fehér Galamb is egy újraélesztett szimbóluma a világbékének)

Címke , , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .